Eşime kırgınım

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Haklısınız. Zaten burada yazılanları okuyunca surat asmayı bıraktım

Ben de saldım ama böyle de çok boş geliyor
Sanki kırk yıllık evlilikler gibi

Zaten ben de yapmasam çok sıkıcı olacak ilişkimiz. Hayır yani kendisi de görüyor nasıl olumlu etki ettiğini böyle şeylerin (ben yapınca) ne var kendi de arada yapsa :)
Çok güzel olur da ama maalesef hiçbir şey dört dörtlük olmuyor.
Belki senin yapmanla o da alışır ve yapmaya başlar.

Aynen böyle bir şey ayrılık sebebi olamaz :) ben de o düşünsün istiyorum yoksa şunu al deyip aldırılır ama anlamı yok :)
Aynen. O yüzden olduğu gibi kabullen boşver. Tek derdimiz bu olsun amaan

Her türlü süprizi yapar düşünür eder ama ailevi yada gönlümü kıran hiç bir konuda yanımda olmadı. Saçlarım beyazladı, haşimato hastalığına yakalandım,kalbim delik. Psikolojim bozuldu. 23 yaşındayım bir çocuğum var ve dışardaki herkes iyiyiz sanıyor neden? Süpriz yapıyor diye.

İşte bizim de o kp,kv gibi durumlar ama insan arada özel hissetmek istiyor:) ben de arada havaya girmek istiyorum

Sizin adınıza üzüldüm, çok geçmiş olsun... İşte öyle biri de olmasın ama sürpriz de yapsın :)

Olmayınca olmuyooor. Benimki de asla kendiliğinden bsy almaz. Sürprizin s sini görmüşdegilim 10 yıldır. Dogum günümharici hicbir özel günde hediye almaz. Kapitalizmin oyunu olarak görür hatta bir dogum günümde hesabıma para atmisligi bile var sen kendine alırsın hediye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…