Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

Ben kesinlikle aynısını yapardım.
Yani arayıp aşkııım her şey çok pahalı bugüne özel sanırım sana para versem de sen kendi zevkine göre bir şey alsan derdim.
Bence bunu yap kesin taktik.
Ben bir şeye sinirlendiğim de böyle yapıyorum bir daha karşı taraf tekrarlamıyor

neyin pesindesiniz ben anlamadim once misilleme yapmaktan sonra romantik suprizler hazirlamaktan bahsediyorsunuz.
soru soruyorum mislleme yapsammı yoksa asıl içimden geçeni, sürprizi mi yapsam diyorum. sonra eşimde bi düzelme olmazsa ayyy ben ona kutlama yaptımda o bana yapmadı gibi konular açmamak için.

işte sürpriz yapıp sonra aynı hatayı yaptığında keşke hatasını bildirseydim demekten korkuyorum.

soru soruyorum mislleme yapsammı yoksa asıl içimden geçeni, sürprizi mi yapsam diyorum. sonra eşimde bi düzelme olmazsa ayyy ben ona kutlama yaptımda o bana yapmadı gibi konular açmamak için.

icinizden hangisini yapmak geliyorsa sizi ne mutlu edecekse onu yapin, hayat en ufak seylere bile strateji gelistirmek icin cok kisa bence.

işte sürpriz yapıp sonra aynı hatayı yaptığında keşke hatasını bildirseydim demekten korkuyorum.
erkeklere çok taviz vermeye onların üstüne düşmeye gelmez.
Aynısını yap hiç acıma o senin kadar düşünüp acaba üzülür mü diye vah etmemiştir eminim.

erkeklere çok taviz vermeye onların üstüne düşmeye gelmez.
Aynısını yap hiç acıma o senin kadar düşünüp acaba üzülür mü diye vah etmemiştir eminim.
yok canım nerde hiç aklına bile gelmemiştir. hatırlatsam aaa öylemi olmuştu der eminim.

bize davranılmasını istediğimiz yani düşünceli davranıyoruz o yüzden bence suyunu çıkartıyorlar

Bence çok para harcama düşünceli tatlış bir hediye al ve bak benim beklediğimde buydu bana değer vermen de. Bu arada ben de geçtiğimiz pazar saıyordum bir şey yapamadım o gün çok saçma geçti... Yapmamak bni yapmaktan daha çok rahatsız ediyor... Misilleme yaptığımda olmuştu böyle sizin giibi ama boşver tadını çıkar,

Bence yap yaa yazık günah adam bulamamıştır hediye yada senin gibi ne hediye alacağını bilememiştir.art niyetli olmayın o kadar.sen yap herseyini o yapmasa bile bidahaki sefere yapar.eğer o zamanda yapmazsa bisey hediye falan almazsa o zaman koyarsın tavrını.

içinizden sürpriz hazırlamak geçiyorsa yapın ne olacak,
ama misilleme bana hoş gelmedi nedense, bazı önerileri beğensem de

herkesin özel gün anlayışı farklı, çok beklenti içinde olmamak lazım.
içinizden geldiği gibi davranın bence ama karşılık bekleyecekseniz yapmayın, çünkü muhtemelen görmezsiniz.

öyle mi yapayım ya ufff kıyamıyorum işte.

yok aslında istenen karşılık değil bu çok hassas bi konu. yani tabiiki benim kadar ince düşünmesini beklemiyorum ama bazen de beni şaşırtsın istiyorum. ya mesela doğum çiçeğimin üstüne hazel dilara nın annesine diye yazdırmıştı. hiç beğenmedim yazıyı ama ona göre hoş bir düşünceydi diye kızmadım. halbuki ben işyerine gönderdiğim çiçeğe onu nekadar sevdiğimden bahseden not iliştirmiştim. ama bön öyle yaptım diye ondan da aynısını bekleyemem tabii

İnan bana telefon açıp sen de aynısını desen,senin kadar takmazdı.Erkekler bizler gibi naif değil.Ama illa misilleme yapmak istiyorsan hediye al.Ne kadar önem verdiğini görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…