olayları biraz daha açıkla istersen
Mesela kayınvalidem bizim evliliğimiz aşamasında söylemleri ile değil,davranışları ile engel çıkarıp durdu,Biz finanse edeceğiz dediği evliliği, bize habire iş çıkarıp durdu,Biz de huzursuzluk olmasın diye herşeye evet dedik.o da benim yüzümden.
Sonrasında o kadar borçlu iken bile habire mali destek istedi,benim yüzümden verdik yine.
Sonra kızını evlendirirken yine bize bişeyler yaptırmaya çalıştı ona da ben yine sebep oldum.Şimdi ona aldığı eşyaların bir kısmını da biz ödüyoz.
Bu arada bir de çokca yalan söyleyince ve herşeyi göstermelik yaptığı için eşim zıvanadan çıkıyor.Hiç benzemiyolar,eşim acaba gerçek çocukları değil mi diye düşünüyom o kadar.
bundan sananeki?
boşver sonra kötü sen olursun hiç karışma...
ne olursa olsun onlar ana oğul sen el kızısın....
karışma bence...
Mesela kayınvalidem bizim evliliğimiz aşamasında söylemleri ile değil,davranışları ile engel çıkarıp durdu,Biz finanse edeceğiz dediği evliliği, bize habire iş çıkarıp durdu,Biz de huzursuzluk olmasın diye herşeye evet dedik.o da benim yüzümden.
Sonrasında o kadar borçlu iken bile habire mali destek istedi,benim yüzümden verdik yine.
Sonra kızını evlendirirken yine bize bişeyler yaptırmaya çalıştı ona da ben yine sebep oldum.Şimdi ona aldığı eşyaların bir kısmını da biz ödüyoz.
Bu arada bir de çokca yalan söyleyince ve herşeyi göstermelik yaptığı için eşim zıvanadan çıkıyor.Hiç benzemiyolar,eşim acaba gerçek çocukları değil mi diye düşünüyom o kadar.
hayret bir gelinsin valla
sanane canim onun bacisinin esya borcundan
sen niye kocana ödettiriyorsun ki
adam gelin olmus sen ogul
kocan kullanildiginin farkina varmis sende üsteliyorsun ver ver ver diye
bu amacin iyi olmak yada iyi görünmek icin mi
hic gerek yok
ana baba evlatlari esit tutacak birini yiyip ötekini üste cikarmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?