Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Ben nasil bi cevrede yetistigimi anlattim. Esimin çevresini de. Konuyu iyi okuyun. Kadin erkek hic konuşamaz demiyorum. Ama sürekli esimle konusan bi kadin da bana normal gelmez. Kadin kadina bile bi mesafe olmali her konuda.

Ya anlatamadigim şey şu: kadin sadece eşimle konuşuyor. Eşime soruyor eşime laf atiyor bana değil. Yani bizle değil eşimle bireysel konusuyor. Ordaki siz biz çoğul kisi yani eşimle ben

yahu neden hep eşini çekip atsın.herkes kocacı olmak zorunda mı? Başka arkadaşları olamaz mı bir kadının? Tek eşinize özgü yapmıyor demek bu samimiyeti.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Kız özellikle bana mesaj atıp görüşmek istiyor. Isinamadim ona. Ama o bana isinmis belli ki. Görüşme talebinde bulunan onlar. Özellikle onlarla görüşmek istemem yani gelsinler yada biz gidelim demem.

yahu neden hep eşini çekip atsın.herkes kocacı olmak zorunda mı? Başka arkadaşları olamaz mı bir kadının? Tek eşinize özgü yapmıyor demek bu samimiyeti.
Benim eşim ben arkadaşımı veya onun arkadaşı videoya çekip atsam sorun yapacak biri. Ki bende başkasının eşini videoya çekip atmam. Gereksiz bulurum.

Sizde herhangi bi sıkıntı yokta
Eşinizin muhafazakar olduğuna emin misiniz ? Bi düsünün..

Ben nasil bi cevrede yetistigimi anlattim. Esimin çevresini de. Konuyu iyi okuyun. Kadin erkek hic konuşamaz demiyorum. Ama sürekli esimle konusan bi kadin da bana normal gelmez. Kadin kadina bile bi mesafe olmali her konuda.
Ama karşı taraf rahat yetişmiş olabilir samimiyetinize güveniyor olabilir bunuda hesaba katın

Son cümlene istinaden ,ben de rahat biriyim ve böyle bir durum beni rahatsız etmezdi , ben eşimin tavrına bakarım
Eşim beni muhabbete dahil etti. O konuda bi sorun yok. 4 kişi masada oturuyoruz kiz beni yok saymaya calisiyo sanki

Sizde herhangi bi sıkıntı yokta
Eşinizin muhafazakar olduğuna emin misiniz ? Bi düsünün..

Bende muhafazkar bir ailede yetistim,dedigin gibi gelen kadin erkek misafirler(hala,teyze,amca,yenge haric)ayri ayri odalarda oturulurdu...esimin ailesi bu konuda bizde daha esnekler ama esimde bu konuda tutucu...gorustugumuz arkadaslarda bizim dengimizdeler.mesela esimin kuzenleri veya bu konuda esnek olan arkadaslari bile bizi bildikleri icin karsi cinsle cok fazla muhabbet icerisine girmezler...esimin cok samimi bir iki arkadasi esleri esimle merhaba demenin otesinde diyolaga girmezler,esleride keza benimle oyle,zaten arkadaslarimizin esiyle ne konusabiliriz onu bile bilmiyorum...ben gereksiz samimiyetten hoslanmam,esimde keza oyle ...senin gibi bir durumla karsilassam oncelikle esim kadindan rahatsiz olur o kadinla bir daha asla karsilasmak istemez.kimse kimse ile gorusmek zorunda degil,kadin kotu niyetli olmasada elektriginiz tutmamis olabilir bu yuzden muhabbet ortami kuramayabilirsiniz bu cok normal,egerki esin esini seviyorsa esiyle gorussun sana israr etmesinin bir anlami yok,sen yinede tavrini koy gorusmek istemedigini kesin dille bildir bir kere iki kere soyleni sonra kabullenir zaten...bu arada beni geri kafali bulanlar olabilir.biz boyle iyiyiz gereksiz vicik vicik muhabbetlere luzum gormuyorum,burada cok icli disli olup kuzeni ,kizkardesi,en yakin arkadasi yuzunden evliligi biten kadinlarin konusu hicte az degil(komsunu sev ama aradaki duvari kaldirma felsefesini seviyorum)

Kadinin esi napiyor ?

Gorusmek zorunda degilsin ama meydani bos birakmis olacagindan gorusmeye devam edip uyanik olmalisin.. rahatsizligini belli etmemelisin ve hatta yapabilirsen sende onun esin yanina biraz rahat takil esiyle ikili diyaloga gir kadinin ve esinin bi tepkisini olc bakalim..
Esin tepki gosterirse de aynen bende boyle hissetmistim dersin yasadigin sikintiyi anlamasini saglarsin .
. ben kisasciyim arkadasim, ama sana ailene zarar geliceni dusunrsen yapma alakayi da kesme kadinla..

Peki onlar konuşurken onun eşiyle siz ne yapıyorsunuz?
Valla bilemiyorum kadında bi art niyet varsa bu kadarda rahat koca olmaz kadına kızar diye düşünüyorum.
Bence siz yinede kocanızın üstüne gitmeyin bu konuyla ilgili. Kadını takibide bırakın. Uyarınızı yapmışsınız. Engelleyemiyorsanız dikkatli olun ve kocanızıda boş yere kendinizden uzaklaştırmayın derim.

Beraber geziye gidecektik o kizdan hoslanmiyorum isinamadim dedim. Usteleyince de söyledim sebebini. Hata yaptim söylemekle ama içimde tutamadim. Insanlarla tanistigimda genelde bana karşı cogu insan sempati besler güzel bişey ama ben herkese kolay isinamam

Benim eşim ben arkadaşımı veya onun arkadaşı videoya çekip atsam sorun yapacak biri. Ki bende başkasının eşini videoya çekip atmam. Gereksiz bulurum.

tamam ben anladım sizide kadın ve eşi sizin gibi değil demek. Bu eşinize sulandığı anlamına gelmez demek istiyorum.hele ki başkalarınada kadın böyleyse .Eşinizde sizin gibiyse sizi anlaması lazım. Ama erkeklerin muhafazakarlığı genelde kadınlara kısıtlama oluyor, kendileri istediğini yapıyor yanlış anlamayında nerede görsem hep öyle oldu. Demek kocanızında hoşuna gidiyor kadınla sohbet etmek.

Bi ara eşine baktım sıkılmıştı. İçten rahatsız olmuştur ama acikca eşine bu durumu soyleyemez sanırım. Bi erkek icin daha onur kirici. Onlarin iliskilerinde de kiz daha baskın genelde onun dedigi oluyor

Bilemiyorum. İçini bilemem sonucta. Ben onun arkadaslariyla daha mesafeliyim. Ki esimde bundan memnun. O da dikkat ediyor. Diger arkadaslarinin esleriyle konustugunda kiskanmiyorum sadece o kizin tavrindan hoslanmiyorum. Guven vermiyor bana. Insaniz sonuçta. Evli yada nisanli olmak insanlari durdurmuyor ben bunu yasayarak gördüm.

Ne diyecekti anlamadım.
Yani muhafazakar olabilirsiniz ya da kadın erkek ilişkilerinde samimiyeti sevmiyor olabilirsiniz.
Adıyla seslenmeyip nasıl seslenecekti işte onu anlamadım.
X Bey ya da X Abi diye mi?
Adıyla seslenmesi sorun degil ona takilmadim zaten. Kiz ortaya bi muhabbet acmiyor sadece esime soyleyip onunla konusmak istiyor.

Bana yapılmasını istemediğim seyleri bende baskasina yapamam. Huyum bu. Konusmasin demiyorum. Tavri önemli olan. Beni saf disi bırakıp sadece esimle konusmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…