- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Duygusal insan
-
sürekli beklenti herkesi yorarBen ilk yorumdan
Evet bu olabilir.
Ben de yanlış ifade ettim galiba sorun değilEvet kendinizi çok fazla övgüyle betimleyince falza üstünüze gelindi. Neyse kendi adıma kusura bakmayın madem
Ben aslında tuvalete tek gitme değil de benimle birlikte inme o inceliği gösterme istedim. Yapması luzum değil teklif etse yeterli. Kendimi yorıyorum doğru. Şu an bu a benzer bişi daha yaşıyorum ve böyle gidecek sanırım.sürekli beklenti herkesi yorar
bence biraz rahat olun
bu şekilde dediğim gibi ayakları üzerinde durabilen birinde ziyade tuvalete yalnız gidemeyecek biri gibi izlenim bırakıyorsunuz
kızınız olsa ve onu böyle yetiştirseniz emin olun erkek arkadaşı olamaz bu devirde.
yahu bu devirde erkekler ilk buluşma dışında bi kere kapıyı açmıyorBen aslında tuvalete tek gitme değil de benimle birlikte inme o inceliği gösterme istedim. Yapması luzum değil teklif etse yeterli. Kendimi yorıyorum doğru. Şu an bu a benzer bişi daha yaşıyorum ve böyle gidecek sanırım.
Sanırım hiç arabanızla tek başınıza benzin almaya gitmediniz siz. Tek başıma benzinlikte sürekli giderim lavaboya ben. Kimsede yemedi şükür bugüne kadar.Yani insan karısını o anda acil bilenolsa tek indirmemeli benzinlikte kendi de o anda inmeliydi diye düşünüyorum o arabayı cevirdi öyle indi ben aflaladım benle İncek sandım. Ben mi çok ince düşünüyorum yaa
Kesinlikle katılıyorumAma ben alımlı değilimneden balkona çıkarmıyor, sen alımlısın seni benzinlikte erkeklerin arasına gönderiyor?
Demek ki eşinin seni sahiplenmesi ,ilgi görmek ,kıskanılmak gibi duygular yaşamak için alımlı olman gerekmezmiş...
Erkek kıskanmak isterse kıskanır, bunun alımla edayla cilveyle benzinlikle hiçbir alakası yok malesef. O yüzden bu konuda beklentiye girme aksine kıskanmadığı için şükret benim gibi psikopat kıskançta olabilirdi...
Gece on ıkıde gitmedim evet. Özellikle özel bir akşama sonrası hiç gitmedim.Sanırım hiç arabanızla tek başınıza benzin almaya gitmediniz siz. Tek başıma benzinlikte sürekli giderim lavaboya ben. Kimsede yemedi şükür bugüne kadar.
İnce düşünen insanlar diliyorum size .Gece on ıkıde gitmedim evet. Özellikle özel bir akşama sonrası hiç gitmedim.
Evet eşimi bunaltıyor olabilirim. Dikkat etmeye çalışıyorum bu kadar oluyor. İnsan ilişkilerim çok iyidir. Fazla düşünürüm insanları. Evet ya aileden gelen bi durum bu. Çok fazla önemser aile fertleri şimdi eşim ve ailesinden de bunu bekledim. Ama yanlış yapıyorum. Kısa sürede bir danuşmnala görüşeceğim. Özeleştiri yapan birisiyim. Umarım her şey güzel oluryahu bu devirde erkekler ilk buluşma dışında bi kere kapıyı açmıyor
bence gerçekten kendinizi rahatlatmak için bir terapist yada psikologla görüşün
bence bbu sizin karakteriniz olduğundan sadece eşinize değil tüm çevrenize böylesinizdir
genel anlamda insan ilişkilerinizin zor olduğunu düşündüm şu an
ve ayrıca ben erkek olsam alt tarafı benzinlikte tuvalet için inen karımla beraber arabadan inmediğim için bana trip atsa açık söyliyim ilk fırsatta kaçarım ondan.
Allah yardımcın olsun din kardeşim.Kesinlikle katılıyorum
Bir versiyonda bende mevcut
Amin mübarek kardeşim senin de insAllah yardımcın olsun din kardeşim.
Alımlı olmasanız tek gidebilirsiniz yani ama alımlı olunca gidilemiyor. Biz de benzinlige uğrarız ama hiç öyle kalabalık bir erkek güruhu görmedim karanlık vakitte. Eşiniz zaten hemen gelip sizi kapıda beklemiş. Onu yapmasa hadi neyse de çok abartıya kaçmış tavrınız. Bunun için küs uyumak uyanmak nedirNeden herkes alımlı kısmına takıldı anlayamıyorum. Akşam karnalık vakti bir erkek eşini tek indirmemeli. Hele ki eşi dikkat çeken bir bayan ise. Bu kibarlıktır. Çok şükür kimsenin bana saldıracağını düşünmüyorum. Sadece eşimin ince düşünmesini bekliyorum. Kendi ayakları üzerinde duran mesleği olan bir kadınım. Kendi evladım dahil öğrenciler yetiştiriyorum. Düşünceli anne baba ile yetiştim bu arada. Bunları eşimden de beklemem çok normal. Etraftaki erkeklerle benim sorduğum yazının alakası bile yok. Sorunum eşim ile. Ama siz sadece alımlı kısmına takıldınız çok garip. Sert eleştri yapıyorsunuz herkesin kafa yapısı ve niyetini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?