Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss

Bi de bana çocuk küçükse hediye alınması saçma geliyor yani çocuk okul dönemine gittiği zaman anne babası eşlik etse aldırılsa neyse benim doğum günü hediyemi bile almadı. Umursamayın boşverin

Ahaha hoşsunuz ya Ben eşinizin dediğinde kötü bir niyet sezmedim. Erkekler hediye seçme konusunda o kadar becerikli olmayabiliyor bazen. Üstelik düşünceli davranarak size ihtiyacınız olan bir şey alma fırsatı vermiş.

Bence siz ona misilleme yapmayın. Ufak da olsa bir şey alın verin. Çok içinizde kaldıysa da şakayla karışık hediyesini verirken "Hediyenin yeri de ayrı oluyor." diyip gülüp geçin. Bir dahaki sene o da daha hassas olur belki.

Ya bana anneler babalar gününde eşlerin birbirlerinden hediye beklemesi tuhaf geliyor.
Siz eşsiniz, kendi annenizin babanızın anneler babalar gününü kutlamanız değil mi mantıklı olan.
Kızınızla mutfağa girin pasta yapın "babasıı bak kızımız sana pasta yaptııı" diye şirinlik yapın kızınız gitsin babasına sarılsın tamam işte babalar günü.

misilleme yapacak bi durum yok. erkekler bizim gibi hediye konusunda çok bilinçli ve pratik değiller. kaldı ki adam unutmamış yani.

Anneler babalar gününde niye esler birbirine hediye alır ki? En fazla bi öpücük ve o güne daha özenle hazirlanmis bi sofra yeter bence.

Çocuk da küçükse bi resim çizer hediye eder tamamdır. Önemli olan çocuğun biseyler vererek kutlaması. Ben böyle düşünüyorum ne biliyim

Valla sevgili babam hiç hediye almadı bana, o yüzden ben de artık bu yıl ona bir şey almamaya başlayacağım.
Mayısta doğum günüm vardı, aileden olmayan kişiler bile hediye aldı, ama babam bir kutlu olsun demedi. Oturdu pastamı lüpletti.
O yüzden ben olsam yerinizde, hediye mediye almazdım.

Ben esime ilk babalar gununde cuzdan almistim icinede oglumun agzindan bi not yazmistim. Cuzdan alma sebebimse kalici bisey olmasi icindi. Bu yil almicam bisey mesela. Bundan sonra cocuklarim alsin onlarin babasi sonucta. Ben sadece baba sifatiyla gecirdigi ilk babalar gunu oldugu icin almistim o zaman.

tamam orda haklısınız ama adam hediye alma işini kendi başlattı yoksa eşim benim babam değil. ona hediyeyi kızımız adına alacağım

canım bence boşver o sana yapmasada sen ona şık bir süpriz yap değmez misilleme yapmaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…