peki size bir soru arkadaşlar;peki ya aynı durumda olup ayrıcada cinsellik yaşanmış olsaydı,o yaşadıklarınızın biride eşinizin arkadaşının arkadaşıysa,başkası eşinizle aynı mekanda karşılaşma ihtimali olan birisi olsa ve üstelik eşiniz kendisinden önce sizi bakire sanıyorsa.her an eşinizin ötekilerle karşılaşmasından,birisinin ağzından birşey kaçırmasından korkmazmıydınız,eşinize deli gibi aşıksınız bu arada.bu vicdan azabı ne olacak.
peki size bir soru arkadaşlar;peki ya aynı durumda olup ayrıcada cinsellik yaşanmış olsaydı,o yaşadıklarınızın biride eşinizin arkadaşının arkadaşıysa,başkası eşinizle aynı mekanda karşılaşma ihtimali olan birisi olsa ve üstelik eşiniz kendisinden önce sizi bakire sanıyorsa.her an eşinizin ötekilerle karşılaşmasından,birisinin ağzından birşey kaçırmasından korkmazmıydınız,eşinize deli gibi aşıksınız bu arada.bu vicdan azabı ne olacak.
öbürü neyse de bu çok karışık bir durum.
her an korkuyla da yaşanmaz ki.
hem eş evlenince bakire olmadığını anlamış mı :uhm:
bir de operasyon mu var işin içinde
ya da esnek meselesi CADIARZU
Ay bu mu derdin şaka gibi yaaaakannehir
teşekkür ederim yorumlarınız için.
emin olun her yorum benim için çok önemli.
dediğim gibi sadece bu konuda içimi dökmek için üye olmuştum.
bundan sonra sadece ara sıra ziyaretçi olarak girip cevaplara bakıcam.
zahmet edip okuyan, yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
hakkınızı helal edin.
merhaba
sadece bunu sizinle paylaşmak için üye oldum.
belki bir vicdan rahatlatma, belki güzel şeyler duyup rahatlama belki de aynı şeyleri yaşamış birileri varsa dertleşme isteği bilemiyorum. elbette olumsuz eleştiri de yapılacaktır.
ama insan içinde tuttukça sorunu daha çok büyütür, anlatınca sanki çözülmüş gibi rahatlar ya benimki de o hesap.
çok şükür ki çok güzel ve yolunda giden bir evliliğim var. eşimin ilgisini sevgisini anlatamam.elbette ben de ona karşı aynı durumdayım. gel gör ki ona karşı hep kendimi suçlu hissediyorum.
eşimle tanışmadan önce birkaç kişiyle görüşmüşlüğüm vardı. cinsel bir birliktelikten bahsedemem ama öpüşme, sarılma oluyordu. eşimse yakın arkadaşları sürekli sevgili değiştirip çok rahat hareket ettikleri için bu tür ilişkilerden nefret etmiş ve hep uzak kalmış.
tanıştığımızda bana geçmişime dair hiçbir şey sormadı. ben de anlatmadım. sadece görüştüğüm ilk kişinin kendisi olmadığını söylemiştim. ayrıntısını ne o sordu ne de ben anlattım. ama o beni bu anlamda çok masum sanıyor ve sürekli "senin tek aşkın, tek erkeğin benim" diyor. ben de şu durumda hep öyleymiş gibi hisssediyorum, öncesi yokmuş gibi... ama var işte ve kendimi yiyip bitiriyorum. sürekli onu kandırıyor konumundayım. belki en başta anlatmış olsam ve o da beni isteyip istemediğine ona göre karar verse bu durumda olmazdım. insan kaybetme korkusu yaşayınca sağlıklı düşünemiyor.
anlatmaya kalksam bütün büyü bozulacak. bu şekilde de içim rahat değil. sadece yüzüne her baktığımda içimden "beni affet aşkım." diyorum. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?