Eşime karşı soğukluk! ! !

Geri gelmezmis o duygular malesef, gecen biri ole diodu burda : (

Çok erken yitirmişiz oyleyse
Kimininki 40 yil surer kimininki 4 ay.. cocuk cok etkiliyo bence evliligi.. birde insanlarin gercek yuzunude o zmn daha iyi goruyosun. Birde tabii birbrini daga iyi tanimaya basliyosun, orda kopuyo isler..

Kimininki 40 yil surer kimininki 4 ay.. cocuk cok etkiliyo bence evliligi.. birde insanlarin gercek yuzunude o zmn daha iyi goruyosun. Birde tabii birbrini daga iyi tanimaya basliyosun, orda kopuyo isler..
Ya herşey etkiliyor. Ev geçimi, maddi sikintilar, beklentiler, yaşantı. En basiti bu akşam komik videolar izleyelim dedim. Komik dediği videolara gülümsemedim bile

Ya herşey etkiliyor. Ev geçimi, maddi sikintilar, beklentiler, yaşantı. En basiti bu akşam komik videolar izleyelim dedim. Komik dediği videolara gülümsemedim bile
Sanirim askin gozu kor mantigiyla evleniyoruz.. ask bitince olan bize oluyo :)

Erkekler hem kendilerinden soğutup üstüne rahat mi battı derler ya simdi o evlat o babaya ne zulüm yapsa ilerde müstehaktir

Ayy aynı benimki de aynı. Şimdi ayrı şehirlerdeyiz ama oraya gittiğimizde tatillerde falan resmen beni unutuyor. Varsa yoksa ailesi. Gerçekten bıktım. Bişey diyince de sen benim aileme samimi değilsin oluyor
Kız vallahi aynısı zaten şu samimi değilsini anlamıyorum neye göre kime göre samimi değilim??? bakarız deyip oyaladım sabah büyük kavga var

Ayyy öyle düşünmeyin ne olur? Ben de eşimin saatlerce güldüğü bir karikatüre anlamsız bakıyorum mesela. Bence lohusa psikolojisi tamamen. Bazıları 40 la beraber rahatlıyor, bazılarında çok uzun sürüyor. Üzmeyin kendinizi

Nişanliyken çok şeyler yaşadik. Evliliğin basinda. Mutsuzluk olunca aşkta kalmadi
O donemde takı mevzulari yuzunden aileler etkili oldu uzerimizde. Ama ben zaten sevgililik doneminde de hep alttan alan taraftim. Nişanliykende aşıktım. Düzelir sandım. Annem çok kez vazgeç dedi ama sen babama nasil katlandin dedim. Ama insan neyse o dur değişmez.

Bu en başindan boyle. Farkliliklarimiz cok fazla. Ve esim kendi dusuncelerini her zaman dogru buluyor. Mesela ben icine kapanik depresif cok cabuk morali bozulan kucuk seyleri dert eden bir insanim. O benim tam aksim ve bunlarla beni ezmeye calisir. İnsan degisemez ki. Elimden geldigince azaltiyorum ama olmuyor. Lohusaligi hic hic anmayalim bana yasattiklarini Allah sorsun

Kız vallahi aynısı zaten şu samimi değilsini anlamıyorum neye göre kime göre samimi değilim??? bakarız deyip oyaladım sabah büyük kavga var
Aman kavga çıkmasın. İş "ben haklıyım sen haksızsın"a döner. En nefret ettiğim olay budur. Ne dersen de haklılığını kabul ettiremezsin. Üstüne bir de dırdırcı damgası yersin. Aslında iyi niyetli olan hoşgörülü olan senken bunu görmez ama ailesi kötü olsa bile dünya iyisi olur onun gözünde. Ailesiyle ilgili en ufak eleştiri yaptırmaz.

Allah yardımcın olsun canim. Yeni anne olanların üzülmesine hiç dayanamıyorum ben. Yeni duzene alisamama, yetisememe, kendini yetersiz görme vs görüyorum etrafımda; gerçekten çok üzülüyorum. İnsallah hiç bir şeyi takmadan, bebeğinizin tadını çıkartırsınız.

Keşke mümkün olsa, dusuncesiz gecen bir saniyem yok desem yeridir. Maddi sikintilar sebebiyle yapmam dediğim seyi yapip calismaya baslicam. O zaman dahada zor olcak biliyorum

İyiki söyledin ümidiniz kessin senden

Nişanliyken çok şeyler yaşadik. Evliliğin basinda. Mutsuzluk olunca aşkta kalmadi
Ztn biliomusun su para meseleleri erkek taraflarin cimriligi yuzunden guzel olan birseye berbat bi sekilde adim atiosun.. sonrasida kavga gurultu genelde.. cocuk oluncada tuzu biberi. Asil en basta oyke oldugunu basacan tekmeyi. Yanliz kal yanliz ol, ama bunlara katlanma

2 yasinda oglum var inanki ayni durumdayim ustelik benim gece yatmam 2 yi 3 u buluyo ev islerim hic bitmiyor ve sevgimin azaldigini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…