Eşime kızmakda haksızmıyım sizce

illa birisinin beğendiği parfümü kullanacaksa o ben olmalıyım tabiyki bi başka kadın değil.

Valla haklısın canım, yar etme o parfümü ona bence,

Kesin kadının kocası da bozulmuştur da bişey diyememiştir...

evli değilim ama benimde hoşuma gitmezdi böyle birşeyi eşim hatta sevgilim bile yapsa...
ben direk misilleme yapıp iyi bende X arkadaşımdan isteyeyim parfümü o da çok zevklidir derdim kavga boyutunun büyüyeceğini bile bile...
çünkü yapılmasını istemediği şeyleri yapmaması gerektiğini anlamak için

Ben olsam ben de Tuğba'nın eşine alır bi parfüm yollardım... o zaman anlardı az buçuk.

kızarım bende tugbanın eside bana parfum alsın bende onun zevkine guveniyorum derim ozaman ne olucak bakalım sacmalamıs esin bence

değişik bir durum ya
birde bu erkekler herzaman haklı olmak zorundamı
ille onlar haklı olacak.

tamamen arkadaşça ve samimiyetten böyle bir şey söylemiş olabilir ama arkadaşlıkda da sınırı mesafeyi saygı çerçevesinde tutmak gerekir.
Hadi senin koca böyle bir şey dediii ben öbür adamın yerinde olsam vallahi ağız burun dalardım sen benim karımdan niye istiyorsun git kendi karın alsın diye. hayret bişiy. çıkamıyorsan bile bir parfümeriyede mi gidemeyecek durumdasın yani.

bence eşiniz size bi hediye alıcakta ondan yardım istemiş bende böyle düşündüm birden.

güzel yorumm..katılıyorum..aynını bende düşündüm..anlık olmus heralde..ama ben olsam bende kızardımohaoldumsmile

Bu adamlar kafayı yemiş ya..
Milletin kcasına niye parfüm alayım ben düşünüyordum da.
Ya da kocam başkasına parfüm aldırıyor.
O konu aydınlanana kadar kan çıkar o evde..!

Tuğba'nın eşinin duruma yorumu nedir CADIARZU
Dememiş mi acaba; senin parfümünden karıma ne! diye.. Birde misyon meselesini anlamadım, yani parfüm aldırmak ile misyon ne alaka!..
Hüsni niyetle düşünsek, beğendiği kokusunun modelini sorar Tuğba'ya, gider kendisi alır!
İş olsun işte..

kızlarr söylıyeyim dedim eşim kendine netten beğendiği bi parfüm almış.Tabi ondada rahat durmadım sürekli noldu tuğba almıycakmıymış,tuğbaya sorsaydın o beğeniverseydi falan dedim durdum.oda tamam işte o almasın diye netten kendim siparş verdim dedi.

Ayy ne kadar gaz veriyor bayanlar burda birbirine. bence çok yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir art niyet olsaydı eşiniz ne bayanın eşinin yanında ne de sizin yanınızda yapardı bu hareketi.Zaten ters birşey olsa önce kadının eşi tepki gösterirdi. Eşiniz için en fazla düşüncesizlik etmiş denebilir. Bence burdaki bayanların gazına gelip germeyi kendinizi ve eşinizi.

Bu arada misyon ne demek diyenler olmuş, parfüm almak konsunda görev verdim demek istemiş o kadar

ben kıskancm valla o bi kadından parfüm isterse bende gider bir erkek arkadaşımızdan bana sutyen almasını rica ederdim,bedenini de göz kararı sen belirle gözüne güveniyorum derdim haha sempatiksalakcinni

yok daha neler akannehir
o kocayi diftik diftik parcalardim ben o lafin üzerine
sonra paket yapip parfümdasi zevkli tubaya yollardim :umursamaz:
ama seni kiskirtmak icin demiyorum
ben cok cadiyimdir o bakimdan seyttim sempatiksalakcinni

mydecember .!.:
ben kıskancm valla o bi kadından parfüm isterse bende gider bir erkek arkadaşımızdan bana sutyen almasını rica ederdim,bedenini de göz kararı sen belirle gözüne güveniyorum derdim haha sempatiksalakcinni
hee bak bu daha güzelmis sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…