Eşime küsmeli miyim?

Gül gibi adamı bulmuşsun.. saçma sapan tripler.. adam seni çişe de tutsun mu!!..
 
Valla canım ben de alımlı değilim 31 yaşındayım evde kaldım ama her işimi kendim görürüm.
Kısmetin en güzelinden diliyorum canım. Ben de henüz evlenmedim ama o yolda ilerliyoruz - sanırım 'çok alımlı' olmadığımdan bunlar hep
 
Neden herkes alımlı kısmına takıldı anlayamıyorum. Akşam karnalık vakti bir erkek eşini tek indirmemeli. Hele ki eşi dikkat çeken bir bayan ise. Bu kibarlıktır. Çok şükür kimsenin bana saldıracağını düşünmüyorum. Sadece eşimin ince düşünmesini bekliyorum. Kendi ayakları üzerinde duran mesleği olan bir kadınım. Kendi evladım dahil öğrenciler yetiştiriyorum. Düşünceli anne baba ile yetiştim bu arada. Bunları eşimden de beklemem çok normal. Etraftaki erkeklerle benim sorduğum yazının alakası bile yok. Sorunum eşim ile. Ama siz sadece alımlı kısmına takıldınız çok garip. Sert eleştri yapıyorsunuz herkesin kafa yapısı ve niyetini gösterir.
 
Gül gibi adamı bulmuşsun.. saçma sapan tripler.. adam seni çişe de tutsun mu!!..
Evet trip kısmı doğru haklısınız. Benim sorunum çevremdeki erkeklerle değil kendi eşimle. Alımlı kısmına çok takıldı herkes. Yazmaz olsaydım dedim o kelimeyi. Çile tutması değil sorun az da olsa kıskanabilir tek indirmemeli,düşünmeli.
 
Cansın cannnn; aynı şeye takılmışız
Ay çok alımlıyım hayatım herkes eteklerimi tutsun şey yapcam
Siz beni tamamen yanlış anlamışsınız. Ben çişe tutsun ıstemıyorum. Sadece akşam vakti eşini tek indirmesin. Düşünceli olsun. Diğer erkeklerle işim olmadı olmaz da. Ya da diğer insanlarla aksine yardım sever bir insanım kimseye zararım da olmaz. Tamamiyle kendimi yanlış ifade ettim. Tanısanız öyle biri değilim
 

Ben sizi anladım önemsenmek istiyorsunuz; alımlı olmanızı da ordan vurguladınız.
Hani sizin için çırpınsın; narin olsun; kıymetınızı bılsın vs vs beklentılerınız var.
Ama hayat ve gerçekler öyle değil.
Bu şekilde mutsuz olursunuz, kimseye bırsey olmaz.
 
Kısmetin en güzelinden diliyorum canım. Ben de henüz evlenmedim ama o yolda ilerliyoruz - sanırım 'çok alımlı' olmadığımdan bunlar hep
Çok alımlı mısınız bilemıyorum ama o kısma takıldığınız için az çok tahmin yürüttüm. Kısmet işi herkese bu kadar alaycı yaklaştığınız için olabilir. Yanlış beklenti içinde olsam da kibarca cevap verip uyarabilirsiniz. Alay etmeden de iletişim kurulabilir.
 
Evet evet . Teşekkür ederim beni anladınız. Evet bu beklentiler bu zamanda biraz fazla sanırım.
 
Arkadaş, kocam kıskançlıktan tek başıma beni balkona çıkarmıyor.
konu sahibi kıskansın,sahiplensin istiyor.
benden al ona ver yarabbim ben çok doydum
 
Bunda ne var ben anlayamadım sanki hiç bşy bulamamışta buna takılmış gibisiniz benim evlilimi yaşasanız ne yapardınız acaba
 
Hanımefendi konunuz okadar gereksiz ve çocuksu ki - Yani eşinizin sizi WC'nin kapısının önüne kadar eşlik etmediği için ve çok alımlı olduğunuz için 'ona küsmeli miyim' diye soran birisine bu şekilde cevap verebilirim kusura bakmayın yani. Eğitimcisiniz anladığım kadarıyla - size daha mantıklı düşünmeyi öneririm.
Ayrıca benim alımlılığım hakkında tahmin yürütmüşsünüz sanırım - doğru mu anladım. Çok teşekkür ederim Dedim ya - sizin kadar asla alımlı değilim.
 
Arkadaş, kocam kıskançlıktan tek başıma beni balkona çıkarmıyor.
konu sahibi kıskansın,sahiplensin istiyor.
benden al ona ver yarabbim ben çok doydum
Hayır o kadar istemem zaten. Yeri gelince kıskanır. Ben de ortam yaratmak zaten. Ben çok düşünceli olsun istiyorum sıkıntı bu. Bu davranışa yanlış oldıgunun farkındayım o yuzden görüş almak istedim.
 
Eğitimciyim. Eğitimci ve ince düşünen, inananları kırmadan iletişim kuran bir babanın kızıyım. Bu sebeple eşimin ve ailesinin ince düşünmeyişleri yüzünden çok sıkıntı çektim. Bu duruma alışmalıyım. Fakat içimdeki çok ince insan buna müsade etmiyor.
 
Bunu sadece ince dusunen insanlar takılır. Mesele tuvalet değil kaşam vakti benzinlikte beni arabadan indirmesi. Gündüz olsa bu kadar takılmam.
 
Şaka bir yana - biraz fazla alaycı olmuş olabilir ama inanın ki sadece eğlendim.
Bence eşinizle aranız bunun dışında iyiyse takmayın bu konuya bu kadar yahu - bazı insanlar güvendiği insanı kıskanmaz. Güvenmesi çok daha önemli değil mi?
 
Evet güven önemli ben de bunu on yıldır sonuna kadar sağladım çok şükür. Mesele kıskançlık da değil. Yeri gelince kıskanır. Mesele dün ki olaydı. En ufak düşüncesizliği kaldıramıyorum. Egodan değil yanlış anlaşılmasın bunun sorun olduğunun farkındayım. Sizlerden fikir alarak yanlış yaptığımı birileri söylesin istedim. Duygusal olmamla da alaklaı olabilir. Sandıgınız kadar egolu biri değilim. Aksine insananları seven, her koşulda düşünen birisiyim
 
Tabi alaycı yaklaşılacağını düşünemedim.
 
Anladım. Erkeklerin bir çoğu bizim onlardan beklediğimiz inceliği gösteremiyorlar ne yazıkki. O sebepten ötürü beklentileri düşük tutmak gerekiyor bu konuda. Kendisine bu tür durumlarda 'canım ben yalnız geçmek istemiyorum şimdi karanlık sonuçta - bana eşlik eder misin' diyebilirsiniz mesela. Ama bence küsmek hiç bir yere vardırtmaz - tam tersine huzursuzluk çıkarır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…