Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızın kendi de nişanlıymış, çok zarar geleceğini sanmam, ama eğer kur yaptığını hissediyorsanız, kızımız biraz çapkın olabilir muhtemelen yapısı odur, kimi insan daha civelek olur, yapı meselesi..
bence de eşinize söyleyip te eşinizin dikkatini o yöne çekmeyin, siz alttan alta kızın olduğu ortamlara girmemeye çalışın.
varsay ki kızla bir araya geldiniz, o zaman eşinin yanında ol, aynı göz temasını sende kızla kur. eğer senin kıskandığını hissederse, bu onun da hoşuna gidebilir. bilhakis iyi anlaşıyormuş gibi davran ki, ne o kızın ne de eşinin bir tarafları kalkmasın
Orta da hiç bir şey olmasa da sizin bu tepkilerinizle insanların aklına zorla sokabilirsiniz, dikkat etmeniz de fayda var.
Kızla aynı ortamda bulunduğunuz da sizde sürekli nişanlısı hakkında sorular sorun. Hatta nişanlısı ile bi akşam size yemeğe gelmesini isteyin.
Yine aynı şeyler olursa o zaman yolunası kız tipi olarak yolmaya yardıma gelebilirim