esime mektup

Çalışmak için izin almaya gerek mi var ? Zaten aranızda okadar bile iletişim yok anladığım kadarıyla kopar ipleri gitsin kendine eziyet.Yazsam okumaz yırtabilir diyorsun böyle bir adama yazsan değer mi?

ben günlük yaziyordum hemde ağlayarak yazdığım bi günlük...
sora yatmişim eşim günlüğümü buldu.. okudu..
oda cvp yazmişti günlüğüme..
bende okudum şok olmuşum..
benim eşim benim ne yaziklarimi merak eder..
ama eğer eşim mektubu yırtıp atabiliyosa defalarca ayni şey yazin..
heryere koyun..
okumasa atarsa yine yazin pes etmeyin..
sonunda dayanamiycak okuycaktir..:)
ama güzel şeyler yazin.. o zaman eşin anliycaktir.

Ben esime olumsuz yonde cok mektup yazmisimdir. Derdimi anlatamadigimi dusundugumde aklima geldigi gibi yazdim da yazdim, sonra da eline tutusturdum ve yanimda okumasini sagladim. Sonra da oturduk konustuk her seferinde. Yazili olarak eline vermek baya ise yariyor cunku insan kavga aninda her seyi hatirlayamayabiliyor ne yazik ki...

Suan ne durumdasınız peki

Cok sukur son zamanlarda hic olmadigimiz kadar iyiyiz ki kendisi de soyler bunu. Ama sabir ve caba lazim. Evliligin oturmasi cok onemli ki hemen de oturmuyor. Bu yuzden uzmanlar ilk bes yilin cok onemli oldugunu soyluyor ya zaten...

Cok sukur son zamanlarda hic olmadigimiz kadar iyiyiz ki kendisi de soyler bunu. Ama sabir ve caba lazim. Evliligin oturmasi cok onemli ki hemen de oturmuyor. Bu yuzden uzmanlar ilk bes yilin cok onemli oldugunu soyluyor ya zaten...
Bende iyi olurum ins...kağıt kalem aldim yazmaya calisiyrm...ama umudum hem var hem yok bilmiyrm yani

Yazarken suclayici tavirlarda bulunmamaya daha cok kendi dilinizden yazmaya (ben syle hissediyorum ben boyle hissediyorum gibi) ozen gosterirseniz iyivolur diye dusunuyorum

Yazarken suclayici tavirlarda bulunmamaya daha cok kendi dilinizden yazmaya (ben syle hissediyorum ben boyle hissediyorum gibi) ozen gosterirseniz iyivolur diye dusunuyorum
Inş olur..msj atıp napiyosun diyesim geliyor..ama dalgami geçiyorsun demesinden cekiniyrm..artı taviz vermek istemiyrm tavırlı dusrusumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…