Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Ben de kızardım ama içimden.Durduk yere Ada'mın aklına sokmaya gerek yok.Degişik yöntemlerle eşimi kendi tarafıma çeker.Buluşacagımız vakitlere hep planlar hazırlar.Zamanla uzaklaştırırdım onları eşimden. Benim Babannemin bununla ilgili bir öğüdü vardı hatta"yavrum komşun kötü bile olsa Eşine o kadını kötüleme,"yani o kadını aklına sokma onda merak uyandırma demek istiyor.Çok da dogru diyor.Eşin daha da uzaklaşır yoksa.Çaktırmadan halletmeye bak derim.

Ben de kizardim ve muhafazakar bir aileden geliyorum. Ama esime konuyu acmazdim kesinlikle. Bir sekilde kendim cozmeye calisirdim. Gorusmeleri azaltmak ya da gorusme esnasinda onu saf disi birakmak gibi. Afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu dusurmeye hic gerek yok zaman kotu.

Sorun eşinizde. Onun işine geliyor kadının gösterdiği yakınlık. Yazık kadın farkında bile değil büyük ihtimal ikinizi de nasıl etkilediğinin kendisine göre basit bir iki muhabbetle.
Ülkemizdeki bir çok örnekte olduğu gibi, ilişkinizde gerçek muhafazakar sizsiniz. Eşinizinki anca size geçiyor, bir kadın gülümsediği anda karısına hakaret etmeye başlayabiliyorsa.

Ben muhafazakar biri değilim ama kadının davranışları gereksiz. Tabii ki erkeklerle de konuşabiliriz ama yok dil balığı yedin mi falan diye bahanelerle evli bir kadın evli bir adamı aramamalı.
Bu gereksiz samimiyete çanak tutan eşin malesef. Kadını ilgisi hoşuna gitmiş. Muhafazalık isimde kalmış. Ben olsam son bir kez çift olarak yemek falan ayarlarım. Kadına da güler yüzle aba altından sopa gösteririm.

Elbette olurum canim ama o kadının yanında eşim tek bırakmazdım kadın bana bakınca kadının gözlerinin içine dik dik bakarım anlar herhalde ama eşim ilgilenmiyorsa onemsemem ama eşimi tek birakmam
Eşimle nikaha gittik kız elbise eteğini tutarak hafifade dizlerinı kirarak merhaba Ömer dedi eşimde merhaba dedi kız beni görünce bozuldu yüzü düştü ben sadece kızın suratına baktım kızmadım eşimin sirnasmamisti zaten bir müddet sonra işten çıktı.

Aramamis ki zaten toplu gidilen yemekte sormus kadin

Sonuçta yakın akraba falan degilmiski napsin adam illa biyerde karşılaşır diyesin onlar sizi hiç davet etmemiş sizde onları cagirmayin gorusmeyin cnm esinizde bı alem yani elalem için karısını azarliyo arkadasiymis adam gibi arkadaş olsun sizinde sesiniz çıkmaz zaten demekmiş biseyler rahatsız etmiş bunu anlamak bukadarmi zor yaa bence hiç muhatap olmayın okizla sürekli eşinizle konuşması sizi gıcık etmek için çok bariz birşey yani

Sevmemek icin hakli sebebiniz esinize ismiyle hitap etmesi mi :))))))))) super beyin parildamasiymis :) ben cidden boyle dusunen insanlara saygi duyamiyorum artik.karsisinda ki insana potansiyel sapik edasiyla yaklasan kisileri gordukce insanlik adina cok uzuluyorum.

Bir kadının erkek arkadaşı yada kendi gibi başka bir kadından dostane daha fazla hoşlanacağı fikri aklınıza hiç gelmiyor mu cidden merak ediyorum
Eşiniz ne kadar kıymetli yahu

Yani belkide siz kadından hoşlanmadığınız için biraz abartıyorsunuzdur. Ne var bunda kadın belki konuşkan samimi biri bunu özellikle yapmıyodur. Siz soğuk duruyorsanız oda eşinizle muhabbet ediyodur. Bende ortamda kimse konuşmazsa huzursuz oluyorum. Konuşurum yani kadın erkek ayırmam.

Bu eşin içinde başka kadın için eşini üzmek değilde yanlışa kızmak meselesi bence. Belkide o kadınında günahını alıyorsunuz bide eşinize söylüyorsunuz. Yoksa öle biley ne duruma düştü o evli kadın?

Kadin senin tabirinle cilvelesiyorsa
Kadinin kocasi tavana mi bakiyor ?
Hic kadin erkek arkadasligi gormediginiz icin
Kadin gak dese suc
Guk dese suc olur zaten ..
Madem esin de muhafazakar adamla sohbet etsin ,kendi tavir koysun ?!?!
Akli fikri yok mu ?

Editliyorum:

Kusura bakmayın ama hepiniz adıyla hitap etti kısmına takılmissiniz. Ben adiyla hitap etmesinden rahatsız olmadım. Kiz sadece eşime laf atiyor anlaminda söyledim. "Dil baligi yediniZ mi" demekle "x dil baligi yedin mi" demek arasindaki farki aciklamak icin adiyla hitap etti dedim.

Konuyu iyi okusaydiniz soğuk davranmadigimi anlardiniz. Gayet samimi ve konuskandim. Kizla instagramdan da takiplesiyoruz. Esimin baska arkadaslariyla bi cafedeler ve kiz esimin diger arkadasini videoya çekip atmis. Insan neden esi harici birinin videosunu çekip instagrama atar ki?

İyi de bu bence saçma. Sonuçta evinizde beraber sofraya oturacak kadar samimiyseniz, sizli bizli olmasına gerek yok ki.yani bu şekilde konuşması bence garip değil. Ben de arkadaşlarımın eşiyle senli benli konuşurum. Ben ne oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…