E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
MERHABA YİNE BEN BENM EŞİM ÇOK YAKIŞIKLI İYİ HUYLU VE BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEMEYE ÇALIŞIR AMA YİNEDE GÜNDEN GÜNE BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIĞIMIZI HİSSEDİYORUM.ona karşı hissettikerim günden güne değişiyor.kafam çok karışık.sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.birde maddi sorunlar yaşıyoruz...sizce bunun da etkisi olabilir mi
:çok üzgünüm:
bebek mi istiyuon eşini mi seviyon anlamış değilim laelaelaelaelae
Konuyu beğenmediyseniz bence cevap yazmamalıydınız.
Bu hiç hoş değil.
Siz evli değilsiniz galiba. İnsanların evlilik hayatlarında neler yaşadıklarından haberiniz yok.
Bir gün kocamı çok vefalı, çok karizmatik, çok zeki ve daha birçok güzel nitelikle tanımlarken ertesi sabah evden çıkarken söylediği minicik bişeyden dolayı kafamda tu kaka görebilirim, sinirlenirim belki o an nefret bile ettiğimi düşünebilirim.
10 yıllık evliyim, tüm duyguları yaşadım hiçbişey garip gelmiyor.
Tek garip gelen şey empati kurmayı bilmeyen insanların dertlerini açmış, canı sıkkın insanların canını, dahada sıkmalarıdır.
Konuyu beğenmediyseniz bence cevap yazmamalıydınız.
Bu hiç hoş değil.
Siz evli değilsiniz galiba. İnsanların evlilik hayatlarında neler yaşadıklarından haberiniz yok.
Bir gün kocamı çok vefalı, çok karizmatik, çok zeki ve daha birçok güzel nitelikle tanımlarken ertesi sabah evden çıkarken söylediği minicik bişeyden dolayı kafamda tu kaka görebilirim, sinirlenirim belki o an nefret bile ettiğimi düşünebilirim.
10 yıllık evliyim, tüm duyguları yaşadım hiçbişey garip gelmiyor.
Tek garip gelen şey empati kurmayı bilmeyen insanların dertlerini açmış, canı sıkkın insanların canını, dahada sıkmalarıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?