"çiçekler böcekler, herkes mutlu, heidi mutlu" tadında ilişkiler istiyorsanız o öyle olmuyor maalesef.
hem küsleri barıştıramamış hemde huzursuz olmaktansa bırak küs kalsınlar sen huzurlu ol.
ne diyim artık..
offff
Doğru bi tespit ne küsleri tam barıştırabiliyom, ne de huzurlu oluyom
Benim durumum iyi niyeti biraz zorluyor,olayın dışına çıkınca kendimi salak hissediyorum.
Hatta bazen kullanılmış hissediyom.:sinifsinif:
nihayet anlamışsın..ozaman şu polyannacılığı bırak olurmu?
Amacım huzurlu olmak, o ailesi ile kavgalı iken huzursuz oluyorum.
ben alışık değilim böyle şeylere,
Bırakın artık huzursuz olmayı eşiniz bu kadar rahatken siz niye böyle oluyorsunuz CADIARZU
Valla kızlar ben bunu başardım. Gerçi yıllarımı verdim ama sonunda başardım. Eşimin tüm ailesini (ki çoğu birbiriyle küstü) bir araya topladım, eşimle annesinin kardeşinin arasını tam olmasada düzelttim. Ben Heidi gibi olayım istiyorum ve bu iş içinde çırpırınıyorum.
Ya aile ne kadar büyük olursa ben o kadar mutlu oluyorum. Düşünsenize bu yaz eşimin köyüne gittim millet bi doluştu yığınla akraba bir aradayız. Eğer uğraşmasaydım ne köyünü görebilirdim ne de akrabalarını. Kös kös tatil yapardık.
Benim durumum iyi niyeti biraz zorluyor,olayın dışına çıkınca kendimi salak hissediyorum.
Hatta bazen kullanılmış hissediyom.:sinifsinif:
İnş başarabilim, olumsuz bişey demicem ama savunmaya da geçmicem.
Valla kızlar ben bunu başardım. Gerçi yıllarımı verdim ama sonunda başardım. Eşimin tüm ailesini (ki çoğu birbiriyle küstü) bir araya topladım, eşimle annesinin kardeşinin arasını tam olmasada düzelttim. Ben Heidi gibi olayım istiyorum ve bu iş içinde çırpırınıyorum.
Ya aile ne kadar büyük olursa ben o kadar mutlu oluyorum. Düşünsenize bu yaz eşimin köyüne gittim millet bi doluştu yığınla akraba bir aradayız. Eğer uğraşmasaydım ne köyünü görebilirdim ne de akrabalarını. Kös kös tatil yapardık.
yok yok oyle hissetme,
iyi niyetini sonuna kadar kullan,
milletin gozunde de iyi, ara bulan bir gelin ol,
dilerim milletin gozune girer,
parmakla gosterilirsinhihoyyyt
Onlara yaranmak gibi bir niyetim yok,dediğin gibi yaranamam da.
Ama ana-baba hakkına dinimizde çok önem verilmesi beni karıştırıyor.
yoksa tasvip etmediğim şeyleri savununca kendimle de çelişiyom.
Sanırım nötr olmak en iyisi
Çünkü o bu tarz bi ilişkiye alışmış,annesi ile hep böyle imiş,
Bana ben aynı evde yaşarken bile kaç ay konuşmadım dedi
:bbo:
Neden ana oğlun arasındaki konulara müdahale etmeye gerek duyuyorsunuz ki?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?