• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

"arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Konu sahibinin eski konusu, eski konularına bir bakın. MAsum bir görüşmeden çok çok fazlası var.. Ağır konuşmak istemiyorum

Benim böyle kocam olacak,vicdan azabı neymis,bulmuşum böyle kocayı vicdani mı dinlerim sustururum,haddini bil sus öteye git kocamı opecem derim,derim ama işte öyle bir kocam yok vicdanında zaten rahat keyfi yerinde yaşayıp gidiyoz biz.

Amaç kocayı öpüp başa koymak olsa keşke. Geçmişe özlem ve merak..

Yoğun bakım konusunu yanlış anlaşılmamak için mi hasta olan kadın şeklinde açtınız, eski sevgiliniz mi yoğun bakımda olan?
Yok değilse, başınıza bişey gelse adam ne hissedecek acaba diye düşünüyorsunuz sanırım.
İrtibatı kestim dediniz ama hala içten içe adamın sevip sevmediğini, sizin için üzülüp üzülmeyeceğini merak ediyor olmalısınız.
Bir seferlik bir hata değil bu durumda, duygusal olarak aldatma söz konusu olur, vicdan azabı çekmeniz normal.

"arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Konu sahibinin eski konusu, eski konularına bir bakın. MAsum bir görüşmeden çok çok fazlası var.. Ağır konuşmak istemiyorum
İnşallah öyle değildir inşallah

Bence sadece evlilikten önce değil evlilikten sonra da başkalarına duygusal birşeyler hissetme durumunuz olmuş sanırım fiili birşey oldu mu bilemem ama illa ki olmuş bu yüzden de vicdan azabı çekiyorsunuz yoksa hiçkimse evlenmeden önce sevgilisi oldu diye vicdan azabı çekmez yani. Siz malesef eşinize o kadar aşık değilsiniz sadece ilgi alakasını seviyorsunuz alışmışsınız ama sadece o kadar yoksa boşanmayı düşünmezdiniz aklınızda biri var galiba ama gideceğiniz yolun dönüşü yol mumla ararsınız sonra. Herkes eşiniz gibi değil.

11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.

canım evlilik öncesi olan seyler senı ılgılendırır keske yapmasaydım dedıgın seyler yapmıs olabılırsın allah affetsın de allah merhametlıdır affeder e artık evlisin cocukların var kafanı vicdanını olabıldıgınce rahat tut aılene sarıl be kardesım

"arkadaşlar,

Film gibi izliyorum dur bir onada bakalim.ne askmis

Ay içim şişti...
Sen o kocana ne gidip gerçekleri söyleyebilirsin ne de o sevgilinin peşini bırakabilirsin...
iyi niyetli görmüyorum seni...

O eski sevgilin de zaten sana sahip çıkmaz...

Kız evlatlarına yazık...

Burada kimseden vicdanını rahatlatacak bir şey duyamayacaksın, boşuna uğraşma...

Ohoo canisi sen bu adamla gorusuyorsun belki. Daha bir ay önce ask acisi çekenlerde bi yazi paylasmissin. Madem o kadar aci cekiyorsun bosan ne yapiyorsan yap. Kimseye birşey olmaz olan kizlarina olur. Bu toplum çocukları cezalandirmayi çok sever zira.

Ohoo canisi sen bu adamla gorusuyorsun belli. Daha bir ay önce ask acisi çekenlerde bi yazi paylasmissin. Madem o kadar aci cekiyorsun bosan ne yapiyorsan yap. Kimseye birşey olmaz olan kizlarina olur. Bu toplum çocukları cezalandirmayi çok sever zira.

Evet bir diger eski konusu daha betermis. "biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye" ... yazik adamcagiza yazik

Hadi canım..
O perişan olur diye mi boşanamıyorsunuz?
Bencil kokusunu tee uzaklardan alırım ben.
Bencillikten boşanamıyorsunuz.
Bu kadar iyisi bir yanlışlık oldu bana düştü bir daha böylesini bulamam diye.
Tamamen kendinizi düşündüğünüz için yani.
Bari dürüst olun.

Konu sahibi,
Bir sebepten eski sevgilinin size ya da eşinize ulaşmasından korkuyor ve ondan önce davranmak istiyormuşsunuz gibi bir izlenim uyandı bende. Öyle bir sebep varsa dürüst olmalısınız.

Back
X