Eşime küsmeli miyim?

Benzinlik tuveletine giderken eşim beni götürsün diye aklıma gelmedi hiç. Ben alımlı değilim ondan heralde
Evet konuya sadece alım konusundan bakıyorsunuz Oraya takıldıysnaız algıda seçicilik demek ki alımlı değilsiniz. Konudan burayı seçen arkadaşlar için de geçerli. Üzgünüm. Bakış açınız sadece alım kelimesi üzerindenmiş.

Böyle küçük şeylere takılırsan hem sen hem eşin çok yıpranır
Bazı şeyler o an konuşulup bitmeli uzatılmamalı bence
Düzgün cevap verdiğiniz için, alay etmediğiniz için teşekkür ederim. Ben alımlıyım beni kıskanmalı değildi konum. Konum böyle ince davranılması gereken yerlerde eşimin benim istediğim tepkiyi vermemesiydi. Dikkat etmeye çalışıyorum. Edeceğimde teşekkürler

Amanin bunlar nasil kafa. Evliligi yipratir bukadar ince detay tartışmalar. Ne gereksiz konular. 5 yasinda cocukmusunuz ki size eslik etsin. Uzatilcak mevzu bile degil

Hem alımlı , hem accayip ilgi çeken , kendi ayakları üzerinde durup öğrenciler yetiştiren bayan hayat sizin etrefınızda dönmüyor malesef. Bulduğunuz her sıfatı üstünüze yapıştırıp etiket oluşturmak istiyorsunuz ama çok şeyapmayın üzülürsünüz.
Birde alımlı alımlı ilgi çeken biri olarak ağlamak var çok yorar sizi.

Çok detaylara takiliyorsunuz. Bu durum hem sizi hem de eşinizi ilerde çok yorar. Sağlıklı bir evlilik için biraz rahat olmanızı tavsiye ediyorum.

Kıskançlık yaparak cevap vermeyin.

Ne kadar kıskanç kadın varsa alım kısmını seçmiş cevap vermiş. Algıda seçicilik diye buna denir. Alımlı bayanlar konuyu doğru alımsız olanlar da sadece oraya takılmış. Bravo size.
Kendinizi çok fazla önemsemiyor musunuz
Alım kısmını çıkarıp okumanızı tavsiye ederim.
Alımlı olan siz
naif olan siz
ayakları üstünde duran
çocuklar yetiştiren siz ,
aklı başında kibar düzgün babası olan siz.
Yeryüzündeki bütün vasıflar sizde toplanmış maşallah
geriye başka bir yazı yok ki okuyalım.
bırakın başkaları sizi övsün sizi beğensin. Çok kasmayın

Kıskançlık yaparak cevap vermeyin.
kusura bakmayın ama yazınızın o kısmı cidden komik
en ciddiye alıp cevap verenlerden biri bendim ama, bu kısmı da belirtmem lazım
eşi çirkin olan ama çok seven bi sürü erkek var
o zaman onların da ay zaten bu alımlı biri değil ne kıskanıcam demesi lazım gibi

bi de buna takıldı diye başka kadınları kıskanç yapmayın

Merhbaa öncelikle, ben sorduğum soruda sadece alım kısmında hata yapmış olabilirim. Çok ince düşünen bir yapıyla sahibim. Kendim çok ince düşünerek eşime bir seyler yaparım ondan da beklerim. Konunun dışına çıkıldı. Yanlış yapıyorsam bile dalga geçilerek söylenemez. Kendimi ifade etmek zorunda kaldım. Erkeklerin bana sladırmayacagını ayaklarım üzerinde durabildiğimi ve eğitimci olduğumu yani afedersiniz çişe götürsün yazanlara muhtac değilim demek istedim. Onları durduk yere yazmadım. Acımasız kişiliğime yorumlar aldım. Bence siz bunları yazarken düşşğmelisiniz. Gerek yok yaptığınız bencillik yazılsa tamam. Herkes alım kısmını almış yürümüş.

şöyle diyim
benzinlikte tuvalete giderken sizi kıskanıp gelmedi diye dert ediyorsanız çokta ayakları üzerinde durabilen biri değilsiniz bence..
kendi içinizde özgüvensiz olabilir misiniz ?

Evet kendinizi çok fazla övgüyle betimleyince falza üstünüze gelindi. Neyse kendi adıma kusura bakmayın madem

sürekli beklenti içinde olmanız onu çok yormuş ve o da vazgeçmiş olabilir mi ince düşünmekten
yazılarınızdan her durumda çok ince düşünceler ve nezaket beklediğiniz anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…