E normal değil mi böyle hissetmeniz? Mitoz bölünmeyle mi oldu o çocuk sizden?5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye...
Anlamaz ki öküzHormonlardandır yeni doğum yapmış kişilerde oluyor sanki eğer şikayetiniz varsa dile getirin
Sen yine de anlat içinde kalınca birikince patlak vermesi kötü oluyor patlama noktasına getirme kendiniAnlamaz ki öküz
siz bunaldıkca eşinize giciklanmisiniz bende de olmustu:) biraz kendinizi simartin buna ihtiyacınız var çocuk gerçekten çok yoruyor yipratiyoe.hele o gece uyanmaları depresif yapıyor insaniİyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...
Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...
İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...
Benim ki de hiç gitmiyor anasına benim zorlamamla anckSeni anlıyorum öküzle evli olmak çok zor. Benim öküz İşten yeni eve geldi. Napıyorsun nasılsın dedikten sonra hemen yarın annemlere gidelim oldu. Daha Çarşamba günü sabahtan gidip gece 12 ye kadar ordaydım. Bişi desem sen annemleri sevmiyorsun olur.
5 aylikBebeği bırakın tek başına kahve içmeye gidin haftada bir en azından.
Yok dese de yapın hem aralarındaki bağ kuvvetlenir hem öğrenir.
Ne kadarlık bebek?
Bence sadece alttaki cümleyi yazsanız yeterdi.5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
:) Ah ah kadınlar pek severler hemcinslerinin mutsuzluğuna tuz biber ekelemeyi :)Bence sadece alttaki cümleyi yazsanız yeterdi.
Ballandıra ballandıra anlatmak biraz nispet gibi olmuyor mu?
Valla böyle dengesiz insanlar yüzünden insan derdini açmaya çekiniyor yemin ederim.biri boşan yazar biri ballandıra ballandıra anlatır bide ay şekerim sana ne tavsiye versem ki bilemedim hiçte böyle dertlerim olmadı diye abuk subuk şeyler yazar.konu sahibi arkadaşım hepimiz dönem dönem böyle duygulara kapılıyoruz.evlilikte olur öyle şeyler.bebek daha küçük düzeni oturmamış.bebeği bırakabileceğin bi yer varsa eşinle beraber bi yerlere gidin sohbet edin.birde cinsellik önemli.sıklaştırmanızı tavsiye ederim.Bence sadece alttaki cümleyi yazsanız yeterdi.
5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Bence sadece alttaki cümleyi yazsanız yeterdi.
Nispet yapmak mi?:) Ah ah kadınlar pek severler hemcinslerinin mutsuzluğuna tuz biber ekelemeyi :)
Yok canım Estağfurullah hep mutlu olun tabi ki... ben eşimi sevmiyor değilim soğukluk var sadece benim tarafımdanNispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger kusura bkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?