- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
Onceki konusu neydi? Ben bakmadim. Üseniyorum gidip bakmayaVermem kimseye libidomuşaka bir yana bundan önceki konusuda bir değişik bilemedim bu arkadaş nedir necidir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceki konusu neydi? Ben bakmadim. Üseniyorum gidip bakmayaVermem kimseye libidomuşaka bir yana bundan önceki konusuda bir değişik bilemedim bu arkadaş nedir necidir
![]()
Ama evliyken de görüştün değil mi? Şuan neden görüşmüyorsun. İstemiyor mu seni? Yoksa sıkıldı mı evli kadınla görüşmekten. Ya da bekardı da evlendi mi? Yoksa Karısını senle aldatmak mı istemiyor .şuanda görüşmüyorum. ama geçmişte yaptığım hatayı unutamıyorum.
Diger konuda karakterleri degistirmis bu kisi bayan demis ama halbu ki eski sevgilisine gidip gitmemesi gerektigini sormus bizlere o zamanda cevap vermisiz ustelik bayramda..ya da kendisi yogun bakimda rolu yapip gel mi diyecekto o da mechul.bir dogru varsa kocasi.burada olsun ya hata yapmis diyen arkadaslara da cevap oldu saniyorum.olay bu kadar basit degil 20 gun oncesine kadar yanina gitmek icin yollar araniyormus.işte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
ve aslında en büyük pişmanlığı eşiyle evlenmiş olmak.
yoksa 5 sene önceki bir bardak kahve bu kadar yaralamaz insanı.
işte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
O açıdan düşünürsek evet zavallica ama kadın için bulunmaz nimet şimdi yani. Adamın halinden memnun ama gün gelip keser döner sap donerse anlar o zaman vay benim herifim diye ağlar buralarda.öyle deme adam tüm bunları karısı onu sevsin diye yapıyor. eminim farkında sevilmediğinin.
11 sene bir kadını memnun etmeye çalışmak çok çaresizce..
Ne aşkmış 10 yılda bitmemişişte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
10 yıl önceki sevgilisi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyormuşta nasıl gidermiş gitmelimiş mi mışmışta mişmiş bitmeyen sevgililer .Onceki konusu neydi? Ben bakmadim. Üseniyorum gidip bakmaya![]()
Eski konusunda da 10 yil once iliski yasadigo bir kadin yogum bakimda ama evli erkek olan bekar gider miydiniz ? Karakter degistirmis muhtemelen askerdeki yogun bakimdaydi..heran yanina kosmayi dusunen 11 yillik bir evlilik..insan kendine bunu neden yapar anlam veremedim.Onceki konusu neydi? Ben bakmadim. Üseniyorum gidip bakmaya![]()
Tek tarafın sevgisi değil bence. Eşini de seviyor, vicdana oynayan bir sevgiyle: Acıyarak seviyor.
Bu yüzden geçmiş bir yandan çekiyor, pişmanlığı ile yuvası bir yandan çekiyor.
Berbat bir durum. Ne boşanır, ne boşanmaz, ne geçer, ne yıkar.
Sürünür durur arada. :/
Ne aşkmış 10 yılda bitmemiş
10 yil nasil sevebiliyorlar ayni kisiyi? Yani hayatinda varligini surduren insani seversin de hayatindan cikmis insani aradan 10 yil gectikten sonra halâ sevmek nedir ya. Tedavi olmali kesinlikle. 10 yil onceki sevgilimi hatirladim simdi mesela üff ne gicik adammiş yahu.10 yıl önceki sevgilisi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyormuşta nasıl gidermiş gitmelimiş mi mışmışta mişmiş bitmeyen sevgililer .![]()
O açıdan düşünürsek evet zavallica ama kadın için bulunmaz nimet şimdi yani. Adamın halinden memnun ama gün gelip keser döner sap donerse anlar o zaman vay benim herifim diye ağlar buralarda.
Büyük ihtimalle birlikte olsaydı 1 yılda biterdi aşkı.10 yil naail sevebiliyorlar ayni kisiyi? Yani hayatinda varligini surduren insani seversin de hayatindan cikmis insani aradan 10 yil gectikten sonra halâ sevmek nedir ya. Tedavi olmali kesinlikle. 10 yil onceki sevgilimi hatirladim simdi mesela üff ne gicik adammiş yahu.![]()