• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

Hadi canım..
O perişan olur diye mi boşanamıyorsunuz?
Bencil kokusunu tee uzaklardan alırım ben.
Bencillikten boşanamıyorsunuz.
Bu kadar iyisi bir yanlışlık oldu bana düştü bir daha böylesini bulamam diye.
Tamamen kendinizi düşündüğünüz için yani.
Bari dürüst olun.
Aynen olay tam olarak bu. Adam zaten senin neyine üzülsün @suzi0713 bilse gerçeği en başta o koyar kapıya. Eski sevgili de sadece çıkarları için bakar senin yüzüne

"arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Konu sahibinin eski konusu, eski konularına bir bakın. MAsum bir görüşmeden çok çok fazlası var.. Ağır konuşmak istemiyorum

"Şuan sesine ellerine yüreğine öyle çok ihtiyacım varki. Ama bunun imkansızlığının farkındayım. Yüreğim paramparça öyle derin yaralar varki içimde canımı acıtan. Gecenin bu saatinde bunları neden yazıyorum sana bilmiyorum. Ama sensizlikte seninle konuşmak rahatlatıyor beni. Yıllardır hep böyle yapmadım mı. Sanki karşımdaymışsın gibi hep senle konuştum ben. Kalp kalbe karşı derler. Bilmiyorum canımın parçası yüreğimdeki yangını hissettinmi uzaklardan. Bazen içimdeki hasretin yangını öyle kavuruyor ki yüreğimi inan ölsem daha az acı çekerim gibi geliyor. Dayanamıyorum bu ateş yakıyor beni iliklerime kadar yakıyor. Yine canını sıktıysam daralttıysam seni affet beni. Bir damla su serpilir belki içime içimdekileri dökersem sana. Öyle güçlü bir his varki içimde sevdim yandım kavruldum ve sırada ölmek var gibi. Hani sen diyosun ya sanki her konuşmamız sonmuş gibi davranıyorsun diye. Sırada ölmek var sanki. Ama sen beni yine boşver bir delinin ağzından çıkanlarla üzme kendini."

Bu iş 5 yıl öncesinde kalan bir şey değil gibi :KK14:

Oy oyyy...

Yorumlarımı geri alıyorum.
Eşinizi azat edin konu sahibi, yazık günah adama.
Pişmanlık bu değil tatlım, vicdan azabı böyle bir şey değil.

"Şuan sesine ellerine yüreğine öyle çok ihtiyacım varki. Ama bunun imkansızlığının farkındayım. Yüreğim paramparça öyle derin yaralar varki içimde canımı acıtan. Gecenin bu saatinde bunları neden yazıyorum sana bilmiyorum. Ama sensizlikte seninle konuşmak rahatlatıyor beni. Yıllardır hep böyle yapmadım mı. Sanki karşımdaymışsın gibi hep senle konuştum ben. Kalp kalbe karşı derler. Bilmiyorum canımın parçası yüreğimdeki yangını hissettinmi uzaklardan. Bazen içimdeki hasretin yangını öyle kavuruyor ki yüreğimi inan ölsem daha az acı çekerim gibi geliyor. Dayanamıyorum bu ateş yakıyor beni iliklerime kadar yakıyor. Yine canını sıktıysam daralttıysam seni affet beni. Bir damla su serpilir belki içime içimdekileri dökersem sana. Öyle güçlü bir his varki içimde sevdim yandım kavruldum ve sırada ölmek var gibi. Hani sen diyosun ya sanki her konuşmamız sonmuş gibi davranıyorsun diye. Sırada ölmek var sanki. Ama sen beni yine boşver bir delinin ağzından çıkanlarla üzme kendini."

Bu iş 5 yıl öncesinde kalan bir şey değil gibi :KK14:
Bu mesaji da okuyunca Vatan'ı öldüren kadin geldi aklima. Bu uye de ayni psikolojik sorunlari yasiyor. Allah hayir etsin sonunu. Bu nasil bir hastaliktir boyle. Korktum yemin ederim. Bu kadar hastalikli sevgiden de korkmak gerekir zaten.

Senaryo yazıyorum.
Eski sevgili ile 5 yıl önce sadece çay içmekle kalmadınız.
Küçük kızınız eski sevgilinizden.
Adam kızı olduğunu biliyor.
Hala görüşüyorsunuz.
Siz de birden fazla şey için vicdan azabı çekiyorsunuz. Eşiniz kızınız yalanlar...

İki kere görüştünüz diye değil ki sizin vicdan azabınız. Siz eşinizi değil, eski sevgilinizi seviyorsunuz. Belli ki bir şekilde hep iletişiminiz sürmüş. Belki de daha fazlası bile var, durum karışık belli. Yazık adama.Siz de bunu gayet iyi biliyorsunuz. Kocanızı bırakın, mutlu olmayı hakediyor çünkü.

ben burda yaptıüğım bir hatayı nasıl telafi edebilirim vicdan azabımı nasıl hafifletebilirim diye yazıyorum. neler neler ürettiniz neler söylediniz. iftiralara kadar vardı konu. arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın. hiç birimiz masum değiliz. çünkü inasanız. yapılan yorumları hayretle okuyorum. ne senaryolar yazılıyor. birşey yazamıyorum. ama vebalimi almayın. ben hata yapmam demeyin. unutmayın bir müslüman başka bir müslüman kardeşini ne ile kınarsa o hataya düşmeden ölmezmiş. bizler hemcinsiz. keşke birbirimize daha iyi yardımcı olabilsek. ama yazık

ben burda yaptıüğım bir hatayı nasıl telafi edebilirim vicdan azabımı nasıl hafifletebilirim diye yazıyorum. neler neler ürettiniz neler söylediniz. iftiralara kadar vardı konu. arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın. hiç birimiz masum değiliz. çünkü inasanız. yapılan yorumları hayretle okuyorum. ne senaryolar yazılıyor. birşey yazamıyorum. ama vebalimi almayın. ben hata yapmam demeyin. unutmayın bir müslüman başka bir müslüman kardeşini ne ile kınarsa o hataya düşmeden ölmezmiş. bizler hemcinsiz. keşke birbirimize daha iyi yardımcı olabilsek. ama yazık

Sen bence artık her konuna başka içerik uydurmadan gerçekleri bir seferde yaz kurtul..
Hala ara ara görüştüğünüzü inkar mı ediyorsun yani?

Nasıl yardımcı olabiliriz sana? Boşan diyoruz başka ne diyebiliriz?

Back
X