Eşime kırıldım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar dün ameliyat oldum basit bişeydi narkozun yaptığı baş ağrısından kurtulamadım konumuz şu annem geldi o ilgileniyor benle eşim anca surat yapıyo çok nazlıymışım ben bebek gibiymişim aramız kötü değil eşimle çok ta nazlanmadım korktum sadece ilk defa ameliyat olacağım için saolsun güzel bi oda tutmuş eve yiyecek getirmiş ama bu kadar sadece ben bi başımı okşamasını nasılsın demesini beklerdim insan hiç Korkmaz mı ameliyattan ben mi abarttım çok kırıldım eşime annem var diye bişey de demedim ama çok zoruma gitti

Ameliyat ona normal biseymis gibi gelmis ola bilir. Size de gecmis olsun. İnsALLAH cabucak iyilesirsiniz ...

Gecmis olsun, kendi bildigince yapmis acik acik konus ilerfe beklentilerini bilsin...

Basit bir ameliyat ise o yüzden böyle davranmış olabilir mesela bademcik ameliyatı gibi :)
Size de çok geçmiş olsun ayrıca.

Zaten zor bi ameliyat değildi ama ne bilim hassasım galiba bi naptın ne ettin bile demedi gün boyunca
Aslinda tabii ki, sormali, sizinle ilgilenmeli. Yanlis yapmis. Her halde zor bi ameliyat olmadigi icin aklina gelmemistir. Acik konusun kocanizla, kolay ameliyatti ama senden yine de ilgi bekliyorum deyin ...

Dedim zaten biraz ilgilen diye bu seferde suratından geçilmiyor

ama o yemek getir götürmeyi ilgi olarak görüyor. askim sen mükemmelsin herseyi fazlasiyla yaptin bide basim cok agrio masaj yaparmisin dedinde adam ondan mi surat asti

yoksa ilgisizsin dedi diyemi surat asti???

ama o yemek getir götürmeyi ilgi olarak görüyor. askim sen mükemmelsin herseyi fazlasiyla yaptin bide basim cok agrio masaj yaparmisin dedinde adam ondan mi surat asti

yoksa ilgisizsin dedi diyemi surat asti???
Başım ağrıyo dedim sakince sen de ne nazlısın bebek gibisin kaç gündür ameliyat muhabbeti bilmem ne dedi

Senı hastaneye goturmeseydı,eve kayınvalıdenı cagırsaydı sanırım daha kıymetlı bır es olurdu kendınıze dert mı arıyorsunuz?

Eşiniz ilgilenmeliydi ama böyle surat asmalı naz yapan hele hele benimle ilgilen falan diyen bi kadınla çoğu erkeğin ilgilenecegini sanmıyorum üzgünüm Öyle şeyler filmlerde oluyo sadece min beklenti max mutluluk. Tavsiye ederim

Saolun ben de ole yapıcam ne varsa annem de varmış bunu da öğrendim bu arada

evet ben onunla çok ilgilendim grip olunca peşinde dolandım durdum
Demek ki neymiş o hasta oldugunda sende sana yapılanı yapıcaksın .

Eşimde regl oldugum zaman offf elcinnnn her ay agrıyoo hep mi ilgi beklenır demişti .
Onunda alerjısı var .
Offff aşkooooo hep alerjinnn varrr hep mi ilgi bekliceksinn kendın yap napcaksan deyip kestirip attım.
5 yıl oldu evlenelı her ay regl zamanımda yanımda durur .

Herşey karşılıklı .)

Ameliyat küçük de olsa sonuçta narkoz almışsınız. Eşiniz hatalı. Bilmiyorum siz mi çok naz yaptınız acaba?

Eşinizi çok iyi anlıyorum. Bende naz çekemem. Eşim öyledir grip olsa ortalık ayağa kalkardı. En son resti çektim.
Bazı insanlar eşiniz ve benim gibi olabiliyor. Bazıları bize hödük dese de ben karakter diyorum.
Bu arada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…