- Konu Sahibi Canan_canan
-
Ya kışın yarısını doğal diz altı çoraplarımla geçirmişim, adam bir noktadan sonra "Naber Mahmut abi?" diye çağırmaya başlamış beni, siz ne diyorsunuz Allah aşkına?
Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
Aaa bende kışın aynı çorapları giyerim,
Yoksa rüzgar esiyor napim
Ben bana evli hanımların yardımcı olması için yazdım.Yazmayın.Olur biter.Fake demek banlanma sebebi ancak su yorumunuzdan sonra bizimle burada kafa buldugunuza inaniyorum
Gidin az otede oynayin
Oy ben nerelere gidemAy ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
Ne bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.
Yahu millet ciddi ciddi cevap veriyorDur kız bozma, ağdadan sonra 3 güne 1 kıl kontrolü yapıyormuş, daha anlatıyordu. Şşş.
Ben bana evli hanımların yardımcı olması için yazdım.Yazmayın.Olur biter.
Cevap yazmak zorunda değilsiniz.
Sizden izin mi alacagim yazmak icin?Ben bana evli hanımların yardımcı olması için yazdım.Yazmayın.Olur biter.
Cevap yazmak zorunda değilsiniz.
Kedi alın eve.
Bizim evde hep kedi osurur çünkü
Ben inandim.Sizden izin mi alacagim yazmak icin?
Yada seyirci mi kalacagim milleti keklemenize yeni uye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?