eşime kızgınım eve gitmedim

dsgnrsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
28
6
8
dün bi konu açtım orda anlattım bu duruma neden gelindiğini böyle olması gerekiyo biliyorum ama büyütmüş olan ben olmak istemiyorum zaten her konuda hatam aranıyo suçlanıyorum bide gece eve gitmiyorum hatasını anlaması gerekirken daha da suçlu duruma düşmekten korkuyorum. Sabah evden çıkarken eşimle aramız bozuktu ondan önceki gece ailemle dışardaydım erken gel demesine rağmen eve erken gitmedim çünkü bana hak etmediğim şeyler söyledi tesettürlüydüm açıldım diye tatile gitmek istediğimde seni mutlu etmek için beynimi yormak istemiyorum demesine ağladım ağladığım için senin xxxmına koyarım bak yeter diye azarlandım buna alındığım için günlerdir konuşmuyorum ve utanmadan o da benimle konuşmuyor ve tavır yapıyor eve gitsem de konuşmuyor ben de konuşmuyorum bana karşı yaptıkları yüzünden varlığım yokluğum bir annemlere parkta oturdum 12 gibi eve gittim sabah uyandım işe gitmek için hazırlandım tam kapıdan çıkacakken hesap sordu bana eve geç geldin dedi ne oldu gül yüzüme mi hasret kaldın benimle vakit mi geçirmek istedin noldu geç geldim de dedim sana erken gel dedim konu o değil beni dinlememen falan dedi ailemleydim dedim sen gardiyan gibi giriş çıkış saatime takılmadan önce eş gibi davran dedim diye bana S***** G** (Defol) dedi dış kapı açıktı kolumdan ittirdi dışarı doğru bende çıktım işe gittim sonra annemlere geldim babam geceleri yok o yüzden annem biliyo sadece babama belli etmedim ama saat 5 gibi eşim mesaj atmıştı Annende yemeğini ye sonra eve dön sen ister beni dinle ister dinleme ben sana bu kadarını söyliyim diye ben cevap vermedim eve de gitmedim hala ne aradı ne mesaj attı daha anneme geç saate kadar çalışacağını söylemiş ama benim eve gelmeyeceğim dediğimi biliyor işten yeni geldim seni almaya geldim diye anneme gelse beni alabilir ama umurunda bile değilim tehdit eder gibi bi mesaj attı dahası yok hala beklenti içinde olmama kızıyorum ya

Şiddet, küfür hakaretleri gün geçtikçe artabilir. Eşinizin sevgisi ve saygısı kalmamış ne yazıkki. Ondan beklenti içerisine girmenizi istemem. Kabullenmesi şuan zor olsa da en doğrusu boşanmak. Sizi mutlu etmek onun için bir yük gibi. Beynimi yormak istemiyorum demiş. Size fazlalık gibi davranan eş de olsa g.tüne tekmeyi vurmayı bilmek lazım.

işten yeni geldim seni almaya geldim diye anneme gelse beni alabilir ama umurunda bile değili

Yani şu anne baba evine gidip sonrada dort gözle koca almaya gelsin diye beklemek neyin kafasi anlamadim gitti.
Ayni beklentide 626262yy2 tane kadin okudum şurda. Yani eve geri gelcekseniz niye gidiyorsunuz, adam sizi gelip alinca hangi sorununuz cozulmus oluyor?

Bu iş böyle ne kadar yürür acaba, adamın derdi sadece sözünü dinletmek egosunu sisirmek, ilişkiniz faln değil derdi... Almaya gelse ne değişir herşey düzelir unutulur mu, haklı mı olursun, çok bekleme...

dün bi konu açtım orda anlattım bu duruma neden gelindiğini böyle olması gerekiyo biliyorum ama büyütmüş olan ben olmak istemiyorum zaten her konuda hatam aranıyo suçlanıyorum bide gece eve gitmiyorum hatasını anlaması gerekirken daha da suçlu duruma düşmekten korkuyorum. Sabah evden çıkarken eşimle aramız bozuktu ondan önceki gece ailemle dışardaydım erken gel demesine rağmen eve erken gitmedim çünkü bana hak etmediğim şeyler söyledi tesettürlüydüm açıldım diye tatile gitmek istediğimde seni mutlu etmek için beynimi yormak istemiyorum demesine ağladım ağladığım için senin xxxmına koyarım bak yeter diye azarlandım buna alındığım için günlerdir konuşmuyorum ve utanmadan o da benimle konuşmuyor ve tavır yapıyor eve gitsem de konuşmuyor ben de konuşmuyorum bana karşı yaptıkları yüzünden varlığım yokluğum bir annemlere parkta oturdum 12 gibi eve gittim sabah uyandım işe gitmek için hazırlandım tam kapıdan çıkacakken hesap sordu bana eve geç geldin dedi ne oldu gül yüzüme mi hasret kaldın benimle vakit mi geçirmek istedin noldu geç geldim de dedim sana erken gel dedim konu o değil beni dinlememen falan dedi ailemleydim dedim sen gardiyan gibi giriş çıkış saatime takılmadan önce eş gibi davran dedim diye bana S*** G (Defol) dedi dış kapı açıktı kolumdan ittirdi dışarı doğru bende çıktım işe gittim sonra annemlere geldim babam geceleri yok o yüzden annem biliyo sadece babama belli etmedim ama saat 5 gibi eşim mesaj atmıştı Annende yemeğini ye sonra eve dön sen ister beni dinle ister dinleme ben sana bu kadarını söyliyim diye ben cevap vermedim eve de gitmedim hala ne aradı ne mesaj attı daha anneme geç saate kadar çalışacağını söylemiş ama benim eve gelmeyeceğim dediğimi biliyor işten yeni geldim seni almaya geldim diye anneme gelse beni alabilir ama umurunda bile değilim tehdit eder gibi bi mesaj attı dahası yok hala beklenti içinde olmama kızıyorum ya
Diğer başlığınızı okudum. Sizin üslubunuzdaki biriyle evlendiğiniz adam çok uyumsuz. Siz maço tavırlı bireylerden hoşlanıyorsunuz, sizi mutsuz etse de o tavırlara çekiliyorsunuz anladığım kadarıyla. Mesela şu an gelip sizi almasını bekliyorsunuz ki bence böyle yapsa büyük sınır ihlali olur. Ama yine de bunu bekliyorsunuz.

Psikolojiye ilginiz var mı bilmiyorum, belki yabancı bir kavram gelecek söyleyeceğim: Bence eşinize karşı hissettiğiniz ve adını koyamadığınız bağlılık duygusunun adı şema kimyası. Hemen iyi bir şema terapistinden destek almaya başlayın.

Adam size küfür edip, ittiriyor siz gelip annenizden almasını bekliyorsunuz. Bu beklentiyle gittiyseniz yanlış yapmışsınız. Meseleniz bir gün annenizde kalarak çözülecek türden değil. İlk önce ne istediğinize karar verin, sonrasında ona göre davranın.

Ben de kapıdan ittikten sonra ne kadar kararlı davranmışsınız eve gitmemişsiniz diyecektim ki meğer almaya gelmesini bekliyormuşsunuz. Sizce size karşı ego savaşında olan biri gelip sizin kavganızı öğrenmiş insanların evinden sizi alır mı ? Alsa sa eve gelince sizin canınıza okuyacaktır zaten.

Dayaktan haz mı alıyorsun? Güdülmek hoşuna mı gidiyor? İraden yok mu? Yıl 2025. Çalışıyorsun. Maaşın var. Ve elin herifi kolundan seni itip evden def ettiği halde o adama hala koca diyecek gururun var he?

Bu çalışan ve kendi kendine yetecekken erkeğe paspas olan kadınlara hayret ediyorum. İyi bir adam da bulabilirdin. Muhtemelen bu odunu bile isteye seçtin. Çünkü odunlardan hoşlanıyorsun.

Biz ne kadar gazel okursak okuyalım bu toksik evlilik daima sürecek. İşin içine dayak da girecek. 3 vakte kadar sana güzel bir şamar görüyorum. Birkaç okkalı tokat da yiyeceksin. Olsun. Kocandır. Döver de sever de. Di mi.

tehdit eder gibi bi mesaj attı

Tehdit eder gibi mesaj atmamış hanımefendi, bildiğin tehdit etmiş.
Küfür etmiş, kolunuzdan tutup kapıya koymuş. Siz hala "beni gelip alabilir" diyorsunuz.
Sizi gelip alsa ne olacak. Kocanız kendi aklınca sizi hizaya sokmaya (!) çalışıyor, farkında değil misiniz?

İtaatsizliğinizin bedeli ödetme, size ders verme peşinde. Bağırmış, küfretmiş, tavır yapmış, kolunuzdan tutup kapının önüne koymuş ve yetmemiş tehdit etmiş. Gösterdiği şiddetin dozunun gittikçe arttığının farkına varmamış olamazsınız.
"Büyütmüş olan ben olmak istemiyorum" diyorsunuz da iş zaten büyümüş dağ olmuş, siz huyuna gitseniz de böyle gitmeseniz de.
Hal böyleyken "...eve dön sen ister beni dinle ister dinleme ben sana bu kadarını söyliyim" diyen adamla o eve girdikten, o kapı arkanızda kapandıktan sonra ne olacak? Bence bunu bir düşünün ve ona göre adım atın.

Bu kocam beni gelip alsın beklentisi tam olarak ne oluyor? Dönmeye gönlünüz varsa niye gittiniz otursaydınız evinizde?
Adam küfür kıyamet ağzı bozuk, kolunuzdan tutup kapıdan atıyor, tehditvari mesajlar gönderiyor hala kocam gelip beni alsın.
Diyelim ki gelip aldı sonra?

Ben kadınlar zeki varlıklar sanıyordum bu siteye üye olana kadar.
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum elinde işi ,parası olupta böyle paspas olanlara ayrı ayarım ve hepsine beter olun demek istiyorum ama köpek ciğerim yine izin vermiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım kadın cinayetlerine +1 olmazsınız çünkü şiddetin dozu artar son bölümde ölümdür. İtilip kakılma hoşunuza gidiyor madem annenizin evinde değil kendi evinizde, savaş alanında kalın.

Back
X