dün bi konu açtım orda anlattım bu duruma neden gelindiğini böyle olması gerekiyo biliyorum ama büyütmüş olan ben olmak istemiyorum zaten her konuda hatam aranıyo suçlanıyorum bide gece eve gitmiyorum hatasını anlaması gerekirken daha da suçlu duruma düşmekten korkuyorum. Sabah evden çıkarken eşimle aramız bozuktu ondan önceki gece ailemle dışardaydım erken gel demesine rağmen eve erken gitmedim çünkü bana hak etmediğim şeyler söyledi tesettürlüydüm açıldım diye tatile gitmek istediğimde seni mutlu etmek için beynimi yormak istemiyorum demesine ağladım ağladığım için senin xxxmına koyarım bak yeter diye azarlandım buna alındığım için günlerdir konuşmuyorum ve utanmadan o da benimle konuşmuyor ve tavır yapıyor eve gitsem de konuşmuyor ben de konuşmuyorum bana karşı yaptıkları yüzünden varlığım yokluğum bir annemlere parkta oturdum 12 gibi eve gittim sabah uyandım işe gitmek için hazırlandım tam kapıdan çıkacakken hesap sordu bana eve geç geldin dedi ne oldu gül yüzüme mi hasret kaldın benimle vakit mi geçirmek istedin noldu geç geldim de dedim sana erken gel dedim konu o değil beni dinlememen falan dedi ailemleydim dedim sen gardiyan gibi giriş çıkış saatime takılmadan önce eş gibi davran dedim diye bana S***** G** (Defol) dedi dış kapı açıktı kolumdan ittirdi dışarı doğru bende çıktım işe gittim sonra annemlere geldim babam geceleri yok o yüzden annem biliyo sadece babama belli etmedim ama saat 5 gibi eşim mesaj atmıştı Annende yemeğini ye sonra eve dön sen ister beni dinle ister dinleme ben sana bu kadarını söyliyim diye ben cevap vermedim eve de gitmedim hala ne aradı ne mesaj attı daha anneme geç saate kadar çalışacağını söylemiş ama benim eve gelmeyeceğim dediğimi biliyor işten yeni geldim seni almaya geldim diye anneme gelse beni alabilir ama umurunda bile değilim tehdit eder gibi bi mesaj attı dahası yok hala beklenti içinde olmama kızıyorum ya