Eşime kırıldım

Narkozu kendin mi seçtin. Yanlis anlama genel anesteziylede yapilan ve ameliyat denilemeyecek kadar ufak bir operasyon. Benim arkadaşım yeni oldu. Birkac saat sonra cocuklarini kresten aldi normal gunune devam etti. Ben seni fazla nazlı buldum. Ne varsa anamda var cumleside bana çok saçma geldi. Ama herkesin kendi fikri tabi

Belki de annen var diye gelemedi yanına? Basit bi ameliyat diyosun (ameliyat bile denmez aslında) sana bakmaya annen gelmiş, belki ikiniz evinize dönseydiniz ilgilenir azıcık başını okşardı?

Histereskopi demişsin, sanırım bebek için. Eşinden biraz daha ilgi beklemen normal ama maalesef erkekler pek anlamıyorlar bu durumdan.

Evet bebek için parça alındı ve rahimin şekli için düzeltme yapıldı belki de bu yüzden ilgi bekledim

Evet bebek için parça alındı ve rahimin şekli için düzeltme yapıldı belki de bu yüzden ilgi bekledim

Haklısın canım, insan o dönemde eşinden çok daha fazla ilgi bekliyor, ama dediğim gibi annen de olunca yanında yapamamıştır belki, onu da diyemeyince bunda büyütülecek bişey yok’a getirmiştir.

Geçmiş olsun ...

Şu an hassas olduğun için böyle düşünüyorsun muhtemelen o da kendince gerekli olanı yapmış .

Maalesef biz kadinlar kadar ince dusunemiyor bicogu ama kendileri bi grip olsa ahlar vahlar havalarda ucusur bosver uzulme anacigin yanindaymis gecmis olsun

Adamın ilgi anlayışı oda ve yemek demekki :) Belkide daha güçlü olun çabuk toparlanın diye yapmıştır.Ne bileyim hani hastalık psikolojisine girmeyin diye basit birşeydi geçti gitti gibi.Yada kendi içinde size birşey olacak endişesini fazlaca yaşamış olduğundan olabilir.Sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ama bazen tepkilerimizi içimizdeki kaygılar yönetebiliyor.Sonuçta açmısın tokmusun diye bile sormayadabilirdi.

Ah şu erkekler.. Kedi gibi sağa sola yatıyorsak bilin ki sarılmanızı istiyoruz :/ bakıp gülümsüyorsak, öpülmek istiyoruz.. İyi hissetmiyorum diyorsak ki bu açık açık ilgi bekliyoruz demektir, bir zahmet kıyamayın dimi.. :/

Eşinize kırıldığınızı söylemelisiniz. Belki sizin buna kırıldığınızı anlamamıştır. Ya da konuşmalarında kırılacak birşey olmadığını düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…