esime mektup

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Günaydın arkadaşlar...
Ben esime icimdekileri anlatan bi mektup yazmak istiyorum çünkü artık kavgadan bıktım oturup sorunlarımızı konusamiyoruzda..acaba mektup yazsam mi diye düşündüm gerçi okuyacagindan da emin değilim yada okusa bile yırtıp atabilit veya okumadan atabilir tuhaf bi karaktere sahip esim...planim yazıp akşam yatak odasına bırakmak üstünü değiştirirken görür okur belki diye umut ediyrm...sizce olmaz mi çünkü karşılıklı konusamiyrz.mantiklimi sizce ve okumasını nasıl saglarim

Günaydın.
Ben çoooook uzun yıllar önce denemiştim.
Çok ters tepmişti.
İnşallah sizde işe yarar.
Nasıl ters tepti?? Biz oturup konusamiyrz başka hiç bi carem kalmadı yani ve böyle oldukça gün geçtikçe kötüye gidiyrz...bende okuyacagindan şüpheliyim gerçi

Nasıl ters tepti?? Biz oturup konusamiyrz başka hiç bi carem kalmadı yani ve böyle oldukça gün geçtikçe kötüye gidiyrz...bende okuyacagindan şüpheliyim gerçi
İnkar etmişti.(bu hayatta en başarılı konu bu olduğunu o zaman anlamalıydım)
Kırıcı olduğumu söyledi.
Sanırım 3. mektupla da dalga geçmişti.
Bu arada benim ilk ikisi maildi,üçüncüsü aile terapistinin önerisiyle mektuptu yanlış hatırlamıyorsam...

Mailde mantıklı aslında ama benim kide hatasını kabul etmeyecek eminim..okusa yeter benim için çünkü ne hissettiğimi anlayacak..çok mutsuuzm((

Ne

Nedene olmaz ki başka bi carem kalmadı çünkü oturup konusamiyrz

herkes farklıdır tabiki ama benim eşimde işe yaramadı...ben doğum gününde mektup yazmıştım..gereksiz kalp kırmayalım falan fişman...ne oldu düzeldi mi hayır...yani çok şükür çok güzel bir evliliğim var ama arada sürtüşmeler devam ediyor tabi..

Mailde mantıklı aslında ama benim kide hatasını kabul etmeyecek eminim..okusa yeter benim için çünkü ne hissettiğimi anlayacak..çok mutsuuzm((
Dene tabii ileride acaba demezsin en azından.
Zaten mutsuzluğunu anlarsa sorunlar çözülür.

Ben bizi cozemiyrm ayrılık noktasına geldiğimizde asla bırakmıyor.ki adamın kafasında olene kadar beraberiz mantığı var.ama en küçük kavgada çok rahat s..tir git diyir...veya inanın kavga sebebi olmayan şeyler bizde kavgaya dönüşüyor

erkek milletine çok yüz vermeye gelmiyo canım genede sen bilirsin çok kıymet verdiğini belli edince şımarıyorlar

Bak daha önce de konuştuk,yanlış hatırlamıyorsam...
Eşin de sen de belli ki mutlu değilsiniz.
Daha fazla incinmeden başka bir yol düşünseniz...
Ailen ne durumda,eğitimin/maddi durumun nedir, bilmiyorum ama...

Bak daha önce de konuştuk,yanlış hatırlamıyorsam...
Eşin de sen de belli ki mutlu değilsiniz.
Daha fazla incinmeden başka bir yol düşünseniz...
Ailen ne durumda,eğitimin/maddi durumun nedir, bilmiyorum ama...
Evet daha önce konuştuk...ailem ayrilsam önce karşı çıkarlar cunku esimi çok seviyorlar...ama ben ayrilsam ailemle yapamam biliyrm kendi başında hemen düzen kuramam...dün gece kendi mi sorguladim ayrılmak istiyor uyum diye..Ben esimi seviyorum hala bütün kavgalara rağmen...ama böyle de mutsuuzm..o yuzden çözüm ariyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…