Eşime kızmakda haksızmıyım sizce

Burcu hiç bu aklıma gelmedi ama sanmıyorum öyle olacağını yoksa okadar terslememe dayanamaz söylerdi zaten öyle birşey olsa.

çıldırmakda haklısın..erkeklerin bazen bu vurdum duymazlıkları sinir ediyor
onlara basit gibi gelen bir konu aslında bizim açımızdan hiç de basit olmayabiliyor.
sizin durumunuzda böyle olmuş...artık bir daha böyle bişeye cesaret bile edemez
merak etme

istemiş ama o hanım neden dememiş eşin var neden ondan istemiyosun ya da kocamdan illa hedef noktası eşiniz olmamalı birşeylerden taviz verilmiş belli ki sengözlerimebaksanab

ya benim anlamadıgım bu tubanın herifi demiyomu
oglum senin parfümünü benim karı niye alıyo git kendin al diye..

tamamen sizler gibi düşünüyorum
bunlar ailecek garip kafamçokkarıştı
tuğba cevabını vermelıydı bana dusmez karına soyle dıye yasakkelime
tuğbanın herifi de posta koymalıydı bırader ne oluyor benım hatun ne demeye senın parfumunu alıyormus dıye alsanaalsanasmile
amanınnn cok sınırlendım yemınle aklinialirimsmile

sen tuğbanın kocasından parfum sıparıs edeymısın nolurmus onu acıklasın senın koca bı
aaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sınırlerıme hakım olamıyorum

bence erkeklere açık açık açıklamalısınız bazı şeyleri
şimdi göstericem aradaki farklılığı
erkek düşüncesi: en yakın arkadaşımın karısı. arkadaşımın parfümü güzeldi bana da alsın dedim avondan bakıcak
kadın düşüncesi: karısı varken başkasından parfüm seçmesini istiyor. benim zevkime güvenmiyor. arkadaşının karısıyla niye bu kadar samimi? kadın dicek ki adama bak karısını sevmiyor hiçe sayıyor onurum gittii...

şimdi bu düşünceyi açıklamanız lazım açık açık böyle yapınca sen, o insan kendinin benden üstün olduğunu sandı ve kadınlar böyle şeyleri çok düşünür ve havalanır hemen. şimdi bana sanki hiç bişeyde söz hakkı olmayan sevilmeyen bi kadınmışım gibi davranıcak ve hava atmaya çalışıcak vs vs

heh ayrıca burcu ya katılıyorum benim de aklıma ilk o gelmişti
genelde böyle eline yüzüne bulaştırılan işlerden hep bi hediye süpriz vs çıkar :))

kendi için istediyse haklısın tabi
eşi dururken arkadaşının eşine beğenmek düşmez
inşallah hediyedir öyle diyelim ozaman:)

tabiiki haklısın değil bir başkasına ablasına bile bunu söyleseydi kızardım. sonuçta parfümünü senin beğenmen önemli olan. eşim hangi parfümü sıkmasını istersem onu sıkar çıkar. kendim sürekli aynı parfümden sıkıldığım için onada çeşitli parfüm alır açarım. hele bi benim istediğimi kullanmasın o gün üzerindeki bütün giysileri değiştirttirir tekrar istediğim parfümü sıkarım.

arkadaşım ben olsam o parfumu onun kafasında parçalarım...
senın zevkın ne gune duruyor..
ne alaka yanı sen çıkamıyosun sana sölese çıkıp almayacakmısın..
bu erkeklerın kafası nasıl çalışıyor anlamadım yaa....

sonuna kadar haklısın canım ben olsam parfümü ya kafasından aşağı boca ederdim yada doğtu çöppe

Haklısın tabii..
Eşimden başkası seçecekse parfümünü o kişi ben olurum,bir başkası değil..lmaz:

acaba bu sırada tuğbanın kocasıda tabi benim karım zevklidir alsın sana parfüm güle güle kullan mı diyo

hoş değil, rahatsızlık verici.. sizin zevkiniz hoşuna gitmeyebilir adam illa sizin sevdiğiniz kokuyu mu sürmek zorunda bayanlar yapmayın, kendi hoşlanmıyorsa, ama tabiki başkasının zevkide onu ilgilendirmez.. kendi beğenip alsın madem.

Canım eşim sipariş verebileceğim onun için normal birşey olduğunu söyledi benneyaptımki

biz eşimle gayet acık konuşuru o benı fıkırlerımı gayet net bilir ama nedense bu konuda cok yanlış hareket etmiş.Ayrıca arkdaşındakı parfumu beğenıp sipriş verme gibi bi durum değil bu direk sen zevklısındır alsana olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…