Eşime kırgınım

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar yine ben
Öncelikle eşimi anlatayım: bu bahsedeceğim konu dısında çok iyi bir eş ve çok iyi bir insan. Ev hanımı olmama ragmen hem çalışır hem de her işimde bana yardımcı olur. Bebek bakımı, temizlik vs. Dogumda hastanede yaptıgım zamanda tuvalete giderken bile annem degil ondan yardım aldım. Hayatta güvendiğim tek insan eşimdir.
Ancak kadın ruhundan hiç anlamıyor. Bir yıllık evliyiz. Evlilik öncesi de dahil bir kez olsun hiçbir özel günümü, günümüzü kutlamadı. Özel günleri geçtim beni mutlu etmek için bir kez olsun güzel bir sürpriz, bana özel bir hediye veya beni mutlu etmek için bu tarz hiçbir şey yapmadı. Tek bildigi eğer kırgınsam baktı uzuyor sırf görev gibi gidip bir gül alır. Oysa ben onun özel günlerini kutladım, hayatta kendini bitkin hissettiği zamanlarda onu motive etmek için çok güzel sürprizler hazırladım.
Şimdi diyeceksiniz karşılık mı bekliyorsun,hayır. Sadece şöyle düşünüyorum, bence ilişkilerde bu tarz şeyler gerekli. Yani ihtiyaç. En önemlisi de ilişkiye canlılık veriyor. Diğer türlüsü dümdüz ve heyecansız bence.
En son dpgum hediyesi alır diye düşündüm veya bir incelik düşünür. Ama onu da yapmadı. Hatta bir ortamda konusu açıldı ve orada öyle bir konuştu ki sandım ki bu kez atlamaz bunu. Ama yapmadı. Bugun dogum üzerinden on beş gün geçti, konuyu açtım. Pişkin pişkin daha kendime gelemedim ki hediye alayım dedi. Sanki o lohusa. Ben de bu saatten sonra ondan doğum da dahil hiçbir konuda sürpriz, hediye vs asla istemedigimi söyledim. Çok üzgünüm ve hala gözlerim dolu dolu

Eğer eşiniz böyleyse tebrik ederim Burda nice kadınlar var eşi hediyeyle bilmem özel günle kandırıp diğer günlerde eşinin yanında olmayan erkek var size hiç yapmıyosa ama hep zor gününüzde yanındaysa kıymetini bilin

Saydığın güzel huyların yanında hediyeleşme çok küçük ayrıntı kalmış. Maşallah diyelim. Ufak kusur kadınkızında da olur. Sürekli sürprizler yapıp sana hayatı burnundan getirse alsın o hediyeyi başına çalsın. Seninkinin modelinden bende var. Alıştım çok memnunum. 20. Yılımızdı evlilik yıldönümünü de unuttu olsun. Hep huzurlu bir evim var.

merhaba, demek ki adamin huyu bu.alsa unutmasa onemsese iyi ama, adamin bundan baska falsosu yoksa sa op de basina koy derim. ne kocalar var cunku. onun da hefiyesi eksik olsun. ama seni de anliyorum. cok kafana takma onemli olan huzur.

Ben de özel günlere çok önem veririm. Eşim de öyle neyseki, bu hiç sorun olmadı aramızda.
Haklısınız o yüzden. Ama adamın ruhu odunsa ona yapacak çok birşey yok. Söyledikten sonra gelen hediyenin bence bir anlamı yok.
Bahane uydurmuş. Doğum yapcağınız belliydi. Çok düşünceli olsa hazır ederdi hediyenizi ozamana kadar. Sanki biranda doğurmuşsunuda, asıl ona sürpriz olmuş gibi tepki vermiş.
Ama herkesin ilişkisi farklı. Bir arkadaşa eşi doğum sonrası para vermişti, git istediğini al demiş. Beni aramıştı beraber çıkıp bakalım diye. Beraber kuyumcuya gidip eşi adına arkadaşıma doğum hediyesi almıştık hiç unutmam, ozamanda saçma gelmişti halende saçma gelir bana. Ama onlara göre normaldi.

O yapıyor benimki neden yapmıyorla kocaları darlamayın. Herkesin yapısı farklı. Hediye karşındakini düşünmek, onu değerli hissettirmek için alınan, yapılan bişey değil mi?
Ee eşiniz bunu size zaten tüm yıl yapıyormuş. Bence yaptıkları size büyük bir hediye. Sizi düşünüp yardım ediyormuş, siz onun için değerlisiniz ki ben çalışıyorum o tüm gün evde banane yapsın demiyor. Bundan büyük hediye mi olur. Şükredin. Maddi hediyeler, süprizler unutulur belli bir süre sonra ama size yaptığı yardımlar , verdiği güven ömürlük.

Eşimin ıkızı mı acaba..10 yıllık evlıyım.hala özel bir hediye gormedım..istedıgım halde o gün getırmez..
Baska zamanlarda mutfak esyası alır bana hedıyeymıs gıbı bence kabalık ama ona göre normall..
İlk seneler ben de uzuluyordum..sımdı takmıyorum..ne istersem onu aldırıyorum

hormonlar hormonlar bence gereksiz yere üzüyorsun kendini şu an.

Bazı adamların kafası böyle işlere çalışmıyor ya, çok takılmamak lazım. Bence eşiniz sizi çok seviyor, iyi de bir insan. Benim taktiğimi uygulayabilirsiniz (benim de eşim böyle bir insan, çok sever, her konuda destek olur ama sürpriz, hediye falan hayatta düşünemez) ben orda burda, mağazada, internette bir şeyler beğenince gösterip bana bunu özel bir günde hediye edebilirsin diyorum (evet dümdüz böyle söylüyorum yoksa istiyosan alalım canım der, sonra doğumgünümde hediye bulamaz )o da yıldönümü, doğumgünü falan gelince onlardan alıyor, hediyesiz kalmıyorum Üstüne bir de diyorum ki “canım ya ne kadar düşüncelisin, ben de ne zamandır bundan istiyordum”
Sonuç: o beğenilen bir hediye aldığı için, ben istediğim bir şey alındığı için mutlu

Son düzenleme:
Haklısınız insan bi doğum günü hediyesi ve yıldönümü hediyesi arada ufak sürprizler istiyor. Ama tek sorununuz buysa size güzel sözler söyleyip gönlünüzü yapıyorsa gerisini dert etmeyin

Ben böyle bi insanla mutlu olamazdım. İlişki yürütmezdim açıkçası en baştan. Madem sorundu en baştan evlenmeyecektiniz. Çocuk filan da olmuş daha değişmez bu adam. Ayrıca v işine yardım etmesi, bebeğe bakması iyilik değil. Evlenirken sorumluluğa giriyorsun evin hizmetçisi, bakıcısı mıyız biz kadınlar da kocalar yapınca iyilik oluyor. Keşke erkekler de biraz kadınlara dese canım eşim bebeğe bakar, eve bakar diye. Üstümğze yapışmış.

Herkes farklı. Bunu kabullenirsen hayat daha çekilir oluyor. Benim eşim de seninkiyle aynı. Geçen bi kolye attım hani belki doğum hediyesi olarak alır diye bendeki umuda bak nolcak ki bu dedi? Hiç dedim güzelmiş diye attım. Tamam dedi. Almayacak biliyorum. Maaş kartı bendedir yani maddi değil durum. Ama adamda o düşünce yok işte ne yapayım bu yüzden her şeyini sevdiğim adamdan ayrılacak değilim

Benim eşimde yapmaz.. Ama kendisine hediye alayım ister.. Hep parası yok
Olunca yaparmı bilmem.. Ve beklentilerimi kafamdan sildim silince daha mutlu oldum...

Evlenmeden once nasildi hicmi sormadin ozel gunlere onem verip vermedigini

eşiniz boğa burcu mu yoksa çok severim ama eşim de uyu da böyledir özel günleri hiç kutlamaz hatırlamaz bile ama özünde iyi birisidir

Haklısınız ama insan arada kendini özel hissetmek istiyor,illa özel günde olması da gerekmez

Aman, o şekilde ısmarlama asla istemem. Ama içinden gelerek maddi degeri olmasa bile bir incelik yapsın isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…