Eşime karşı hep suçluluk duyuyorum

Anlatmadığın iyi olmuş. O zaman da anlattım da böyle böyle sıkıntılarımız oldu diye yazardın.
yaşanmış bitmiş onları değiştiremezsin.
Dertsiz başına dert arar gibisin.
Seviyor seviliyorsan gerisi boş.opuyorumnanaktan
Hayat kısa mutluluğunu kendi ellerinle yok etme.

çnk evlilikte mutluluk gerçekten kolay yakalanmıyo.sahip olmuşsak o mutluluğa olumsuzluklarla onu yok etmeyelim

öle düşünmemelisin ama ... hayatta karşına Allah vermesin daha büyük zorluklar çıkabilir ozaman napıcaksın...
Kaybetmek korkuor olbilirsin tabii ama durup dururrkende kendine de eşine de böle şeleri sorun yapıp zehir etme hayatınızı...Kendini telkin etmeye çalış,olumlu düşün iyi düşünki iyi olsun...

doğru söylüyorsun. olumlu düşünmek lazım.

hepinize çok teşekkür ederim.
düşünmemeye çalışıcam. burda paylaşmak gerçekten rahatlattı.
ona söyleyemesem de en azından bu duygumu sizinle paylaşmış oldum.
derdim kendimi aklamak filan değil.
insan için en iyi ceza kendi vicdanıdır.
ben de bunu yaşıyorum işte.

Kendi kendine dert arayanlardansın anlaşılan:)

Eşinden önceki ilişkilerinden dolayı ,eşine karşı vicdan azabı duyman gülümsetti beni..
Hele ki eskiden yaşananlar çok sıradan klasik flört durumlarıyken..:)

Zaten eşin de, senden önce mutlaka ilişkiler vs..yaşadı, sen onun ne dediğine bakma şimdi, mutlaka az çok o da yaşamıştır..

En büyük derdin bu olsun..Mutluluklar..

çnk evlilikte mutluluk gerçekten kolay yakalanmıyo.sahip olmuşsak o mutluluğa olumsuzluklarla onu yok etmeyelim

şu saatten sonra anlatmamın bir anlamı olmaz zaten.
kaldı ki anlatamam.
yaşadığım güzelliği kendi elimle bozamam.
ben sadece onun sevgisi altında bazen bunları düşünüp eziliyorum o kadar.

inşallah yaşamıştır. ama ilk elimi tutuşundaki acemiliğini hissetmiştim sanki.
bilemem ama doğru söylüyor gibiydi.

haklısın Allah başka dert vermesin:)

kafanıza takıp büyütmeyin unutmaya çalışın geçmişi...içinizde sürekli tazelemeyin...evet eşinize anlatmış olsaydınız belkide sizinle evlenmeyi düşünmiycekti..bazı erkekler çok hassastır bu konuda..ilkleri kendisiyle yaşamasını isterler eşi olacak kadınların...aslında en güzelide budur...erkek olduğu halde kendini eşine saklayabilen kaç tane erkek kaldıki günümüzde sayısı parmakla sayacak kadar azdır belkidee..eşinizin kıymetini bilin vw ona daha çok sarılın ..düşünmeyin artık evlenmişsiniz..eğer düşünmeye ve böyle hissetmeye devam ederseniz bir gün bi şekilde çıkar ağzınızdan ve pişman olursunuz..çünkü içinizde tazeledikçe bir gün dışarı çıkacaktır o düşünceler..mutlu olmaya bakın mutlu günler..

ya ben de sandım ki biriyle beraber oldunuz... allah aşkına düşünmeyin. vicdan yapmaya bile değmez sıkıntı yaptığınız şu konu. zaten eşiniz tahmin etmiyor mudur öpmüş ya da sarılmış olabileceğinizi, bu ihtimalleri, ediyordur. duymak istemediği için de sormuyordur. gidip şimdi anlatmanın da alemi yok, kendi kendinizi sıkıntıya sokmanın da. bence dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. hiç düşünmeyin...

Adam geçmişin olduğunu biliyor ve belli ki fazlasını duymak istemiyor
Bu kadarı ona yetiyordur seni böyle sevmiş kabul etmiş
Bilmek isteyen önemseyen erkek kurcalar sorar
Kaldı ki ortada öyle büyük şeyler de yaşanmamış
Ayrıca tek erkeğin diyor ilk demiyor ki
Şimdi ona bişeyler anlatmaya kalksan aklına bin soru olacak
Huzurunuzu kaçırma bence

Yaa arkadaşım bencede abartıyorsun sonunda senden önce görüştüklerimde oldu demişsin ...önemli olan ondan sonrası...sonuçta senin hissettiğinde ilk erkeğin olduğu değilmi?öncesinide kafana takma güzelim yaa...ne dertler var neler var allah aşkına ooff konuşmıyım şimdi...

bana çok abartmışsın gibi geldi
sonuçta herkes ilk birlikteliği ile evlenmiyor
kaldıki beraber olup yine evlenmeyenler var
sizinki bunun yanında devede kulak gibi kalıyor
kendinizi boşuna strese sokup huzursuz etmeyin
ortada bişey yok bence

Takma kafanaa seninkii çok basit bişi .. vee senindee ilk erkeğin o olmuşş..DAha ne istio adam sadecee öpüşmee felansaa onlaarr takılacakk bi konuu dill bncee.. kaldıkii evlenmedenn öncee neler yapan var seninki çok basitt kalıoo bncee... Ve herkess ilk çıktığıylaa evlencekk dil ...

gecmis adi üstünde..anlatman sacma olurdu zaten hala unutamamis gibi ben senden önce su kisiyle sunu sunu yapmistim cok ayip bisiy zaten..söylememen en dogrusu neden söleyesinki..ayrica cinsellikten bahsedemem demisin..anladiigm kadariyla böle bisiy olmamis...eger dogru anladiysam kocan hakli zaten o ilk erkegin sayilir..

çok gereksiz bi takıntı bence.
geçmişte yaşanmış ve orada kalmış.
niye kurcalayıp duruyorsun ki.
ilk aşkın olamamış ama son aşkın olmuş işte.

eşin sana geçmişini sormamışki
gelçi burda ne kızlar okuduk hem de kaç yaşlarında neler yapıyolarmış onlardan sonra seninki vız gelip tırız gidiyo yani
eşin sana sorsa eşelese neyse durduk yere ne anlatıcan
kaldıki eğer sende aşırı bi rahatlık gözlemlese bişeyler sorardı heralde
demekki senin sandığın kadar masumiyetini kaybetmemişsin

teşekkür ederim yorumlarınız için.
emin olun her yorum benim için çok önemli.
dediğim gibi sadece bu konuda içimi dökmek için üye olmuştum.
bundan sonra sadece ara sıra ziyaretçi olarak girip cevaplara bakıcam.
zahmet edip okuyan, yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…