Eşime küsmeli miyim?

Vallahi kardeş geçen gün ben burda arabası olan erkek adam , arabası olmayan sevgilisini gelip evinden almalı , evine bırakmalı deyince benzer bi tepki gördüm.. buradaki hemcinslerimin bir kısmı bu konuda bile bana adam senin şöförün mü bin otobüse git kafasındaydılar yani.. demek ki senin koca böyle bi şey yapsa boşarsın adamı

Ya evet demek ki kadınlar artık
Artık kadınlar böyle düşünüyor ya da erkekler böyle alıştırdı demek ki bilemedim ki.

kusura bakmayın ama insanlar ne sorunlar yaşıyolar, siz gereksiz birşeyi abartmışsınız. ailesi ile ilgili çıkarttığınız onca soruna rağmen anlayış göstermiş, bi tuvalet mevzusuu bu kadar abartmak değişik olmuş. sanki sevgisine güvenip biraz şımarıklık yapıyorsunuz.

Evet haklısınız bunu duymak için yazdım amaaçık alaycı yaklaşıldı

Evet küçük gibi ama eşim bana çok güvenir. Ben arada sırada kıskanmasını isterim. O nadir kıslanır. Fakat ben çok ince bir insanım bunu biliyor buna göre davranmasını bekledim.
Inanki kıskanması daha zor bi durum çok bunalıyorsun dışarı çıkarken makyaj dahi yapması yasak olan kendimden biliyorum

Ama ben alımlı değilim neden balkona çıkarmıyor, sen alımlısın seni benzinlikte erkeklerin arasına gönderiyor?
Demek ki eşinin seni sahiplenmesi ,ilgi görmek ,kıskanılmak gibi duygular yaşamak için alımlı olman gerekmezmiş...
Erkek kıskanmak isterse kıskanır, bunun alımla edayla cilveyle benzinlikle hiçbir alakası yok malesef. O yüzden bu konuda beklentiye girme aksine kıskanmadığı için şükret benim gibi psikopat kıskançta olabilirdi...

Gerçekten kadınlar çok garıp varlıklar bunu anladım. O kadar cümle içinden alımı seçiyorsunuz. Erkeklerin saldıracağına kadar konuyu bağladınız. Anlayamadım. Konuyu ilginç bulan arkadaşlar kibar dille uyarabilirdi.sadece alım konusundan yürüdüler ne kadar ayıp ya. Ben başka bir seyden bahsettim. Alım kelimesini de hani bakımlı mısınız kendinize bakın diye savunma yazanlar olur diye belirtmek istedim. Şimdi evlilik ilişki uzmanları bile bu soruyu soruyor. Garip ki hem cinslerimiz bu konuyu çok yanlış anladı.

Emin olun alay etmek benim yazdığım bu alımdan daha ayıp. Özgüven problemli kişilerin sadece bu alıma takıldığını düşünüyorum. Diğer insanlar normal cevap verdi çünkü.

Bakılmak süzülmek için sadece alımlı olmak yetmiyor. Yeter ki Kadın olsun bakıyorlar bacım, sen eşinle gitsen de bakıyorlar

Bakılmak süzülmek için sadece alımlı olmak yetmiyor. Yeter ki Kadın olsun bakıyorlar bacım, sen eşinle gitsen de bakıyorlar
O kadar yazdığım şeyden alımı etrafın bakmasını anlayan dar bir zihniyete konu açtığım için üzgünüm. Herkes almak istediğini ki kadınlar sadece alım kısmını almış. Alımları merak ettim doğrusu. Benim sorunum anlayan çok az kişi olmuş

neden hayatı hem ona hem kendinize zorlaştırıyorsunuz ? bir kaç sene içerisinde hem kendiniz hem kocanızı bu tip sorunlar yüzünden bunaltacak mahkemede soluğu alacaksınız neden boşandığınızı bile anlamadan boşanacaksınız.
insanın kendine bile tahammülü yok artık adam niye size tahammül etsin ?

Öncelikle alım kelimesine takılmadan cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Evet haklı olmadığımı fark ediyorum. Ama bunu defalarca yaşıyorum. Birilerinden de duymak istedim. Çevrede çok sıkıntı yaratan biri değilim. Ufak ince düşüncesizlikler istem dışı beni sinirlendiryor çocuk gibi yapıyor. Bir sürü öğrenci eğitiyorum. Şu konuda kendimi eğitemedim. Yine teşekkürler en azından sorun yaptığım şeye cevap vrrmişsiniz

Teşekkür ed
Allah korusun eşimi seviyorum. En son düşüneceğim şey olur.

yapman geeken tek şey takıntının farkında olup bunu eşine söylemen kendini düzeltmen çünkü insan en sonunda kendine yapıyor herşeyi küçük şeylerle mutsuz olmayı değil mutlu olmayı denersen yavaş yavaş çözeceğini düşünüyorum. bi de şu açıdan düşün eşin sana senin yaptıklarını yapıyor ? ne kadar katlanabilirsin

Bence gereksiz gerginlik. Madem sizinle gelmesini istiyordunuz yanasmasini bekleyip gelmesini iateseydinjz. Ben öyle durumlarda tek gidiyorum ama içimde bir tedirginlik varsa direkt söylüyorum kapıda bekler misin diye.
Ayrıca boşanmayı gerektirmeyecek hiç bir durumda küslük yapmayın . Küslük kişinin kendini de cezalandirmasidir

Böyle küçük şeylere takılırsan hem sen hem eşin çok yıpranır
Bazı şeyler o an konuşulup bitmeli uzatılmamalı bence

Bence bunu sorun olarak görme derim. Eşin zaten çok anlayışlı biriymiş bu gibi durumlar ufak şeyler üstüne gidip bunaltma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…