Geri gelmezmis o duygular malesef, gecen biri ole diodu burda : (Kizim 7 ayi bitirecek. İlk zamanlar uykusuzluk yorgunluk, eşimin ilgisizliği bir sürü sebepler bende çok çektim. Her seferinde yılmadan o almiyosa hadi sen sev hadi sen oyna diyerek verdim kucağına. 3 ay emzirebildim. Yeri geldi mamasini yaptirdim. Cunku alismasi gerekiyodu. Hele ilk zamanlar hic hic ilgilenmedi hep uzaktan sevdi. Sonra bebegim oyundan anlamaya basladikca oynamaya basladi. Ara ara kuafore gittim ona birakip temizlik yaptim duşa girdim. Bide sıkıntılardan gül hastalığı geçirdim. O zamanda anladi biraz. Bi ssekilde alistirdim.
Yasimiz ikimizinde genc. Tanisali 6.5 yil oldu. Ama cok seyi yitirdik sanki. Sadece bebekten kaynakli degil evlilik yitirdi. Sikintilar vs. Eskisi gibi olamıyoruz, bende olamiyorum. Sevgi var icimde ama o eski duygular yok oldu...
Çok erken yitirmişiz oyleyseGeri gelmezmis o duygular malesef, gecen biri ole diodu burda : (
Kimininki 40 yil surer kimininki 4 ay.. cocuk cok etkiliyo bence evliligi.. birde insanlarin gercek yuzunude o zmn daha iyi goruyosun. Birde tabii birbrini daga iyi tanimaya basliyosun, orda kopuyo isler..Çok erken yitirmişiz oyleyse
Ya herşey etkiliyor. Ev geçimi, maddi sikintilar, beklentiler, yaşantı. En basiti bu akşam komik videolar izleyelim dedim. Komik dediği videolara gülümsemedim bileKimininki 40 yil surer kimininki 4 ay.. cocuk cok etkiliyo bence evliligi.. birde insanlarin gercek yuzunude o zmn daha iyi goruyosun. Birde tabii birbrini daga iyi tanimaya basliyosun, orda kopuyo isler..
Sanirim askin gozu kor mantigiyla evleniyoruz.. ask bitince olan bize oluyo :)Ya herşey etkiliyor. Ev geçimi, maddi sikintilar, beklentiler, yaşantı. En basiti bu akşam komik videolar izleyelim dedim. Komik dediği videolara gülümsemedim bile
Nişanliyken çok şeyler yaşadik. Evliliğin basinda. Mutsuzluk olunca aşkta kalmadiSanirim askin gozu kor mantigiyla evleniyoruz.. ask bitince olan bize oluyo :)
Kız vallahi aynısıAyy aynı benimki de aynı. Şimdi ayrı şehirlerdeyiz ama oraya gittiğimizde tatillerde falan resmen beni unutuyor. Varsa yoksa ailesi. Gerçekten bıktım. Bişey diyince de sen benim aileme samimi değilsin oluyor
Ya herşey etkiliyor. Ev geçimi, maddi sikintilar, beklentiler, yaşantı. En basiti bu akşam komik videolar izleyelim dedim. Komik dediği videolara gülümsemedim bile
O donemde takı mevzulari yuzunden aileler etkili oldu uzerimizde. Ama ben zaten sevgililik doneminde de hep alttan alan taraftim. Nişanliykende aşıktım. Düzelir sandım. Annem çok kez vazgeç dedi ama sen babama nasil katlandin dedim. Ama insan neyse o dur değişmez.Nişanliyken çok şeyler yaşadik. Evliliğin basinda. Mutsuzluk olunca aşkta kalmadi
Bu en başindan boyle. Farkliliklarimiz cok fazla. Ve esim kendi dusuncelerini her zaman dogru buluyor. Mesela ben icine kapanik depresif cok cabuk morali bozulan kucuk seyleri dert eden bir insanim. O benim tam aksim ve bunlarla beni ezmeye calisir. İnsan degisemez ki. Elimden geldigince azaltiyorum ama olmuyor. Lohusaligi hic hic anmayalim bana yasattiklarini Allah sorsunAyyy öyle düşünmeyin ne olur? Ben de eşimin saatlerce güldüğü bir karikatüre anlamsız bakıyorum mesela. Bence lohusa psikolojisi tamamen. Bazıları 40 la beraber rahatlıyor, bazılarında çok uzun sürüyor. Üzmeyin kendinizi
Aman kavga çıkmasın. İş "ben haklıyım sen haksızsın"a döner. En nefret ettiğim olay budur. Ne dersen de haklılığını kabul ettiremezsin. Üstüne bir de dırdırcı damgası yersin. Aslında iyi niyetli olan hoşgörülü olan senken bunu görmez ama ailesi kötü olsa bile dünya iyisi olur onun gözünde. Ailesiyle ilgili en ufak eleştiri yaptırmaz.Kız vallahi aynısızaten şu samimi değilsini anlamıyorum neye göre kime göre samimi değilim??? bakarız deyip oyaladım sabah büyük kavga var
Bu en başindan boyle. Farkliliklarimiz cok fazla. Ve esim kendi dusuncelerini her zaman dogru buluyor. Mesela ben icine kapanik depresif cok cabuk morali bozulan kucuk seyleri dert eden bir insanim. O benim tam aksim ve bunlarla beni ezmeye calisir. İnsan degisemez ki. Elimden geldigince azaltiyorum ama olmuyor. Lohusaligi hic hic anmayalim bana yasattiklarini Allah sorsun
Allah yardımcın olsun canim. Yeni anne olanların üzülmesine hiç dayanamıyorum ben. Yeni duzene alisamama, yetisememe, kendini yetersiz görme vs görüyorum etrafımda; gerçekten çok üzülüyorum. İnsallah hiç bir şeyi takmadan, bebeğinizin tadını çıkartırsınız.
Siz beni anlamamışsınız,tekrar okur musunuzNormal değil niye herşey kadının üstünde birazda babalar baksın kendimize vakit ayıralım bu yüzden bunalmış haklı olarak
İyiki söyledin ümidiniz kessin senden5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Haha harbi ha derdi olan birine ayhhhh beaaan cooooh mutluyummmm :)İyiki söyledin ümidiniz kessin senden
Ztn biliomusun su para meseleleri erkek taraflarin cimriligi yuzunden guzel olan birseye berbat bi sekilde adim atiosun.. sonrasida kavga gurultu genelde.. cocuk oluncada tuzu biberi. Asil en basta oyke oldugunu basacan tekmeyi. Yanliz kal yanliz ol, ama bunlara katlanmaNişanliyken çok şeyler yaşadik. Evliliğin basinda. Mutsuzluk olunca aşkta kalmadi
2 yasinda oglum var inanki ayni durumdayim ustelik benim gece yatmam 2 yi 3 u buluyo ev islerim hic bitmiyor ve sevgimin azaldigini hissediyorumİyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...
Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...
İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?