Eşime küsmeli miyim?

Ben ilk yorumdan

Evet bu olabilir.
sürekli beklenti herkesi yorar
bence biraz rahat olun
bu şekilde dediğim gibi ayakları üzerinde durabilen birinde ziyade tuvalete yalnız gidemeyecek biri gibi izlenim bırakıyorsunuz
kızınız olsa ve onu böyle yetiştirseniz emin olun erkek arkadaşı olamaz bu devirde.

Ben aslında tuvalete tek gitme değil de benimle birlikte inme o inceliği gösterme istedim. Yapması luzum değil teklif etse yeterli. Kendimi yorıyorum doğru. Şu an bu a benzer bişi daha yaşıyorum ve böyle gidecek sanırım.

yahu bu devirde erkekler ilk buluşma dışında bi kere kapıyı açmıyor
bence gerçekten kendinizi rahatlatmak için bir terapist yada psikologla görüşün
bence bbu sizin karakteriniz olduğundan sadece eşinize değil tüm çevrenize böylesinizdir
genel anlamda insan ilişkilerinizin zor olduğunu düşündüm şu an

ve ayrıca ben erkek olsam alt tarafı benzinlikte tuvalet için inen karımla beraber arabadan inmediğim için bana trip atsa açık söyliyim ilk fırsatta kaçarım ondan.

Sanırım hiç arabanızla tek başınıza benzin almaya gitmediniz siz. Tek başıma benzinlikte sürekli giderim lavaboya ben. Kimsede yemedi şükür bugüne kadar.

Kesinlikle katılıyorum
Bir versiyonda bende mevcut

Evet eşimi bunaltıyor olabilirim. Dikkat etmeye çalışıyorum bu kadar oluyor. İnsan ilişkilerim çok iyidir. Fazla düşünürüm insanları. Evet ya aileden gelen bi durum bu. Çok fazla önemser aile fertleri şimdi eşim ve ailesinden de bunu bekledim. Ama yanlış yapıyorum. Kısa sürede bir danuşmnala görüşeceğim. Özeleştiri yapan birisiyim. Umarım her şey güzel olur

Benzinlikten tuvalete girene kadar basiniza ne gelebilirdi acaba? Size kimse bakmasin diye kocanizi hep yaninixda mi tasiyosunuz:))

Alımlı olmasanız tek gidebilirsiniz yani ama alımlı olunca gidilemiyor. Biz de benzinlige uğrarız ama hiç öyle kalabalık bir erkek güruhu görmedim karanlık vakitte. Eşiniz zaten hemen gelip sizi kapıda beklemiş. Onu yapmasa hadi neyse de çok abartıya kaçmış tavrınız. Bunun için küs uyumak uyanmak nedir

Yanında erkek olmayan alımlı kadınlar altlarına mi yapıyor ?

Tuvalete yalnız gidebilmek için çirkin mi olmak gerekiyor ?

Siz kendinize sahip cikamiyormusunuz kocaniz bekci gibi hep basinizdami beklesin cocukmusunuz siz cok komik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…