- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Kardeşinin size karşı yapmış olduğu bir terbiyesizlik vs yok sonuçta o yüzden gidebilir bence sorun etmeyin
Bi bana mi sacma geliyor olay? Yani sonucta anladigim kadari ile hayati tehlikeli olaylar degildi. Millet niye sirf bir iki rahatsizlandiniz diye gelmek zorunda? Sonucta telefon ile aramislar zaten, niye bu yetmiyor?
Sözüm meclisten disari, artik milletin hasta olma hevesi beni hasta ediyor! Basliyorlar bile hastanede instadan foto atmaya. Yahu ilk serum yiyen kisi sen degilsin, son kiside sen olmazsin. Zor ile millete gecmis olsun dedirtiyorlar. Yoksa sizin gibi trip atiyorlar.
Bana burdan bile cok antipatik geldiniz konu sahibi. Eltide sacma yerden trip atip faturayi kücücük cocuklara kesiyorsunuz. Eltiniz yine saygiliymis ki aramis sizi. Ben olsam yüzünüze bile bakmazdim.
Beni tanımıyorsunuz bile. Yoksa eltim misiniz?
Bu konuda fikir sahibi olmak icin ne sizi, ne eltinizi tanimam gerekmiyor. 1 ve 3 yasindaki cocuklari, amcalarindan mahrum birakma isteginiz bircok seyi anlatiyor zaten.
Benimkide herşeyime geliyor ama ufak biside yüzüme vuruyor gelmese daha ii sanki ona muhdacim sesim çıkmıyor ama kendi kendime agliyom ole amannn
Aynen öle canım kadın acayip takıntılı herseyime o gelecek kıskanç eşimde annesini çağırıyor birine kizsin eşime bisiye benim başıma kalkiyor bidaha olursa şayet eşime kimseyi çağırma dicem strestte sokuyolar bideDesenize bir ortayı bulamıyoruz.
yok illa ki kendi ailesinin gönlü olacak. karısı kim kiÇok ağır şeyler harici, bu tarz "Hastaydım evime ziyarete gelmediler, şuradaydım şunu demediler" vb. şeyler için eşinizin yeğenleri ile görüşmesi üzerine kota koymanız hoş olmaz. Siz en fazla kırıldığınız noktayı paylaşırsınız, tercihen kendiniz gitmezsiniz yani budur.
Ancak içerlemekte de haklısınız; 15 günde bir gideceğine iki ayda bir gidiverse, o ağırlığı hissettirse, sizin de gönlünüz olur. Yeğenleri de amca sevgisizliğinden ölecek değil ya, özleyen size geliversin. Tipik dengeyi kuramama halleri, yine de sıkmayın canınızı, değerinizi siz belirlersiniz, onların değer vermesine ihtiyacınız yok.
Aynen canım ailesi uzulmesin diye bizi uzuyorlar ..yok illa ki kendi ailesinin gönlü olacak. karısı kim ki
Yegen cok sevilir ama esinizı haksız bulamadım ben burda.Aslında konu benim açımdan uzun ama özetle eşimin ailesiyle başından beri mesafeliyiz. İhtiyacım olan hiçbir zaman yanımda yoklardı. Bense eşimin hatrı için hiç saygısızlık etmedim. Hatta sırf annesi mevcut evinde bunalıyor diye 10 yıl kredi çekip annesine ev almamıza bile itirazım olmadı. Aynı şekilde eşimde annemin oğlu gibidir. Sorun şu ki son 5 yılda bazı küçük operasyonlar geçirdim ve kimsenin pek umrunda olmadı. Eşimin kardeşiyle 10 dk mesafede oturuyoruz. Arabaları var ve sadece telefonla eltim geçmiş olsun dedi o kadar. Onlar bana bu kadar değer vermezken eşim en geç 15 günde bir yeğen sevmeye gidiyor. Ben gitmiyorum. Eşimle bu konuda güzellikle konuşuyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor. Bir süre de olsa mesafe koy hatalarını anlasınlar diyorum. Annesini babasını boşver ben çocuklar için gidiyorum diyor. Ama bu durum çok canımı sıkıyor. Hiçbirşey olmamış gibi kardeşiyle aynı şekilde görüşmeye devam etmesi sizce de beni değersizleştirmiyor mu? Eşime karşı içimde her geçen gün kocaman bir öfke büyüyor.
Kocanda olsa biseylere goz yummiycan ilk firsatta ezer seni.. senin zor gununde yaninda yoklar ama sen habire yegen sevmeyi bahane edip gitcen olemi? Git bi dahada gelme
Sorununu anladim! Deger gormemek..onlarinki can seninki patlican.. oyle goruyolarBen zaten bir daha görüşmesin demiyorum. Tek isteğim bir süre mesafeli davranmasıydı. Onu da yapmıyor zaten. Elimde değil eşime karşı kızgın ve kırgın hissediyorum. Ayrıca kardeşinin tek yanlışı bu değil. Sadece sonuncusu bu.
BirazBen aslında bu durumu da terbiyesizlik olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?