- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
evet sorunlar daha büyüdü gerçi esim yine hatasını kabul etmeyecek ama ben içindeki herşeyi yazicam karar senin dicemDenemelisin tabiki sorunlari görmezden geldikçe daha çok buyuyo umarım seni anlar sorunlarinizi çözmeye çalışır
Nedene olmaz kifaydası olmaz canım..ama yinede denemende fayda var...
Nasıl ters tepti?? Biz oturup konusamiyrz başka hiç bi carem kalmadı yani ve böyle oldukça gün geçtikçe kötüye gidiyrz...bende okuyacagindan şüpheliyim gerçiGünaydın.
Ben çoooook uzun yıllar önce denemiştim.
Çok ters tepmişti.
İnşallah sizde işe yarar.
İnkar etmişti.(bu hayatta en başarılı konu bu olduğunu o zaman anlamalıydım)Nasıl ters tepti?? Biz oturup konusamiyrz başka hiç bi carem kalmadı yani ve böyle oldukça gün geçtikçe kötüye gidiyrz...bende okuyacagindan şüpheliyim gerçi
Mailde mantıklı aslında ama benim kide hatasını kabul etmeyecek eminim..okusa yeter benim için çünkü ne hissettiğimi anlayacak..çok mutsuuzmİnkar etmişti.(bu hayatta en başarılı konu bu olduğunu o zaman anlamalıydım)
Kırıcı olduğumu söyledi.
Sanırım 3. mektupla da dalga geçmişti.
Bu arada benim ilk ikisi maildi,üçüncüsü aile terapistinin önerisiyle mektuptu yanlış hatırlamıyorsam...
Ne
Nedene olmaz kibaşka bi carem kalmadı çünkü oturup konusamiyrz
Dene tabii ileride acaba demezsin en azından.Mailde mantıklı aslında ama benim kide hatasını kabul etmeyecek eminim..okusa yeter benim için çünkü ne hissettiğimi anlayacak..çok mutsuuzm((
Ben bizi cozemiyrm ayrılık noktasına geldiğimizde asla bırakmıyor.ki adamın kafasında olene kadar beraberiz mantığı var.ama en küçük kavgada çok rahat s..tir git diyir...veya inanın kavga sebebi olmayan şeyler bizde kavgaya dönüşüyorherkes farklıdır tabiki ama benim eşimde işe yaramadı...ben doğum gününde mektup yazmıştım..gereksiz kalp kırmayalım falan fişman...ne oldu düzeldi mi hayır...yani çok şükür çok güzel bir evliliğim var ama arada sürtüşmeler devam ediyor tabi..
Mutsuzlugumun farkında aslında ama gekipdr neden boylesin demiyorDene tabii ileride acaba demezsin en azından.
Zaten mutsuzluğunu anlarsa sorunlar çözülür.
Evet icimdekileri bilecek en azından..tek isteğim normal bi evlilik sürmek mutlu olmakİçinizdekileri kağıda dökmek bence çok mantıklı en kötü sizin ne hissettiğinizi anlayacak .
Aşk mektubu değil içinde tuttuklarimi yazicam mutsuzligumu isteklerimi hissettiklerini yazicam canımerkek milletine çok yüz vermeye gelmiyo canım genede sen bilirsin çok kıymet verdiğini belli edince şımarıyorlar
Bak daha önce de konuştuk,yanlış hatırlamıyorsam...Ben bizi cozemiyrm ayrılık noktasına geldiğimizde asla bırakmıyor.ki adamın kafasında olene kadar beraberiz mantığı var.ama en küçük kavgada çok rahat s..tir git diyir...veya inanın kavga sebebi olmayan şeyler bizde kavgaya dönüşüyor
Evet daha önce konuştuk...ailem ayrilsam önce karşı çıkarlar cunku esimi çok seviyorlar...ama ben ayrilsam ailemle yapamam biliyrm kendi başında hemen düzen kuramam...dün gece kendi mi sorguladim ayrılmak istiyor uyum diye..Ben esimi seviyorum halaBak daha önce de konuştuk,yanlış hatırlamıyorsam...
Eşin de sen de belli ki mutlu değilsiniz.
Daha fazla incinmeden başka bir yol düşünseniz...
Ailen ne durumda,eğitimin/maddi durumun nedir, bilmiyorum ama...
Kafam çok karışıkBak daha önce de konuştuk,yanlış hatırlamıyorsam...
Eşin de sen de belli ki mutlu değilsiniz.
Daha fazla incinmeden başka bir yol düşünseniz...
Ailen ne durumda,eğitimin/maddi durumun nedir, bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?