- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ben eşinizde hiç bir sorun görmedim.Gül alması sana her konuda destek vermesı muhtesem birşey.Büyük şans.Bende hiç sevmem ozel gunlerı yok bu günü yok şu günü.Sadece dogum gunu ve sevgılıler gununde hatırlanmak ısterım.1 gül alsa dahi ne kadar guzel hatırlanmak.Bence hiç te uzulme Hatta şükret.Biraz ilişkiye hareket katmayıda sen yap.Demekki adamın oyle bir huyu yok.Merhaba arkadaşlar yine ben
Öncelikle eşimi anlatayım: bu bahsedeceğim konu dısında çok iyi bir eş ve çok iyi bir insan. Ev hanımı olmama ragmen hem çalışır hem de her işimde bana yardımcı olur. Bebek bakımı, temizlik vs. Dogumda hastanede yaptıgım zamanda tuvalete giderken bile annem degil ondan yardım aldım. Hayatta güvendiğim tek insan eşimdir.
Ancak kadın ruhundan hiç anlamıyor. Bir yıllık evliyiz. Evlilik öncesi de dahil bir kez olsun hiçbir özel günümü, günümüzü kutlamadı. Özel günleri geçtim beni mutlu etmek için bir kez olsun güzel bir sürpriz, bana özel bir hediye veya beni mutlu etmek için bu tarz hiçbir şey yapmadı. Tek bildigi eğer kırgınsam baktı uzuyor sırf görev gibi gidip bir gül alır. Oysa ben onun özel günlerini kutladım, hayatta kendini bitkin hissettiği zamanlarda onu motive etmek için çok güzel sürprizler hazırladım.
Şimdi diyeceksiniz karşılık mı bekliyorsun,hayır. Sadece şöyle düşünüyorum, bence ilişkilerde bu tarz şeyler gerekli. Yani ihtiyaç. En önemlisi de ilişkiye canlılık veriyor. Diğer türlüsü dümdüz ve heyecansız bence.
En son dpgum hediyesi alır diye düşündüm veya bir incelik düşünür. Ama onu da yapmadı. Hatta bir ortamda konusu açıldı ve orada öyle bir konuştu ki sandım ki bu kez atlamaz bunu. Ama yapmadı. Bugun dogum üzerinden on beş gün geçti, konuyu açtım. Pişkin pişkin daha kendime gelemedim ki hediye alayım dedi. Sanki o lohusa. Ben de bu saatten sonra ondan doğum da dahil hiçbir konuda sürpriz, hediye vs asla istemedigimi söyledim. Çok üzgünüm ve hala gözlerim dolu dolu
o, kadın ruhundan anlamıyor olabilir. o zaman siz erkek ruhundan anlayın. olay çözülür. çaresizsiniz...Merhaba arkadaşlar yine ben
Öncelikle eşimi anlatayım: bu bahsedeceğim konu dısında çok iyi bir eş ve çok iyi bir insan. Ev hanımı olmama ragmen hem çalışır hem de her işimde bana yardımcı olur. Bebek bakımı, temizlik vs. Dogumda hastanede yaptıgım zamanda tuvalete giderken bile annem degil ondan yardım aldım. Hayatta güvendiğim tek insan eşimdir.
Ancak kadın ruhundan hiç anlamıyor. Bir yıllık evliyiz. Evlilik öncesi de dahil bir kez olsun hiçbir özel günümü, günümüzü kutlamadı. Özel günleri geçtim beni mutlu etmek için bir kez olsun güzel bir sürpriz, bana özel bir hediye veya beni mutlu etmek için bu tarz hiçbir şey yapmadı. Tek bildigi eğer kırgınsam baktı uzuyor sırf görev gibi gidip bir gül alır. Oysa ben onun özel günlerini kutladım, hayatta kendini bitkin hissettiği zamanlarda onu motive etmek için çok güzel sürprizler hazırladım.
Şimdi diyeceksiniz karşılık mı bekliyorsun,hayır. Sadece şöyle düşünüyorum, bence ilişkilerde bu tarz şeyler gerekli. Yani ihtiyaç. En önemlisi de ilişkiye canlılık veriyor. Diğer türlüsü dümdüz ve heyecansız bence.
En son dpgum hediyesi alır diye düşündüm veya bir incelik düşünür. Ama onu da yapmadı. Hatta bir ortamda konusu açıldı ve orada öyle bir konuştu ki sandım ki bu kez atlamaz bunu. Ama yapmadı. Bugun dogum üzerinden on beş gün geçti, konuyu açtım. Pişkin pişkin daha kendime gelemedim ki hediye alayım dedi. Sanki o lohusa. Ben de bu saatten sonra ondan doğum da dahil hiçbir konuda sürpriz, hediye vs asla istemedigimi söyledim. Çok üzgünüm ve hala gözlerim dolu dolu
İkıncı dogum da ben de öyle dedım durdum..çiçek isterım dıye ama almaz belki de dıyordum..dogum oldu..ben unuttum tabi ..çiçekle içeri girdi dünyalar benım oldu..unuttuğum için daha anlamlı olduHer şey bir tarafa doğurmak bir tarafa arkadaşım.
Bak başka zaman ağzımı açmam, ama iki kez doğurdum ikisinde de burnundan getirdim
Bir ay önce başladım bak ben doğuracağım haberin olsun diye. Her gün hatırlattım
Hem ona aldırdım hem kendime aldım hediye, neden, çünkü doğurdum ahahahaha
İkincisinde yıldı adam ne zaman bitecek bu doğurdum şenliği diye
espirisi bir yana her şeyi düşünemiyorlar, arada hatırlatmak lazım ki gönüller şen olsun.
Aynen böyle bir şey ayrılık sebebi olamaz :) ben de o düşünsün istiyorum yoksa şunu al deyip aldırılır ama anlamı yok :)Herkes farklı. Bunu kabullenirsen hayat daha çekilir oluyor. Benim eşim de seninkiyle aynı. Geçen bi kolye attım hani belki doğum hediyesi olarak alır diye bendeki umuda baknolcak ki bu dedi? Hiç dedim güzelmiş diye attım. Tamam dedi. Almayacak biliyorum. Maaş kartı bendedir yani maddi değil durum. Ama adamda o düşünce yok işte ne yapayım bu yüzden her şeyini sevdiğim adamdan ayrılacak değilim
Ben de sözde siliyorum ama arada böyle hortluyor :)Benim eşimde yapmaz.. Ama kendisine hediye alayım ister.. Hep parası yok
Olunca yaparmı bilmem.. Ve beklentilerimi kafamdan sildim silince daha mutlu oldum...
Konuştuk özel günlere önem vermiyoruz ikimiz de ama benim anlatmak istediğim bu degil. Yani arada bir herhangi özel gün veya herhangi bir günde beni ufak bir sürpriz ile mutlu etsin. İlişkimiz monotonluktan çıksın farklı bir renk gelsin.Evlenmeden once nasildi hicmi sormadin ozel gunlere onem verip vermedigini
Sürekli hatırlatınca hiçbir anlamı,kalmıyor kiHer şey bir tarafa doğurmak bir tarafa arkadaşım.
Bak başka zaman ağzımı açmam, ama iki kez doğurdum ikisinde de burnundan getirdim
Bir ay önce başladım bak ben doğuracağım haberin olsun diye. Her gün hatırlattım
Hem ona aldırdım hem kendime aldım hediye, neden, çünkü doğurdum ahahahaha
İkincisinde yıldı adam ne zaman bitecek bu doğurdum şenliği diye
espirisi bir yana her şeyi düşünemiyorlar, arada hatırlatmak lazım ki gönüller şen olsun.
Aslında anlatmak istediğim buyduHersey bir yana ozel günlerde normal günlerde guzel söz bir hediye bir cicek gönül alacak bir incelik ariyorum bende bir bayan olarak tıpkı sizin gibi sizi anliyorum .. yapmıyor trip atsamda olmuyor kussemde olmuyor tatlis tatlis anlatsamda olmuyor . Maddi olarak zaten ortak kazanip harciyoruz istesem kendime alirim ama mesele para degil düşünmesi.. durumu kabullendim bende yapmiyorum ama duygularda heyecan kalmiyor bayaniz yahu duygusallik bizim ruhumuzda var azıcık doyursunlar o yönden nolmus yani ☺
İnsan olarak doyumsuzlık içimize işlemiş :)Sevgili konu sahibi beni yazmışsınız . Size soyle soyleyim benim eşimde a dan zye herseyime yardımcı olur bana destek olur her istediğimi alır beni mutlu etmek için elinden geleni yapar 2 yıllık evliyiz ama şimdiye kadar hiç supruz yapmadı bana da bende ilk kiriluyurdum üzülüyordum ama her erkek aynı değil eşiniz size olan sevgisini sizin yaninuzda size destek olarak belli ediyor zaten birakinda hediye almasin oda eksik kalsın . Nice erkekler varki karısına gösteriş için yalanciktan çiçek hediye alır ama evdede burnundan geturir nice erkek varki neyse odur ama karısını da el üstünde tutar .esiniz arayıp ta bulunmayacak eslerdn kıymet bilin..
Zaten ben de yapmasam çok sıkıcı olacak ilişkimiz. Hayır yani kendisi de görüyor nasıl olumlu etki ettiğini böyle şeylerin (ben yapınca) ne var kendi de arada yapsa :)O kadar kusur kadı kızında da olur. Onun o açığını da sen kapat. Özel gün kısmı sende olsun. Ne olacak ki. Lohusa lohusa böyle şeyler için sıkma canını
TeşekkürlerNickinizi sevdim güzinabla gibi
Bunu demeye geldim
Çok çok yapıyorumSiz yapıyor musunuz?
Kardeşim gözünü seveyim adam merhametli vicdanlı ahlaklı karakterliyse bunlara takılma sevgi dili başka demekki adamın. Burdaki konuları görmüyormusun ortada adam kalmadı. Boşanıyoruz topluca. Lütfen böyle ufak tefek şeyler yüzünden huzurunu kaçırmayın. Mutlaka ihtiyacınızdır bu şekilde ilgi görmek ama teşvik edin. 5 sevgi dili kitabını okumanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar yine ben
Amin, teşekkürlerAllah baska dert vermesinderdini seveyim bebegin hayirli olsun Allah size bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?