- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Ben bizi cozemiyrm ayrılık noktasına geldiğimizde asla bırakmıyor.ki adamın kafasında olene kadar beraberiz mantığı var.ama en küçük kavgada çok rahat s..tir git diyir...veya inanın kavga sebebi olmayan şeyler bizde kavgaya dönüşüyor
Ailen ve sen o küfürlere rağmen seviyor musunuz hala bu adamı?Evet daha önce konuştuk...ailem ayrilsam önce karşı çıkarlar cunku esimi çok seviyorlar...ama ben ayrilsam ailemle yapamam biliyrm kendi başında hemen düzen kuramam...dün gece kendi mi sorguladim ayrılmak istiyor uyum diye..Ben esimi seviyorum halabütün kavgalara rağmen...ama böyle de mutsuuzm..o yuzden çözüm ariyrm
Diyorum ya kafam çok karışıkAilen ve sen o küfürlere rağmen seviyor musunuz hala bu adamı?
Hadi ailen belki bilmiyordur küfrettiğini de sen peki?
Mektubu yaz içinde kalmasın.Diyorum ya kafam çok karışık( son ci rpinisim sanırım bu.yada ne yapabilirim sizce
Ben iki gündür yatiyrm adet agrimdan dolayı dün akşam geldi benimle sakalasiyordu benimde canım acıdı yapma dedim ısrarla devam etti ben kizinca bak bende kziiyrm ne bu sürat dedi bende senin maymununmiyim hep gulmek zorunda değilim hastayım dedim..bu bu hışımla söylendi bende gittim yattim sonra dayanamadım benden tartsmadan önce bişey istemişti onu getirdim sürat beş karis tripli tripli yattı sabah çekti gittoMektubu yaz içinde kalmasın.
Son kavganız nedir bilmiyorum ki nasıl yardımcı olayım?
Ne yapayım pekikonu sahibi açtığın konulara bir bak hepsi eşinle ilgili senelerdir düzelmemiş gitgide kötü olmuş. bunca zaman ve olaydan sonra neyin mektubu . bence bu saatten sonra mektup falan basit kalır
Tamam olmuş dün bu kavga,bugün daha mahzun ol bence.Ben iki gündür yatiyrm adet agrimdan dolayı dün akşam geldi benimle sakalasiyordu benimde canım acıdı yapma dedim ısrarla devam etti ben kizinca bak bende kziiyrm ne bu sürat dedi bende senin maymununmiyim hep gulmek zorunda değilim hastayım dedim..bu bu hışımla söylendi bende gittim yattim sonra dayanamadım benden tartsmadan önce bişey istemişti onu getirdim sürat beş karis tripli tripli yattı sabah çekti gitto
önceki konularınızı bilmiyorumBen iki gündür yatiyrm adet agrimdan dolayı dün akşam geldi benimle sakalasiyordu benimde canım acıdı yapma dedim ısrarla devam etti ben kizinca bak bende kziiyrm ne bu sürat dedi bende senin maymununmiyim hep gulmek zorunda değilim hastayım dedim..bu bu hışımla söylendi bende gittim yattim sonra dayanamadım benden tartsmadan önce bişey istemişti onu getirdim sürat beş karis tripli tripli yattı sabah çekti gitto
Oyle yapacağım zaten artık biktigim için bağırıp cagirmiyrmTamam olmuş dün bu kavga,bugün daha mahzun ol bence.
Kızmak,bağırmak yerine bir de sakinliği ve masumluğu denesen...
Canının acıdığını kızarak diye üzülerek söylesen...
Oyle yapsam dalgami geçiyorsun derönceki konularınızı bilmiyorum
bence hiçbirşey olmamış gibi arayın konuşun üstüne düşmeyin uzatmamış olursunuz
havadan sudan nasılsın gibi işler yoğun mu gibi kendinizden bilgi verin ağrınız geçtiyse ağrım geçti vs vs
Ayaklarımı üstünde sorsam belki bu kadar ezemezdi de beniRica ederim,hemen iş ara,bul ve çalış.
Bak bir sıkıntı olunca boşanınca nasıl düzen kurucam diye kara kara düşünüyorsun.
Çok üzülüyorum inan ama senin hatan bunlar.
Sen ayaklarının üzerinde durabiliyor olsan inan sen de bu adamı çekmezdin o da küfürleriyle başbaşa kalırdı.
Başka bi carem kalmadı ki yazmaktan baskakonuşmakta sorun çıkaran birini okuyarak bir şeyleri anlaması zor ama denemeye değer.
Ya güzel kardeşim bunları bile bile neden çalışmıyorsun?Ayaklarımı üstünde sorsam belki bu kadar ezemezdi de beni
Izin vermiyor..Bi ara girişimde bulundum cokta güzel bi iş buldum bahaneler buldu izin vermedi coopoook tuhaf biri esimYa güzel kardeşim bunları bile bile neden çalışmıyorsun?
Neden kendine bu eziyeti yapıyorsun?
O zaman bu adam seni sevmiyor,çok net.Izin vermiyor..Bi ara girişimde bulundum cokta güzel bi iş buldum bahaneler buldu izin vermedi coopoook tuhaf biri esim
küsen erkekleri hiç çekememOyle yapsam dalgami geçiyorsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?