- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Sadece bu kısmı okusak daha iyiydi fakat bu da yalandan iliştirilmiş bir tavsiye. Hatta cümleyi yazmaya tahammül edememiş harfler git gide kaybolmuş
mutluluğunuz daim olsun :)Nispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger
Çok itici duruyor her konuda yazan olur genelde. Çünkü onu okuyunca konu sahibi daha da uzaklaşıyor muhtemelen sorunu tamir etme fikrinden..Nispet yapmak mi?
Hic aklimin ucuna bile gelmezdi.
Hem ben ortada bi mutsuzluk goremedim sadece sogukluk var yazmis.
Valla hi nerden ne cikartiyorsunuz hanimlar uzdunuz beni.
konu sahibi kirildiysan eger kusura bkma.
hrkesin ortak noktasida benim yorumum olmuş
Yok vallahi aklima hic gelmezdi yorumun buralara kadar gelecegi.. hani icimde az bi kotu niyet olsa tmm diyip susacam ama yemin ettim canim:-( buda tecrube oldu, iyi tarafida bu olsun, rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin ins.Çok itici duruyor her konuda yazan olur genelde. Çünkü onu okuyunca konu sahibi daha da uzaklaşıyor muhtemelen sorunu tamir etme fikrinden..
Ama konu sahibinden özür dilemeniz bilerek yapmadığınızı gösterir
Mutluluklar dilerim.
Tesekkur ederim. Hepimizn mutulugunu canim.Valla böyle yorumlar görünce dayanamıyorum:)
Allah daim etsin mutluluğunuzu
Ne güzel :))))) ben öküzlüğüyle başedemedim en sonunda görmezden gelerek kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Mesela hiç arkadaşım yok oturduğum yerde komşuluk da yok sevdiğim dizi film izliyorum. Ablam yakın ona gidiyorum vs. Sende kendini iyi hissettirecek şeyler yap iyi geliyor insana.Benim ki de hiç gitmiyor anasına benim zorlamamla anck
Ne güzel inş hep böyle mutlu olursunuz. Ama evet son cümlen bildiğin nispet gibi olmuş.5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Normal değil niye herşey kadının üstünde birazda babalar baksın kendimize vakit ayıralım bu yüzden bunalmış haklı olarakE normal değil mi böyle hissetmeniz? Mitoz bölünmeyle mi oldu o çocuk sizden?
Kehkeh5Ay sonra evliligimde 3. Yilimiz bitecek1 yilda flort donemi, nisanlilik donemi. Etti 4 yil. 22 aylik oglum var. Ne hamileyken ne lohusayken hic sogumadim aksine her gecen gun buyuyen bir ask var icimde . Rabbim hep boyle daim eder insallah. O yuzden sana yardimci olamam canim. Basbasa vakit gecirin sadece bebk uyuduktan snra muhbbet fln..
Yeni mi doğum yaptınız ki? Ben ilk 4 ay eşime çok kızgındım, küçük hataları gözümü kaynatıyordu resmen, hamileliğimin sonuna doğru başladı sonra tavan yaptı. Logusa depresyonu bu durum. Eşinizle konuşun sizi alttan alıp yardımcı olsun, sizde biran önce topalanmaya çalışın. Sonra büyük kavgalar başlayıp sütünüz kesilebilir.İyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...
Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...
İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...
Ayy aynı benimki de aynı. Şimdi ayrı şehirlerdeyiz ama oraya gittiğimizde tatillerde falan resmen beni unutuyor. Varsa yoksa ailesi. Gerçekten bıktım. Bişey diyince de sen benim aileme samimi değilsin oluyorSeni anlıyorum öküzle evli olmak çok zor. Benim öküz İşten yeni eve geldi. Napıyorsun nasılsın dedikten sonra hemen yarın annemlere gidelim oldu. Daha Çarşamba günü sabahtan gidip gece 12 ye kadar ordaydım. Bişi desem sen annemleri sevmiyorsun olur.
O kdr iyi geliyoki o 1 saat bile.. ben her firsati degerlendiririm.. cocuklari babalari cikarirsada evde rahat takilmayi severim..ya da disari cikip yanliz gezmeyi.. uzun uzadiya olmuyo tabiiki ama o bir saat bile super geliyoBelli ki çok yorulmuşsunuz ve bunalmışsınız. Bu bitik zamanlarda da eşiniz yardımcı olmuyorsa tabiki soğursunuz. Kendinizi bu kadar perişan etmeyin, zorla da olsa bebekle babayı başbaşa bırakın. Gerekirse 1saat babasına bırakıp kuaföre vs gidin, işlerinizi halledin. Kendinize nefes alacağanız zamanlar yaratmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?