- Konu Sahibi Duygusal insan
-
Gül gibi adamı bulmuşsun.. saçma sapan tripler.. adam seni çişe de tutsun mu!!..Merhaba arkadaşlar, kimseye danışamadığım için buraya yazıyorum. Eşimle dün tartıştım. Eşim çok anlayışlı birisi. Beni sevdiğini de biliyorum. Çok hata yapmama rağmen saygısını ve sevgisini yitirmedi. Hatadan kastım fazla konuşmak ve ailesi ıle ilgili gereksiz kavga çıkarmak, kısıtlamak bi sürü şeyi görmezden geldi. Bu sene bu konuları çok şükür aştık. Fakat dün tuvaletim geldi benzinlikte durdu. Akşam karnalıktı kendi annesi de yanımızdaydı. Ben çok sıkışmıştım. Birden arabayo durdurdu ve tuvalete git dedi. Çok alımlı bi bayanım bu arada. Akşam vakti benzinlikte durdu ben önce indim. O da arabayı yanastırdı tüp için.ben afalladım benle iner sandım annesi teklif etti senle geleyim diye eşim etmedi. Gittim kendim döndüğümde kapı önünde bekliyordu beni. Bindim arabaya ama çok kızdım. Bir sürü şey söyledim mesaj yolu ile. Eve gectık gayet sakince naptım çok tuvaleton gelmşlti ben döneme kadar gidersin diye dusundum falan dedi. Ama ben çok kırıldım sonucta bir suru erkek var orda üzüldüm açıkcası. Ben mi abartıyrum bilmiyorum ama biraz kızdım. O da acıkladı baktı ben usteliyorum napıyım taveltini yapsaydın o zaman cafede flaan dedi yolda söylüyorsun dedi küs uyuduk. Sabah özür diledi. Ama gercek özür mü bilmiyorum annnssigildeyiz tatsızlık cıkarmıyım diye bile dilemilçş olabilir uzatmadım ama hala içimde kırgınlık var .
Kısmetin en güzelinden diliyorum canım. Ben de henüz evlenmedim ama o yolda ilerliyoruz - sanırım 'çok alımlı' olmadığımdan bunlar hepValla canım ben de alımlı değilim 31 yaşındayım evde kaldım ama her işimi kendim görürüm.
Neden herkes alımlı kısmına takıldı anlayamıyorum. Akşam karnalık vakti bir erkek eşini tek indirmemeli. Hele ki eşi dikkat çeken bir bayan ise. Bu kibarlıktır. Çok şükür kimsenin bana saldıracağını düşünmüyorum. Sadece eşimin ince düşünmesini bekliyorum. Kendi ayakları üzerinde duran mesleği olan bir kadınım. Kendi evladım dahil öğrenciler yetiştiriyorum. Düşünceli anne baba ile yetiştim bu arada. Bunları eşimden de beklemem çok normal. Etraftaki erkeklerle benim sorduğum yazının alakası bile yok. Sorunum eşim ile. Ama siz sadece alımlı kısmına takıldınız çok garip. Sert eleştri yapıyorsunuz herkesin kafa yapısı ve niyetini gösterir.Çok alımlısınız - tebrik ederim. Çok alımlı olduğunuz için de etrafınızdaki tüm erkekler sizin üzerine atlayacağını düşünüyorsunuz herhalde. Bu nasıl bir sapkın anlayıştır tanrımm..... Kusura bakmayın ama sizin düşünceleriniz hiç normal değil. Eşiniz sizi çocuk gibi her yere götümek de zorunda değil. Yetişkin bir kadınsınız - merak etmeyin 'çok alımlı' olduğunuz için erkekler sizi kaçırmaz.
Hey allahım... bugün hep böyle garip üyelerin garip konuları.....
Evet trip kısmı doğru haklısınız. Benim sorunum çevremdeki erkeklerle değil kendi eşimle. Alımlı kısmına çok takıldı herkes. Yazmaz olsaydım dedim o kelimeyi. Çile tutması değil sorun az da olsa kıskanabilir tek indirmemeli,düşünmeli.Gül gibi adamı bulmuşsun.. saçma sapan tripler.. adam seni çişe de tutsun mu!!..
Siz beni tamamen yanlış anlamışsınız. Ben çişe tutsun ıstemıyorum. Sadece akşam vakti eşini tek indirmesin. Düşünceli olsun. Diğer erkeklerle işim olmadı olmaz da. Ya da diğer insanlarla aksine yardım sever bir insanım kimseye zararım da olmaz. Tamamiyle kendimi yanlış ifade ettim. Tanısanız öyle biri değilimCansın cannnn; aynı şeye takılmışız
Ay çok alımlıyım hayatım herkes eteklerimi tutsun şey yapcam
Siz beni tamamen yanlış anlamışsınız. Ben çişe tutsun ıstemıyorum. Sadece akşam vakti eşini tek indirmesin. Düşünceli olsun. Diğer erkeklerle işim olmadı olmaz da. Ya da diğer insanlarla aksine yardım sever bir insanım kimseye zararım da olmaz. Tamamiyle kendimi yanlış ifade ettim. Tanısanız öyle biri değilim
Evet canım inşaAllah hayırlı bir şekilde sen de muradına ereceksınKısmetin en güzelinden diliyorum canım. Ben de henüz evlenmedim ama o yolda ilerliyoruz - sanırım 'çok alımlı' olmadığımdan bunlar hep
Çok alımlı mısınız bilemıyorum ama o kısma takıldığınız için az çok tahmin yürüttüm. Kısmet işi herkese bu kadar alaycı yaklaştığınız için olabilir. Yanlış beklenti içinde olsam da kibarca cevap verip uyarabilirsiniz. Alay etmeden de iletişim kurulabilir.Kısmetin en güzelinden diliyorum canım. Ben de henüz evlenmedim ama o yolda ilerliyoruz - sanırım 'çok alımlı' olmadığımdan bunlar hep
Evet evet . Teşekkür ederim beni anladınız. Evet bu beklentiler bu zamanda biraz fazla sanırım.Ben sizi anladım önemsenmek istiyorsunuz; alımlı olmanızı da ordan vurguladınız.
Hani sizin için çırpınsın; narin olsun; kıymetınızı bılsın vs vs beklentılerınız var.
Ama hayat ve gerçekler öyle değil.
Bu şekilde mutsuz olursunuz, kimseye bırsey olmaz.
Hanımefendi konunuz okadar gereksiz ve çocuksu ki - Yani eşinizin sizi WC'nin kapısının önüne kadar eşlik etmediği için ve çok alımlı olduğunuz için 'ona küsmeli miyim' diye soran birisine bu şekilde cevap verebilirim kusura bakmayın yani. Eğitimcisiniz anladığım kadarıyla - size daha mantıklı düşünmeyi öneririm.Çok alımlı mısınız bilemıyorum ama o kısma takıldığınız için az çok tahmin yürüttüm. Kısmet işi herkese bu kadar alaycı yaklaştığınız için olabilir. Yanlış beklenti içinde olsam da kibarca cevap verip uyarabilirsiniz. Alay etmeden de iletişim kurulabilir.
Hayır o kadar istemem zaten. Yeri gelince kıskanır. Ben de ortam yaratmak zaten. Ben çok düşünceli olsun istiyorum sıkıntı bu. Bu davranışa yanlış oldıgunun farkındayım o yuzden görüş almak istedim.Arkadaş, kocam kıskançlıktan tek başıma beni balkona çıkarmıyor.
konu sahibi kıskansın,sahiplensin istiyor.
benden al ona ver yarabbim ben çok doydum
Eğitimciyim. Eğitimci ve ince düşünen, inananları kırmadan iletişim kuran bir babanın kızıyım. Bu sebeple eşimin ve ailesinin ince düşünmeyişleri yüzünden çok sıkıntı çektim. Bu duruma alışmalıyım. Fakat içimdeki çok ince insan buna müsade etmiyor.Hanımefendi konunuz okadar gereksiz ve çocuksu ki - Yani eşinizin sizi WC'nin kapısının önüne kadar eşlik etmediği için ve çok alımlı olduğunuz için 'ona küsmeli miyim' diye soran birisine bu şekilde cevap verebilirim kusura bakmayın yani. Eğitimcisiniz anladığım kadarıyla - size daha mantıklı düşünmeyi öneririm.
Ayrıca benim alımlılığım hakkında tahmin yürütmüşsünüz sanırım - doğru mu anladım. Çok teşekkür ederimDedim ya - sizin kadar asla alımlı değilim.
Eğitimciyim. Eğitimci ve ince düşünen, inananları kırmadan iletişim kuran bir babanın kızıyım. Bu sebeple eşimin ve ailesinin ince düşünmeyişleri yüzünden çok sıkıntı çektim. Bu duruma alışmalıyım. Fakat içimdeki çok ince insan buna müsade etmiyor.
Şaka bir yana - biraz fazla alaycı olmuş olabilir ama inanın ki sadece eğlendim.Eğitimciyim. Eğitimci ve ince düşünen, inananları kırmadan iletişim kuran bir babanın kızıyım. Bu sebeple eşimin ve ailesinin ince düşünmeyişleri yüzünden çok sıkıntı çektim. Bu duruma alışmalıyım. Fakat içimdeki çok ince insan buna müsade etmiyor.
Evet güven önemli ben de bunu on yıldır sonuna kadar sağladım çok şükür. Mesele kıskançlık da değil. Yeri gelince kıskanır. Mesele dün ki olaydı. En ufak düşüncesizliği kaldıramıyorum. Egodan değil yanlış anlaşılmasın bunun sorun olduğunun farkındayım. Sizlerden fikir alarak yanlış yaptığımı birileri söylesin istedim. Duygusal olmamla da alaklaı olabilir. Sandıgınız kadar egolu biri değilim. Aksine insananları seven, her koşulda düşünen birisiyimŞaka bir yana - biraz fazla alaycı olmuş olabilir ama inanın ki sadece eğlendim.
Bence eşinizle aranız bunun dışında iyiyse takmayın bu konuya bu kadar yahu - bazı insanlar güvendiği insanı kıskanmaz. Güvenmesi çok daha önemli değil mi?
Tabi alaycı yaklaşılacağını düşünemedim.Evet güven önemli ben de bunu on yıldır sonuna kadar sağladım çok şükür. Mesele kıskançlık da değil. Yeri gelince kıskanır. Mesele dün ki olaydı. En ufak düşüncesizliği kaldıramıyorum. Egodan değil yanlış anlaşılmasın bunun sorun olduğunun farkındayım. Sizlerden fikir alarak yanlış yaptığımı birileri söylesin istedim. Duygusal olmamla da alaklaı olabilir. Sandıgınız kadar egolu biri değilim. Aksine insananları seven, her koşulda düşünen birisiyim
Haklısınız yanlış yaptığımı birileri söylesin istedim. Tabi biraz sert oldu yorumlarBunda ne var ben anlayamadım sanki hiç bşy bulamamışta buna takılmış gibisiniz benim evlilimi yaşasanız ne yapardınız acaba
Anladım. Erkeklerin bir çoğu bizim onlardan beklediğimiz inceliği gösteremiyorlar ne yazıkki. O sebepten ötürü beklentileri düşük tutmak gerekiyor bu konuda. Kendisine bu tür durumlarda 'canım ben yalnız geçmek istemiyorum şimdi karanlık sonuçta - bana eşlik eder misin' diyebilirsiniz mesela. Ama bence küsmek hiç bir yere vardırtmaz - tam tersine huzursuzluk çıkarır.Evet güven önemli ben de bunu on yıldır sonuna kadar sağladım çok şükür. Mesele kıskançlık da değil. Yeri gelince kıskanır. Mesele dün ki olaydı. En ufak düşüncesizliği kaldıramıyorum. Egodan değil yanlış anlaşılmasın bunun sorun olduğunun farkındayım. Sizlerden fikir alarak yanlış yaptığımı birileri söylesin istedim. Duygusal olmamla da alaklaı olabilir. Sandıgınız kadar egolu biri değilim. Aksine insananları seven, her koşulda düşünen birisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?