Evt mantıklı.Kadın-erkek ayrı salonlarda oturacak kadar uçta muhafazakar insanlar dışarda eşli yemek olaylarına falan girmemeli bence zaten
Aramamis ki zaten toplu gidilen yemekte sormus kadinBen muhafazakar biri değilim ama kadının davranışları gereksiz. Tabii ki erkeklerle de konuşabiliriz ama yok dil balığı yedin mi falan diye bahanelerle evli bir kadın evli bir adamı aramamalı.
Bu gereksiz samimiyete çanak tutan eşin malesef. Kadını ilgisi hoşuna gitmiş. Muhafazalık isimde kalmış. Ben olsam son bir kez çift olarak yemek falan ayarlarım. Kadına da güler yüzle aba altından sopa gösteririm.
Aa evet ben yanlış anlamışım. Bu biraz daha olayı sadelestirdi ama yine de elin kadını için insanın eşini uzmemesi lazim.Aramamis ki zaten toplu gidilen yemekte sormus kadin
Avatarındaki kişiliğe hayranım :)Aa evet ben yanlış anlamışım. Bu biraz daha olayı sadelestirdi ama yine de elin kadını için insanın eşini uzmemesi lazim.
Avatarındaki kişiliğe hayranım :)
Konuyu iyi okusaydiniz soğuk davranmadigimi anlardiniz. Gayet samimi ve konuskandim. Kizla instagramdan da takiplesiyoruz. Esimin baska arkadaslariyla bi cafedeler ve kiz esimin diger arkadasini videoya çekip atmis. Insan neden esi harici birinin videosunu çekip instagrama atar ki?Yani belkide siz kadından hoşlanmadığınız için biraz abartıyorsunuzdur. Ne var bunda kadın belki konuşkan samimi biri bunu özellikle yapmıyodur. Siz soğuk duruyorsanız oda eşinizle muhabbet ediyodur. Bende ortamda kimse konuşmazsa huzursuz oluyorum. Konuşurum yani kadın erkek ayırmam.
Bu eşin içinde başka kadın için eşini üzmek değilde yanlışa kızmak meselesi bence. Belkide o kadınında günahını alıyorsunuz bide eşinize söylüyorsunuz. Yoksa öle biley ne duruma düştü o evli kadın?
İyi de bu bence saçma. Sonuçta evinizde beraber sofraya oturacak kadar samimiyseniz, sizli bizli olmasına gerek yok ki.yani bu şekilde konuşması bence garip değil. Ben de arkadaşlarımın eşiyle senli benli konuşurum. Ben ne oluyorumEditliyorum:
Kusura bakmayın ama hepiniz adıyla hitap etti kısmına takılmissiniz. Ben adiyla hitap etmesinden rahatsız olmadım. Kiz sadece eşime laf atiyor anlaminda söyledim. "Dil baligi yediniZ mi" demekle "x dil baligi yedin mi" demek arasindaki farki aciklamak icin adiyla hitap etti dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?