Eşime kırıldım ya da fazla hassasım 🥲

Ben anlıyorum eşinizi. Anne evi bile olsa evden bir şey istemeyi ayıp sayabilir. Ben de hiç hoşlanmam. Sizi kırmaktan ziyade kendi malı görmediği için bir bahane bulmuştur. Şu fırından bana al deseniz gidip alacaktır mesela. Ben öyleyim en azından. Annem bile olsa birinin eşyasını, ne olursa olsun istemekten hiç hoşlanmıyorum.

Hah tam da bu yuzden "buna mı takildin da bozuldun da gittin konu actın" Derdim esime hahaahh
Siz asla istemem dediğiniz için böyle bişey söyledim yoksa kırıldığımı söylemiştim zaten konu da açtım daha basit bi konu hakkında da konu açarım yorum yapıp yapmamak sizin eliniz de size de bu kadar komik geldiyse gülüp geçseydiniz yorum yapacağınıza :d

Siz asla istemem dediğiniz için böyle bişey söyledim yoksa kırıldığımı söylemiştim zaten konu da açtım daha basit bi konu hakkında da konu açarım yorum yapıp yapmamak sizin eliniz de size de bu kadar komik geldiyse gülüp geçseydiniz yorum yapacağınıza :d

Amaninnnnn

Allah esinizin yardımcısı olsun deyip engelleyip uzaklasiyorum

Hanımlar selamlar

Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi

Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
Fazla alıngansınız

Hanımlar selamlar

Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi

Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
Sorun çıkarmaya yer mi arıyorsunuz?
adamın niye günahına giriyosun belki kocan öyle biliyor doğrusunu? Eşine değil simitlerin sahibine sor? Hadi onu geçtim çok beğendiysen niye milletin kendi aldığı simitleri topluyosun ikişer ikişer? Fırından al kendine simit işte.

Simit Rize simiti mi bende severim insanı güzel oyalıyor😀

Kalorisiz simit diye bir şey mi var? Varsa benim niye haberim yok?😁

Kalorisiz mümkün değil, belki düşük kalorili falandır. Kepekli un kullanıyorlardır. Susam yerine de çörek otu. Pekmeze de hiç batırmayız. Böyle düşününce de tatsız tutsuz bir şey oldu.

Hanımlar selamlar

Eşiniz sormak istememiş olabilir. Veya kayınpeder işe götürmeyi planlıyordur ama kayınvalide "ben bunları buzluğa atayım, sen sabah fırından tazesini alıp götürürsün" demiş olabilir. Sizin kırılasınız varmış bence. Bu üstüne gelmiş.

Back
X