Ben nasil bi cevrede yetistigimi anlattim. Esimin çevresini de. Konuyu iyi okuyun. Kadin erkek hic konuşamaz demiyorum. Ama sürekli esimle konusan bi kadin da bana normal gelmez. Kadin kadina bile bi mesafe olmali her konuda.Kadin senin tabirinle cilvelesiyorsa
Kadinin kocasi tavana mi bakiyor ?
Hic kadin erkek arkadasligi gormediginiz icin
Kadin gak dese suc
Guk dese suc olur zaten ..
Madem esin de muhafazakar adamla sohbet etsin ,kendi tavir koysun ?!?!
Akli fikri yok mu ?
Ya anlatamadigim şey şu: kadin sadece eşimle konuşuyor. Eşime soruyor eşime laf atiyor bana değil. Yani bizle değil eşimle bireysel konusuyor. Ordaki siz biz çoğul kisi yani eşimle benİyi de bu bence saçma. Sonuçta evinizde beraber sofraya oturacak kadar samimiyseniz, sizli bizli olmasına gerek yok ki.yani bu şekilde konuşması bence garip değil. Ben de arkadaşlarımın eşiyle senli benli konuşurum. Ben ne oluyorum
yahu neden hep eşini çekip atsın.herkes kocacı olmak zorunda mı? Başka arkadaşları olamaz mı bir kadının? Tek eşinize özgü yapmıyor demek bu samimiyeti.Konuyu iyi okusaydiniz soğuk davranmadigimi anlardiniz. Gayet samimi ve konuskandim. Kizla instagramdan da takiplesiyoruz. Esimin baska arkadaslariyla bi cafedeler ve kiz esimin diger arkadasini videoya çekip atmis. Insan neden esi harici birinin videosunu çekip instagrama atar ki?
Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Kız özellikle bana mesaj atıp görüşmek istiyor. Isinamadim ona. Ama o bana isinmis belli ki. Görüşme talebinde bulunan onlar. Özellikle onlarla görüşmek istemem yani gelsinler yada biz gidelim demem.Eşinin de işine geliyor demek ki, düne kadar kötülediği insanla girdiği diyalogtan zevk alıyor.
İşine gelince erkekler ayrı kadınlar ayrı olan ortamı savunan ve öyle yaşayan bir adam ne oluyor da bu çifte karşı o tutumunu sergileyemiyor?
Birde nasıl olur da elin eşi için kendi eşine hakaret edebiliyor ezebiliyor?
Ben bir çiftle görüşmek istemiyorsam görüşmem eşimde görüşemez aynı şekilde eşim istemezse bende görüşmem hakaret boyutu da çok ayrı bir boyut...
Eşin işine geldiği gibi yaşıyor.
Benim eşim ben arkadaşımı veya onun arkadaşı videoya çekip atsam sorun yapacak biri. Ki bende başkasının eşini videoya çekip atmam. Gereksiz bulurum.yahu neden hep eşini çekip atsın.herkes kocacı olmak zorunda mı? Başka arkadaşları olamaz mı bir kadının? Tek eşinize özgü yapmıyor demek bu samimiyeti.
Ama karşı taraf rahat yetişmiş olabilir samimiyetinize güveniyor olabilir bunuda hesaba katınBen nasil bi cevrede yetistigimi anlattim. Esimin çevresini de. Konuyu iyi okuyun. Kadin erkek hic konuşamaz demiyorum. Ama sürekli esimle konusan bi kadin da bana normal gelmez. Kadin kadina bile bi mesafe olmali her konuda.
Eşim beni muhabbete dahil etti. O konuda bi sorun yok. 4 kişi masada oturuyoruz kiz beni yok saymaya calisiyo sankiSon cümlene istinaden ,ben de rahat biriyim ve böyle bir durum beni rahatsız etmezdi , ben eşimin tavrına bakarım
Ben nasil bi cevrede yetistigimi anlattim. Esimin çevresini de. Konuyu iyi okuyun. Kadin erkek hic konuşamaz demiyorum. Ama sürekli esimle konusan bi kadin da bana normal gelmez. Kadin kadina bile bi mesafe olmali her konuda.
Beraber geziye gidecektik o kizdan hoslanmiyorum isinamadim dedim. Usteleyince de söyledim sebebini. Hata yaptim söylemekle ama içimde tutamadim. Insanlarla tanistigimda genelde bana karşı cogu insan sempati besler güzel bişey ama ben herkese kolay isinamamŞimdi de biraz medeni ol'cular, herkes kocanın peşinde sankici'ler doluşur.
Ben de hoşlanmazdım ama eşimin aklına karpuz kapuğu düşürmz önce nabzını yoklardım. Madem görüşmek istiyor buluşulacağı gün onun da gitmesini engelleyen bir yol bulurdum. Kartları çok açık oynamışsınız. Kocanız elinizi görmese iyi olurdu ama olan olmuş. Daha fazla üstelemeyin. Sadece çaktırmadan görüşmeme yolları arayın.
Benim eşim ben arkadaşımı veya onun arkadaşı videoya çekip atsam sorun yapacak biri. Ki bende başkasının eşini videoya çekip atmam. Gereksiz bulurum.
Bi ara eşine baktım sıkılmıştı. İçten rahatsız olmuştur ama acikca eşine bu durumu soyleyemez sanırım. Bi erkek icin daha onur kirici. Onlarin iliskilerinde de kiz daha baskın genelde onun dedigi oluyorPeki onlar konuşurken onun eşiyle siz ne yapıyorsunuz?
Valla bilemiyorum kadında bi art niyet varsa bu kadarda rahat koca olmaz kadına kızar diye düşünüyorum.
Bence siz yinede kocanızın üstüne gitmeyin bu konuyla ilgili. Kadını takibide bırakın. Uyarınızı yapmışsınız. Engelleyemiyorsanız dikkatli olun ve kocanızıda boş yere kendinizden uzaklaştırmayın derim.
Bilemiyorum. İçini bilemem sonucta. Ben onun arkadaslariyla daha mesafeliyim. Ki esimde bundan memnun. O da dikkat ediyor. Diger arkadaslarinin esleriyle konustugunda kiskanmiyorum sadece o kizin tavrindan hoslanmiyorum. Guven vermiyor bana. Insaniz sonuçta. Evli yada nisanli olmak insanlari durdurmuyor ben bunu yasayarak gördüm.tamam ben anladım sizide kadın ve eşi sizin gibi değil demek. Bu eşinize sulandığı anlamına gelmez demek istiyorum.hele ki başkalarınada kadın böyleyse .Eşinizde sizin gibiyse sizi anlaması lazım. Ama erkeklerin muhafazakarlığı genelde kadınlara kısıtlama oluyor, kendileri istediğini yapıyor yanlış anlamayında nerede görsem hep öyle oldu. Demek kocanızında hoşuna gidiyor kadınla sohbet etmek.
Adıyla seslenmesi sorun degil ona takilmadim zaten. Kiz ortaya bi muhabbet acmiyor sadece esime soyleyip onunla konusmak istiyor.Ne diyecekti anlamadım.
Yani muhafazakar olabilirsiniz ya da kadın erkek ilişkilerinde samimiyeti sevmiyor olabilirsiniz.
Adıyla seslenmeyip nasıl seslenecekti işte onu anlamadım.
X Bey ya da X Abi diye mi?
Bana yapılmasını istemediğim seyleri bende baskasina yapamam. Huyum bu. Konusmasin demiyorum. Tavri önemli olan. Beni saf disi bırakıp sadece esimle konusmasiGorusmek zorunda degilsin ama meydani bos birakmis olacagindan gorusmeye devam edip uyanik olmalisin.. rahatsizligini belli etmemelisin ve hatta yapabilirsen sende onun esin yanina biraz rahat takil esiyle ikili diyaloga gir kadinin ve esinin bi tepkisini olc bakalim..
Esin tepki gosterirse de aynen bende boyle hissetmistim dersin yasadigin sikintiyi anlamasini saglarsin .
. ben kisasciyim arkadasim, ama sana ailene zarar geliceni dusunrsen yapma alakayi da kesme kadinla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?