hoş değil, rahatsızlık verici.. sizin zevkiniz hoşuna gitmeyebilir adam illa sizin sevdiğiniz kokuyu mu sürmek zorunda bayanlar yapmayın, kendi hoşlanmıyorsa, ama tabiki başkasının zevkide onu ilgilendirmez.. kendi beğenip alsın madem.
ayyy ne sınır bı durum tugba kuyruk sallıyordur bu ne samımıyet boyle sen onun eşıyle samımı olsan kım bılır senınkı ne yapar[/QUOTE
Bu sonuca nasıl varabildiniz? Kutluyorum sizi bu kadar saptırilabilirdi olay....
Ne yani adam arkadaşının karısından kendsine de bir parfüm almasını istemiş... Kadın da tamam bakarız demiştir...
Adam hala arkadaşı karısıyla konuşurken söyle misyonunu unutmasın faln gibi abuk sabuk laflar ediyo..
Ama sizin vardığınız sonuç tuba kuyruk sallıyordur....
Benim şimin birkaç arkadaşı da benden parfüm almamı istemişlerdi.. Çünü ben kampanyaları çok yakından takip ediyorum, ne nerede ucuza satılır takip ederim...
Eşime çook uygun fiyata orjinal parfüm almıştım.. Arkadaşları da çok güzel ne bu parfüm falan demişerl.. O da eşim aldı orjinal hem de çok ucuz dye...Eşimi arattılar ve parüm sipariş ettiler...
Eşim dedi x ve y de parfüm istiyorlar bi yarın çıkıp alabilirmisin dedi Ben de dedim ben nerden bilcem onların zevkini.... Oradan dediler, e işte eşine aldığın çok güzel, biz senin zevkine güveniyoruz... Ben de tamam o zaman dedim... Ve ertesi gün gidemedim, ertesi gün eşim aradı parfümleri soruyorlar diye.. Ben de dedim, çıkamadım çarşıya çıkınca alıcam... Ve aldım da...
Ne yani ben kocamın arkadaşlarına kuyruk mu sallamış oldum...
bu arada adım tuba değil, sakın bahsedilen kişi ben sanıp üzerime çullanmayın bazı tubayı yolmak lazım falan diyenler, sakın sakın ben tuba değilim :))
Ben olsam ben de Tuğba'nın eşine alır bi parfüm yollardım... o zaman anlardı az buçuk.
belki tubanin esinin parfumu guzel kokuyordu..esin sordu o da tuba almis falan dediyse belki ona siparis vermistir bana da alirmisin diye.unutmamasi icin de uyarmis.bence de art niyetsiz ama biz bayanlar icin kirici size soylemesi lazimdi ama dusunememis esin,olay anlik gerceklesmistir o sirada telde onlar konusurken de sizin esinizin aklina gelmistir.ondan misyonunu unutma demistir..alsin diye de pohpohlamis biraz..uyarmissiniz bir daha daha dikkatli olur diye dusunuyorumm
hee bak bu daha güzelmis sempatiksalakcinnimydecember .!.:ben kıskancm valla o bi kadından parfüm isterse bende gider bir erkek arkadaşımızdan bana sutyen almasını rica ederdim,bedenini de göz kararı sen belirle gözüne güveniyorum derdim haha sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?