Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Herkesin yetiştiği çevre ve inandığı değerler farklı sırf size uymuyo diye o kişi hakkında kötü düşünmeyi doğru bulmuyorum ama siZin görüşünüze de saygı duyuyorum.. Keşke eşiniz de saygı duysaymış..
Evli çiftler olarak biz çok sık görüşürüz misafir ederiz dışarılarda buluşuruz ama arkadaşlarımızdan da eşlerinden de rahatsızlık duymam çünkü benim evimde kadın erkek ayrımı hiç olmadı o yüzden bana garip gelmez.. Aksine sosyalleşmeyi severim...
Eşiniz rahatsızlığınızı umarım anlar ve bi orta yol bulabilirsini..

Özünde haklısın. Ama bu ortamlar böyle, senin gördüyün saygı kuralları böyle yerde gecersiz. Sana uymayan, gıcık gelen bir yere gitme. Ne gözün görür , ne gönlün bulanır.
Eşinle manasız yere tartışmaya girmişsin. Bir şeyi kırk kere söyleyine olur derler. Eş.ğin aklına karpuz kabuğu misali. Bir de kendini özgüvensiz gibi gösteriyorsun öyle söyleyince. Sadece"hoşuma gitmiyor, sıkılıyorum" deyip gitmeyi kabul etmeseydin.

Kadın sizin kasıntı olduğunuzu anlamış bilerek yapıyor bence. Bu kadar abartıcak birşey görmedim ben. Ailece görüştüğünüz bir çift,nasıl seslenmeliydi ki? Sevmediğinizi hissetmiş,genelde böyle şeyler hissedilir..
Bunu da ben olsam eşime belli etmezdim.
Ama ailecek de görüşmezdim eğer rahatsızsam.. eşler görüşsün,kadın siz yokken eşlerle birlikte gezip takılmaz sonuçta

Kısmen size hak veretek okudum sonra eşinizin o kadının geçmişiyle alakalı şeyler söylediğini yazdığınız kısma geldim.
Şu kadar söyleyip gideceğim.
Muhafazakarlık sadece kadını erkeği ayırıp haremlik selamlık görüşmeler yapmak değildir. Muhafazakar insan kendini korurken diğer insanların günahlarını da örter. Çünkü başka bir insanın hatasını kapattıüı ölçüde Allah'ın da onun günahlarını kapatacağını bilir.
Kocanın tavrını bırakmıi kadınla uğraşıyorsunuz. Kocanızın kalbi bir garip bence. Onunla uğraşın.
Muhafazakârlarmış vah vah

Çok rahat bir insanım. Eşimi hiç kıskanma huyum yoktur. Sadece bir kızı sevemedim. Eşime de söyledim ben o kızla bir daha aynı ortamda olmak istemiyorum diye. Eşim de direkt arkadaşına söyledi magicat istemiyor görüşmeyi diye, görüşmedik.

Eğer istemiyorsan görüşmezsin. Stres olmana gerek yok. Yalnız sorun kızdan çok eşinin sana saygısız davranması..

Ben de rahatsız olurum sanırım , Eşinizin arkadaşı değil ; Eşinizin arkadaşının eşi..
Görüşmemek eksiklik değil bence.
Erkekler tek gorussun

Ben size hak verdim doğrusu. Bende kesinlikle görüşmek istemem. Eğer eşiniz görüşmek istiyorsa bırakın tek başına gitsin dicem ama o da olmaz.

Şimdi ben yanlış mı anladım

Eşin Ada'mın arkadaşı kadın da eşi mi yoksa eşinin arkadaşı olan kadın mı

Eğer eşinin arkadaşı Adam söz konusu kadın da eşi ise garip değil bence

Eşimin arkadaşı ile bir yerde çift olarak otursak kadınla daha resmi ama eşimin arkadaşı olan Adamla daha samimi olurum

neden mi

o Adamı eşimden daha önce dinlemişimdir, ortak anı, garip olay ya da basit dedikodu yani Adam Hakkında fikrim vardır

Muhabbet açabilirim ama onun eşi Hakkında fikrim yoktur ki ne konuşacağım

Şimdi şuncu’lar olarak geldim.

Bana göre de bazıları şimdi şuncu’lar..

Beraber yemeğe çıkıyorsunuz ve ne bekliyorsunuz? Sohbet edilmesin mi? Sadece kadınlar birbiriyle erkekler de birbiriyle mi sohbet etsin?

Eşine adıyla hitap etmesinin bence muhafazakarlıkla alakası olamaz.

Ben anlamadım ki kız ne yapmış . Adıyla hitap etmiş , ikili konuşmuş ??? Burdan kadının eşinde gözü var manasınımı çıkarmak lazım?? Oladabilir olmayadabilir . Bilemedim

Eşim onun evlenmeden önceki yaptıklarını benim yapmami istemedigi için bana söyledi. Evet muhafazakarim. Eşim de bana x kişisi gibi altın delisi olmani istemiyorum da diyebilir

Siz kadindan hoslanmadiniz icin herseyi batiyor gibime geliyor.
Bosu bosuna kendinize dert yapiyorsunuz samimi davranmak insanin aklinda yanlis düsünceler geciriyor manasina gelmez!!

Sizde sohbette dahil olun kendinizi ve esinizi germeyin huzursuzluk ta kalmaz.
Bende bi yerde karsilastim insanlarla sohbet ederim bunda kötü bisey yok.

Sanirim bu sizin yetisme tarzinizdan kaynakli ama esinizle huzurlu olmak istiyorsaniz biraz rahat olun.

eşimle konuşması değilde,beni muatap almaması çok rahatsız ederdi beni sanırım..yolda görsem selam vermezdim muhtemelen

Ben hak verdim size. Esim arkadaslarimin ona sen demesinden bile rahatsizlik duyuyor. Siz demesini tercih eder hep. Siz demiyorsa abi desin. Ya mesafe koydugu belli olsun ya da resmiyetini korusun. Ben hoslanmadigim icin biri yaptiginda bunu labalilik olarak gorurum.

Esinizin boyle bir seyde anlayis gostermek yerine hakaret etmesi de apayri bir sorun zaten.

Rahatsız oluyorsanız Eşli görüşmeyin arkadaşım. Eşiniz kendi erkek arkadaşıyla görüşebilir, birde gerçekten yanında ben varken beni görmezden gelerek sadece sürekli eşimle mahatab olmasıda beni rahatsız ederdi, çünkü zaten rahatsız edici bir durum..Bazı insanlar çok hadsiz,gerçekten.. Eşinizin tepkiside yersiz yüz vermeyin..

Eşinin de işine geliyor demek ki, düne kadar kötülediği insanla girdiği diyalogtan zevk alıyor.

İşine gelince erkekler ayrı kadınlar ayrı olan ortamı savunan ve öyle yaşayan bir adam ne oluyor da bu çifte karşı o tutumunu sergileyemiyor?

Birde nasıl olur da elin eşi için kendi eşine hakaret edebiliyor ezebiliyor?

Ben bir çiftle görüşmek istemiyorsam görüşmem eşimde görüşemez aynı şekilde eşim istemezse bende görüşmem hakaret boyutu da çok ayrı bir boyut...

Eşin işine geldiği gibi yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…