Kk selam.
Direk konuya giriş yapıyorum.
Çalıştığım iş yerinde bi abla içli köfte yapıp satıyor.
Bende almak istedim. Eşim saçmalama 2 lira çok pahalı sakın 50 tane alma 2 lira bir köfteye verilirdi saçma sapan işler yapma dedi durdu.
Bende mecbur siparişimi 25 indirdim biliyorum konuşurdu.
Ertesi sabah işe gitti.
Köfte istedin mi dedi yok dedim kızına dedim iste iste 100 tane iste.
Dedi o gün gün içinde 4 beş defa dile getirdi 100 tane iste diye.
Anlamaya çalışıyorum altından ne çıkacak diye.
Ertesi gün şey dedim.işyerindeki arkadaşlarına söylesene onlarda alı belki diye bu arada tüm arkadaşları bayan sordum zaten fiyatı çok uygun dediler dedi.
Kırıldım bana o kadar kızdı laf etti kalbimi kırdı başka kadınlar ucuz dedi diye fikri değişti.
Buğün de halletmemiz gereken işlerimiz vardı. Resmi işler. Neyse hallettik en son fotokopi çekmemiz gerek ben biliyorum kullanmayı ben çekeyim beklemişim dedim. Çünkü o an ilgilenecek kimse yok.
Beni bi itti uf çekil çekil der gibi ucube işe yaramaz hissettim kendimi genel olarak ilgili alakalıdır ama bu konularda beni küçük görür bi küçümseyiçidir tavrı üzülüyorum.
İnsanlar içinde bana niye böyle davranıyorsun dediğim zamanda küfretti.
Abartıyorum yum. Haklımıyımm
Direk konuya giriş yapıyorum.
Çalıştığım iş yerinde bi abla içli köfte yapıp satıyor.
Bende almak istedim. Eşim saçmalama 2 lira çok pahalı sakın 50 tane alma 2 lira bir köfteye verilirdi saçma sapan işler yapma dedi durdu.
Bende mecbur siparişimi 25 indirdim biliyorum konuşurdu.
Ertesi sabah işe gitti.
Köfte istedin mi dedi yok dedim kızına dedim iste iste 100 tane iste.
Dedi o gün gün içinde 4 beş defa dile getirdi 100 tane iste diye.
Anlamaya çalışıyorum altından ne çıkacak diye.
Ertesi gün şey dedim.işyerindeki arkadaşlarına söylesene onlarda alı belki diye bu arada tüm arkadaşları bayan sordum zaten fiyatı çok uygun dediler dedi.
Kırıldım bana o kadar kızdı laf etti kalbimi kırdı başka kadınlar ucuz dedi diye fikri değişti.
Buğün de halletmemiz gereken işlerimiz vardı. Resmi işler. Neyse hallettik en son fotokopi çekmemiz gerek ben biliyorum kullanmayı ben çekeyim beklemişim dedim. Çünkü o an ilgilenecek kimse yok.
Beni bi itti uf çekil çekil der gibi ucube işe yaramaz hissettim kendimi genel olarak ilgili alakalıdır ama bu konularda beni küçük görür bi küçümseyiçidir tavrı üzülüyorum.
İnsanlar içinde bana niye böyle davranıyorsun dediğim zamanda küfretti.
Abartıyorum yum. Haklımıyımm