Eşime kırıldım ya da fazla hassasım 🥲

Başka birine ait bişey icin yapılmış bir hareket.esinize kizmayın.kendine ait bişey olsaydı belki derdim bende 🤗

Hiç de hassas değilsiniz o kocanızin burnundan getirin yarın gidip pastaneden hem simit hem pasta alın parası yada kredi kartıyla.. böyle olmak gerek siz kazanırsınız.Bu gibi şeyler unutulmaz
100 kırbaç da vursun mu 😂😂 yahu alınır, aldırılır mesele o değil ki. Adam kendi malını mı kısmış sanki? Ama böyle gaza gelecek ne var? Canı istemiş hoşuna gitmiştir bu çok olağan. Eşine bundan alalım bir dahakine der alınır. Yok burnundan getir, dizinden çıkar falan 😂😂

100 kırbaç da vursun mu 😂😂 yahu alınır, aldırılır mesele o değil ki. Adam kendi malını mı kısmış sanki? Ama böyle gaza gelecek ne var? Canı istemiş hoşuna gitmiştir bu çok olağan. Eşine bundan alalım bir dahakine der alınır. Yok burnundan getir, dizinden çıkar falan 😂😂
Kendi değerinizi bilmiyorsanız bu gibi şeyler ağır gelmez size..sinek ufaktır mide bulandırır
Ne olmuş ertesi günü kendine simit pasta alıyorsa ..dün canım istedi bugün aldım der geçer

Kendi değerinizi bilmiyorsanız bu gibi şeyler ağır gelmez size..sinek ufaktır mide bulandırır
Ne olmuş ertesi günü kendine simit pasta alıyorsa ..dün canım istedi bugün aldım der geçer
Başkasının evinde, başkasının malını istemekten bahsediyoruz. Anne baba evi olması fark etmez. Kendi değerini bilmekle alakalı bir şey değil bu. Ego çok tehlikeli bir şey. Hepimiz kapris yaparız zaman zaman bu da normal. Ama böyle şeyler yüzünden can sıkacak bir durum yok. Canım x şeyi istese eşime derim alır ya da kendim alırım. 12 yıldır dünya malı için kırmadım, kırılmadım. Hayat böyle şeyler için çok kısa. Gerçi bilmiyorum eş yerine belki küçük miktar kayınvalidesine gıcık olabilirdi bilmiyorum ağzıyla istemiş sonuçta ben KV evinde bir şeye güzel desem kayınvalidem ne yapar eder getirir istemesem de verir mutlaka. Kızcağız istemis kv duymuştur vermesi gerekirdi görgü kuralları sonuçta, komşuya bile veririz Ona hak veririm ama kocasına gönül koyacak bir şey yok. Adam belki ailesinin huyunu biliyor. Ay aman akşam akşam iyi analiz yaptık.

Peki anladım. Dışkapınin dış mandalı olarak kaynanasında simit istemeye hakkı (nız) yok

E kayınvalidenize anne ben bunlardan 2 tane alıyorum haberin olsun diyip alsaydınız o kadar samimiyetiniz yok mu? Eşiniz kırıcı bi şey dememiş bence boşa alınganlık yapmayın

Hanımlar selamlar

Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi

Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
sizin gibi insanlari hic anlamiyorum. o iki simidi yanina alsn ne olur almasan ne olur. cok acayipsiniz gercekten

sizin gibi insanlari hic anlamiyorum. o iki simidi yanina alsn ne olur almasan ne olur. cok acayipsiniz gercekten
Siz de bir acayipsiniz. bu forum, eleştiri formuna dönmüş Gerçekten biri bişey yazsa da biz de eleştirsek diye bekliyorsunuz resmen şaka gibisiniz.

Ben alındım kırıldım ben çok kırgılan narin biriyim. ohhhh iyi ki de öyle biriyim siz beni anlamazsınız aynen öyle o iki simit benim için çok çok önemliydi hayat memat meselesiydi hatta. :d hanımefendi konu simit mi sizce? beni ve benim gibi insanları anlamamış olmanız çok normal, daha yazdığım yazıyı okuyup anlayamamışsınız.

(Size bir daha cevap vermeyeceğimmm…)

Ayni evde mi yasiyorsunuz anlamadim. Ayrica simitler sizin degil, eşiniz almamiş. Sizr ikram edilmiş yemişsiniz tamam daha bir de poşetten al kahvaltilik yapacagim demeniz bana ayip geldi. Cocuk gibi baskasinin yemegini istememelisiniz bence. Cok begendiyseniz bana da al deseydiniz ve eşiniz gidip sizin icin satin alsaymiş. 🙄🙄🙄

Eşinden simit satin almasini istemişte almamiş değil ki? Eşi gitsin alsin ya da kpedere parasini verip kendilerine de almasini rica edebilir daha sonrasi icin.

Değerle ne alakasi var bunun, ailesinin kendilerine göre aldigi yiyecegi almak istememiş cok normal.
2 simit fazla yiyecegim diye başkasinin aldigi ürünü yemek icin kiyameti koparan birine kimsenjmin deger verecegini sanmiyorum cirkin bi goruntu cunku.
Boyle hareketlerle deger veren erkekten suphe ederdim. 😃

Hanımlar selamlar

Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi

Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
Neyine bozuldun ? Babası kendine almış işte yalan değil ki ? Beğendiysen fırından al , kalorisiz simit de neyden yapiliyorsa artık !

Back
X