Eşime Karşı Çok Utangacım

Cariye misin sen?
Hiç hasta olmayacak mısın?
Kusma ishal ya da bir yakınını kaybettiğinde salya sümük ağlamak yerine aman makyajım mı diyeceksin?
Hay ettiğimde yapmacık bir kadın canlanıyo gözümde, elinde patlar bu durum,ne zamana kadar aç gezeceksin 5 dk arayla tuvalete gidebilmek diye bir hedef koy bakalım kendine

Fake demek banlanma sebebi ancak su yorumunuzdan sonra bizimle burada kafa buldugunuza inaniyorum
Gidin az otede oynayin
Ben bana evli hanımların yardımcı olması için yazdım.Yazmayın.Olur biter.
Cevap yazmak zorunda değilsiniz.

Oy ben nerelere gidem

Sen ya hastasın ya fakesin
71 ziyaretçi tesadüftür belkide

Oo arkadaşım adam nerenin kralı bu kadar da abartmak olmaz yani birlikte olduğun adamın karşısında utançtan yemek yiyememek falan yardım al en acilinden.

Ben senin tavirlarini begendim guzel kiz.

Kadin dedigin her daim kendine bakmali.
Kil tuy krem parfum konularindan bahsediyorum

Ama wc ye giderken utanmak, yemektem ac kalkmak...bunlar asiri.

Kendi evinde ac kalmak yiyememek nedir?

Lutfen asiriya kacma.
O senin kocan.

Ilk olarak wc ye gidiyorum.demeyle basla.
Gerisi gelir.
Gerci wc ye giderken haber verilmesini anlamadim ama neyse.

Bu arada ben konu sahibine sasirmadim.
Yillar yillar once( gerci yillar onceydi evt)
Ayni seyleri yasayan yani kocasindan bu sekilde utanan o ise gittikten sonra wc ye giren yemekten ac kalkan bir yeni gelinin konusmasina sahit olmustum.
Simdi 25 senelik evliler.

Olabilor yani

Açım aç buraya çok güldüm ya:) bence bu biraz sizin kişilik yapınızdan kaynaklanıyor gibi geldi.geçici bi durum merak etmeyin ama bu kadar kasmayın kendinizi sonuçta sen o adamla aynı yatağa giriyorsun ötesi yok ilk zamanlar bende yanında giyinemezdim tanışarak evlendiğimiz halde ama zamanla alışıyorsun ama çaba harca.

Ben en cok tavuk yememeye takildim yok canim bana rus salatasiyla pilav yetiyor cunku cok az yiyorum nedir ya ben de fast food gunu yaptigimizda kendiminkini hizlica bitiriyorum ki sevgilimin onundekine de dadanabileyim olmayinca olmuyor demek ki

Burada yazdıklarım sahte değil hanımlar ben gerçekten böyle bir problemle karşı karşıyayım eğer ki düşünülüyorsa fake.Eyvallah Mune hanım kapatabilirsiniz.Kimseyi keklediğim yok.
Merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…