Eşime Kızmakta Haksız mıyım?

Sorunuzun cevabi bence evet haksızlık yapiyosunuz onlarinda size yaptigi ayip belki ama sonucta cocuklarin bu durumlarla ne alakasi var ben olsam esime bi gun cocuklari al getir burda vakit gecirelim derdim annesini babasini cagirmam ama

Bi bana mi sacma geliyor olay? Yani sonucta anladigim kadari ile hayati tehlikeli olaylar degildi. Millet niye sirf bir iki rahatsizlandiniz diye gelmek zorunda? Sonucta telefon ile aramislar zaten, niye bu yetmiyor?

Sözüm meclisten disari, artik milletin hasta olma hevesi beni hasta ediyor! Basliyorlar bile hastanede instadan foto atmaya. Yahu ilk serum yiyen kisi sen degilsin, son kiside sen olmazsin. Zor ile millete gecmis olsun dedirtiyorlar. Yoksa sizin gibi trip atiyorlar.

Bana burdan bile cok antipatik geldiniz konu sahibi. Eltide sacma yerden trip atip faturayi kücücük cocuklara kesiyorsunuz. Eltiniz yine saygiliymis ki aramis sizi. Ben olsam yüzünüze bile bakmazdim.

Beni tanımıyorsunuz bile. Yoksa eltim misiniz?

Bana sizin kırgınlığınız yüzünden eşinizin tavır koyma fikri garip geliyor.
Esiniz kırılmamış, belki de o da durumu normal buluyor.
O yüzden önemsemiyor.
Kırgın olan sizsiniz meseleyi de kendiniz çözün.
Karşı karşıya geldiğinizde söyleyin, telefonla Aradın ama insan böyle zamanlarda ailesini yanında hissetmek istiyor, keşke uğrasaydınız diye...
Oldu bitti.
Ve de yeğen candır.
Böyle bir ambargo koyma hakkınız yok.

Benimkide herşeyime geliyor ama ufak biside yüzüme vuruyor gelmese daha ii sanki ona muhdacim sesim çıkmıyor ama kendi kendime agliyom ole amannn

Desenize bir ortayı bulamıyoruz.
Aynen öle canım kadın acayip takıntılı herseyime o gelecek kıskanç eşimde annesini çağırıyor birine kizsin eşime bisiye benim başıma kalkiyor bidaha olursa şayet eşime kimseyi çağırma dicem strestte sokuyolar bide

Kocanda olsa biseylere goz yummiycan ilk firsatta ezer seni.. senin zor gununde yaninda yoklar ama sen habire yegen sevmeyi bahane edip gitcen olemi? Git bi dahada gelme

yok illa ki kendi ailesinin gönlü olacak. karısı kim ki

Yegen cok sevilir ama esinizı haksız bulamadım ben burda.

Kocanda olsa biseylere goz yummiycan ilk firsatta ezer seni.. senin zor gununde yaninda yoklar ama sen habire yegen sevmeyi bahane edip gitcen olemi? Git bi dahada gelme

Ben zaten bir daha görüşmesin demiyorum. Tek isteğim bir süre mesafeli davranmasıydı. Onu da yapmıyor zaten. Elimde değil eşime karşı kızgın ve kırgın hissediyorum. Ayrıca kardeşinin tek yanlışı bu değil. Sadece sonuncusu bu.

Sorununu anladim! Deger gormemek..onlarinki can seninki patlican.. oyle goruyolar

Benim 1 tanecik dünya tatlısı sarı lokumum var. Abimin oğlu. Sanırım kendi çocugum olsa 1 tık daha fazla severdim, öyle içim gidiyor. Şimdi düşünüyorum, yaşadığımız ne onu görmeme engel olabilir? Hiçbir şey ve hiç kimse. Hayatımda en çok eşime kıymet veririm ama onun yaşadığı hiçbir sorun sarı kuzumu görmeme engel olamaz. Yeğen çocugun yarısıdır bence.

10 yıllık kredi çekip ev alınmıs .Taktığınız konu cok yanlış .Yegenlerim var ,kimse arama sevme gitme diyemez .Cok sinirlenirim fena olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…