kız Belki adam Bayan parfümü alacak sana hediye edecek. kendi anlamadiği için ve tuğayı yakın gördüğü için ona söylemiş olaBilir. sonra da sürprizi Bozmamak için kendim için demiştir olamaz mı
cezası kesildiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cezası kesildiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Burcu hiç bu aklıma gelmedi ama sanmıyorum öyle olacağını yoksa okadar terslememe dayanamaz söylerdi zaten öyle birşey olsa.
iyi de hadi sen huylandın tamam haklı olarak
peki bu tuğbanın kocası ne halt yiyo
elin herifi bana misyon yükliycek üstüne elin herifinin kokusunu ben seçicem(sanki ben koklıycam onu)
valla benim herif önce o misyonu sora o parfümü en sonda beni yerlmaz:
istemiş ama o hanım neden dememiş eşin var neden ondan istemiyosun ya da kocamdan illa hedef noktası eşiniz olmamalı birşeylerden taviz verilmiş belli ki sengözlerimebaksanab
Tuğba'nın adresini bulsak sanırım cümbür cemaat hatunu yolmaya gideceğiz :)))Eşinizin yaptığı saçmalık, Tuğba'nın "eşin varken bana ne düşer, git ona danış" falan dememesi densizlik, Tuğba'nın eşinin de "Benim hatun başkasının kocasına parfüm aranmaya gidiyor oh ne güzel " diye sevinmesi başka gariplik.Tamam ciddi sorun yok, büyütülmeye de değmez ama hangi kadın başkasının yemeğinin, zevkinin, vücudunun ya da x özelliğinin kendisininkinden daha iyi olmasını hele de kocası tarafından onaylandığında memnun olur ki?Benim direk cümlem "Git, donlarını da Tuğba'ya aldır, madem onun zevkine güveniyorsun" olurdu :)) Sanırım bir kaç ay da Tuğba yapsın yemeğini, "Tuğba versin çayını, Tuğba'ya sor benim beynim yetmez, Tuğba'ya ıspanak aldır benim zevkim yok " diye trip atardım.:)
ya benim anlamadıgım bu tubanın herifi demiyomu
oglum senin parfümünü benim karı niye alıyo git kendin al diye..
acaba bu sırada tuğbanın kocasıda tabi benim karım zevklidir alsın sana parfüm güle güle kullan mı diyo
tamamen sizler gibi düşünüyorum
bunlar ailecek garip kafamçokkarıştı
tuğba cevabını vermelıydı bana dusmez karına soyle dıye yasakkelime
tuğbanın herifi de posta koymalıydı bırader ne oluyor benım hatun ne demeye senın parfumunu alıyormus dıye alsanaalsanasmile
amanınnn cok sınırlendım yemınle aklinialirimsmile
sen tuğbanın kocasından parfum sıparıs edeymısın nolurmus onu acıklasın senın koca bı
aaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sınırlerıme hakım olamıyorum
bence erkeklere açık açık açıklamalısınız bazı şeyleri
şimdi göstericem aradaki farklılığı
erkek düşüncesi: en yakın arkadaşımın karısı. arkadaşımın parfümü güzeldi bana da alsın dedim avondan bakıcak
kadın düşüncesi: karısı varken başkasından parfüm seçmesini istiyor. benim zevkime güvenmiyor. arkadaşının karısıyla niye bu kadar samimi? kadın dicek ki adama bak karısını sevmiyor hiçe sayıyor onurum gittii...
şimdi bu düşünceyi açıklamanız lazım açık açık böyle yapınca sen, o insan kendinin benden üstün olduğunu sandı ve kadınlar böyle şeyleri çok düşünür ve havalanır hemen. şimdi bana sanki hiç bişeyde söz hakkı olmayan sevilmeyen bi kadınmışım gibi davranıcak ve hava atmaya çalışıcak vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?