Eşime Karşı Çok Utangacım

Çok tatlı anlatmışsınız bu kadar özenli olmanız eşinizi sevdiğinizi gösteriyor eli ayağı dolanıyor insanın ama zamanla geçiyor bu dönem.

Siz flört döneminde yaşanması gerekenleri yaşıyorsunuz şu an doğal olun kasmayın kendinizi.sizin rahat olmanızı da önemli.tatlı derdiniz zamanla düzelir.mutlu olun maşallah :)

Hahhhahhah çok tatlısın ya .
Valla ben kendimden utandım . Bak biz eşimle wc de görürüz birbirimizi pırtlarız yanımızda ama inan şuana kadar hiç saygımız bitmedi ağzımızdan bir küfür çıkmadı. Saygı bunlarla olacak olsaydı Ohooooo.
Rahat ol yav bir ömür napcaksın

Evlilik öncesi birbirini tanımak gerçekten çok önemli. Nişanlılık döneminiz de mi olmadı? İlk defa evlendikten sonra karşılaşmış gibisiniz.

:))
İyi hoş,zarif görünürsünüz de fazlası zarar.
"Eş" insana en yakın olandır.
Kadın kadına bile mahremimiz olur,vücudumuzu gösteremeyiz de mi.
Ama eş ile öyle mi,herşeyi gören tek kişi.
Hayat arkadaşı ayrıca.

Hem tavuk sevdiğiniz halde sevmiyorum deyip aç kalmak nedir?
Adam sizin eşiniz,sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyler konusunda yalan söylemiş sayılıyorsunuz,kibar olacam derken yalancı olmak oluyor bu.

Abartmayın e mi?

Ben eşimle 1 sene sevgili oldum.
Sonra evlilik süreci filan.
İlk zamanlar wc den ben de utanırdım :)
Ama artık utanmıyorum.
"Çişim geldi" diyebiliyorum yani

Bakın ne anlatacam.
Düşük yaptım, kürtaj oldum,eve geldim.
Wc ye gittim.
Hemen çiş yapıp çıktım,sen o ağrı ile nasıl olduysa sifonu çekmemişim.
Benden bi süre sonra kızımın tuvaleti geldi,eşim onu wc ye götürdü.
Ve o an benim aklıma sifonu çekmemiş olabileceğim geldi nedense
Nitekim eşim kızımı oturtmadan önce sifona bastı,sonra çocuğu oturttu

Oyyyy öyle utandımki...
Kürtaj olmuşum, manzara dehşettir

Hayatımda ilk kez çekmedim,o da o gündü.
Ama adamım bişey demedi.......
Ben dedim yine.
Çekmemişim de mi dedim.
Sadece 'evet' dedi,hiç bozmadı beni

Aahaha neyse bu da böyle bir anımdır.
Bak hiç utanmadım insanlık halleri bunlar canancım.
Çekinmeyiniz,neler göreceksiniz..

Aklıma ilk sevgilimle ilk buluşmam geldi bak onu anlatayım:
Hiç unutmam yağmurlu bir pazar buluştuk, öyle pis yağıyor ki hava.
Bilindik bir fast foodcuya girdik mecbur. Benim elim ayağım titrer heyecandan, çocuğu da ilk kez görüyorum arkadaşlar ayarlamışlar, grubun tek sap kızı olduğumdan, erkek Fatma takılırdım o sıra. Bizim kızlar da "Sana da sevgili lazım, böyle sap sap yanımızda gezme tehlike arzediyon" dedilerdi...

Neyse, çocukla buluştuk girdik yemeğe.
Hayvanatın bilmem kaçıncı kız arkadaşıyım o kadar rahat, bi menü söyledi bana diyor "Aç mısın" dedim "Yok değilim mersi"
Ama açlıktan geberiyorum ve biliyorum ki hamburgeri insan gibi yemem mümkün değil
Sonra çocuk bir yedi gözümün önünde birr yedi, dedim kızım sen en kaba halinle de yesen bu çocuğa normal gelir; marul filan uçuyor havada, çocuk çenesinden süzülen ketçabı ağzı doluyken diliyle yalıyor filan abav kuslar geldi bana. Ben benden daha beter hamburger yiyen insan olduğunu şu dünya üzerinde, ilk kez o zaman gördüm.
Sonra çocuğu terk ettim.
Bu da böyle bir anımdır.

Kocanizin yaninda gaz cikarma nedir ya?

Cik cik cik.

18 senelik evliyim kazayla belki 2 kere olmustur.. hadi 3 olsun

Kizicam hepinize simdi.
Ay sahiden ama yaaa.
Ben de 6 senedir evliyim,ne kocamdan duydum ne kendim yaparım.
Bununla eş olmanın ne ilgisi var onu da anlamış değilimdir.

Omrunuzun sonuna kadar boyle olmasi bu sekilde gitmesi mumkun degil,kasilmaktan bir hal olmussun. Hic bir sey olmaz dogal ol. Hepten de sal gitsin demiyorum ama seninkisi cok abarti.
Rahat oldugun kiyafetleri giy. Makyajsiz cikmiyorum karsisina diyorsun. Ileri de yapamadigin zamanlar olursa ne olacak. Adam soklara girmesin. Asil o zaman yadirgar.
Omrunuzu gecirecegin bir insan sonucta gercek yuzunu goster. Kendin ol.
Hic kimse icin istemedigin kaliplara girme

Bişey derdim de banlanmak istemiyorum adam benden rahatsa ben adamdan daha rahat olurdum Allah ne verdiyse sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…