Eşime karşı soğukluk! ! !

Sadece bu kısmı okusak daha iyiydi fakat bu da yalandan iliştirilmiş bir tavsiye. Hatta cümleyi yazmaya tahammül edememiş harfler git gide kaybolmuş
hrkesin ortak noktasida benim yorumum olmuş

Nispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger kusura bkma.
Çok itici duruyor her konuda yazan olur genelde. Çünkü onu okuyunca konu sahibi daha da uzaklaşıyor muhtemelen sorunu tamir etme fikrinden..

Ama konu sahibinden özür dilemeniz bilerek yapmadığınızı gösterir
Mutluluklar dilerim.

Yok vallahi aklima hic gelmezdi yorumun buralara kadar gelecegi.. hani icimde az bi kotu niyet olsa tmm diyip susacam ama yemin ettim canim:-( buda tecrube oldu, iyi tarafida bu olsun, rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin ins.

Eşinize bazı sorumluluklar verebilirsiniz yeni doğum yaptığınız için dönemsel soğukluk gitmiş inş düzelir.

Benim ki de hiç gitmiyor anasına benim zorlamamla anck
Ne güzel :))))) ben öküzlüğüyle başedemedim en sonunda görmezden gelerek kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Mesela hiç arkadaşım yok oturduğum yerde komşuluk da yok sevdiğim dizi film izliyorum. Ablam yakın ona gidiyorum vs. Sende kendini iyi hissettirecek şeyler yap iyi geliyor insana.

Siz galiba eşinizle hiç ayrı kalıp özlem çekmediniz.

Sorumluluklar da artmış haliyle,bunalmanız normal.Eşinizle falan hiç arada çıkıp gezmiyor musunuz,hava almıyor musunuz?Belki iyi gelir böyle şeyler yapsanız.

Ne güzel inş hep böyle mutlu olursunuz. Ama evet son cümlen bildiğin nispet gibi olmuş.

Ya boşanmak kolay mı Allah askına adamı uyarmadan düzeltmeye çalışmadan boşan demek nasıl bir kafa? Bekara karı boşamak kolay derler evli misiniz merak ettim? Bazı şeyler bu kadar kolay olmamalı. Önce düşünüp sonra yazsanız rica ediyorum

Allah bagislasin ne guzel kiziniz var oncelikle. Ama Ilk dikkatimi ceken sey kizinizi 7/24 saat kucakta olmasi. Karismak gibi olmasinda Iyi bi sey degiL...Anladim kadari da Siz Hep ilgileniyorsunuz kizinizla ve esiniz bi kac dakika seviyor. Ara da cocugunuzu box koyun alismasin kucaga Onun da ogrenmesi gerekiyor...ve esinizle Zaman gecirin ufak da olsa bi sey yapin beraber. Heycan da onemli suan araniz soguk cocukda geldi...ufak da olsa Zaman ayirin bir birinize.

Kehkeh

Yeni mi doğum yaptınız ki? Ben ilk 4 ay eşime çok kızgındım, küçük hataları gözümü kaynatıyordu resmen, hamileliğimin sonuna doğru başladı sonra tavan yaptı. Logusa depresyonu bu durum. Eşinizle konuşun sizi alttan alıp yardımcı olsun, sizde biran önce topalanmaya çalışın. Sonra büyük kavgalar başlayıp sütünüz kesilebilir.

Ayy aynı benimki de aynı. Şimdi ayrı şehirlerdeyiz ama oraya gittiğimizde tatillerde falan resmen beni unutuyor. Varsa yoksa ailesi. Gerçekten bıktım. Bişey diyince de sen benim aileme samimi değilsin oluyor

O kdr iyi geliyoki o 1 saat bile.. ben her firsati degerlendiririm.. cocuklari babalari cikarirsada evde rahat takilmayi severim..ya da disari cikip yanliz gezmeyi.. uzun uzadiya olmuyo tabiiki ama o bir saat bile super geliyo

Kizim 7 ayi bitirecek. İlk zamanlar uykusuzluk yorgunluk, eşimin ilgisizliği bir sürü sebepler bende çok çektim. Her seferinde yılmadan o almiyosa hadi sen sev hadi sen oyna diyerek verdim kucağına. 3 ay emzirebildim. Yeri geldi mamasini yaptirdim. Cunku alismasi gerekiyodu. Hele ilk zamanlar hic hic ilgilenmedi hep uzaktan sevdi. Sonra bebegim oyundan anlamaya basladikca oynamaya basladi. Ara ara kuafore gittim ona birakip temizlik yaptim duşa girdim. Bide sıkıntılardan gül hastalığı geçirdim. O zamanda anladi biraz. Bi ssekilde alistirdim.

Yasimiz ikimizinde genc. Tanisali 6.5 yil oldu. Ama cok seyi yitirdik sanki. Sadece bebekten kaynakli degil evlilik yitirdi. Sikintilar vs. Eskisi gibi olamıyoruz, bende olamiyorum. Sevgi var icimde ama o eski duygular yok oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…