- Konu Sahibi esraylmz03
-
Zaten zor bi ameliyat değildi ama ne bilim hassasım galiba bi naptın ne ettin bile demedi gün boyuncaAmeliyat ona normal biseymis gibi gelmis ola bilir. Size de gecmis olsun. İnsALLAH cabucak iyilesirsiniz ...
Dedim zaten biraz ilgilen diye bu seferde suratından geçilmiyorGecmis olsun, kendi bildigince yapmis acik acik konus ilerfe beklentilerini bilsin...
Çok teşekkürler histeroskopi ameliyatıydıBasit bir ameliyat ise o yüzden böyle davranmış olabilir mesela bademcik ameliyatı gibi :)
Size de çok geçmiş olsun ayrıca.
Aslinda tabii ki, sormali, sizinle ilgilenmeli. Yanlis yapmis. Her halde zor bi ameliyat olmadigi icin aklina gelmemistir. Acik konusun kocanizla, kolay ameliyatti ama senden yine de ilgi bekliyorum deyin ...Zaten zor bi ameliyat değildi ama ne bilim hassasım galiba bi naptın ne ettin bile demedi gün boyunca
Dedim zaten biraz ilgilen diye bu seferde suratından geçilmiyor
Başım ağrıyo dedim sakince sen de ne nazlısın bebek gibisin kaç gündür ameliyat muhabbeti bilmem ne dediama o yemek getir götürmeyi ilgi olarak görüyor. askim sen mükemmelsin herseyi fazlasiyla yaptin bide basim cok agrio masaj yaparmisin dedinde adam ondan mi surat asti
yoksa ilgisizsin dedi diyemi surat asti???
Saolun ben de ole yapıcam ne varsa annem de varmış bunu da öğrendim bu aradaEşiniz ilgilenmeliydi ama böyle surat asmalı naz yapan hele hele benimle ilgilen falan diyen bi kadınla çoğu erkeğin ilgilenecegini sanmıyorum üzgünümÖyle şeyler filmlerde oluyo sadece min beklenti max mutluluk. Tavsiye ederim
Ama zaten anneniz ayrı eşiniz ayrı. Anneniz sizi fazla hassas büyütmüş sanırım esinizden annelik beklemeyin hiç siz üzülürsünüzSaolun ben de ole yapıcam ne varsa annem de varmış bunu da öğrendim bu arada
Ama zaten anneniz ayrı eşiniz ayrı. Anneniz sizi fazla hassas büyütmüş sanırım esinizden annelik beklemeyin hiç siz üzülürsünüz
evet ben onunla çok ilgilendim grip olunca peşinde dolandım durdumBeklıyoruz işte böyle ilgi .
Kendileri olsa yenı doğmuş bebek gibi mızmızlanırlardı
Demek ki neymiş o hasta oldugunda sende sana yapılanı yapıcaksın .evet ben onunla çok ilgilendim grip olunca peşinde dolandım durdum
Beklıyoruz işte böyle ilgi .
Kendileri olsa yenı doğmuş bebek gibi mızmızlanırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?