Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

Canım ya öyle deme babalar bazen unutabiliyo. üzülme

tamam orda haklısınız ama adam hediye alma işini kendi başlattı yoksa eşim benim babam değil. ona hediyeyi kızımız adına alacağım
İyide kızınız daha küçükse (10 yaşından küçükse mesela) hediye almanın anlamı yok ki.
Kendi alabildiğinde beraber gidersiniz o seçmiş olur kendi verir babasına bu daha mantıklı şahsen.

eğer sonradan telafi vs. gibi birşey yapsa anlarımda
yerinizde olsam aynı cümleleri kurardım

çünkü anneler gününde birçok yerde indirim vardı
zaten piyasalar çöküktü ondan mıdır nedir indirimdeydi birçok şey (en azından biz karacadan günlük yemek takımı aldık, ama mağazaya özeldi) bakınsa illa ki bulurdu o fiyatlardan anlamadığı için pahalı gelmiştir

canım bence boşver o sana yapmasada sen ona şık bir süpriz yap değmez misilleme yapmaya....
Ya evet haklısınız. o bana bunu yaptı ben ona bunu dedim. ufff böyle hayat mı geçer. ben içimden geleni yapayım. ya bir de şu var biz kadınlar bize davranılmasını istediğimiz gibi mi davranıyoruz eşlerimize acaba. yani bazen öz eleştiri de yapmak lazım.

Benim eşim de evlendikten sonra ilk doğumgünümdü 5 gün önce. Ama pasta almış gelmiş sağolsun. Hediye de ben seçemedim beraber gidelim alalım dedi. Şimdilik ses yok ama bilmiyorum ben takılmadım sanki buna. Bence siz de takılmayın erkeklerin kafası bizim kadar ince çalışmıyor :)

o kıyafet çanta falan bakmış 1000-2000 falan gibi rakamlardan bahsetti. ama kendisi 500 bile vermedi

Biraz odunca davranmis ama sizin supriz yapmamanizi engellemez. Erkekler hediye secmeyi sevmiyorlar..
benim de gecen dogum günümdu.. telefonla konusuyorduk tam onbiki olunca kutladi. Bende sandim ki ertesi gün bi hediye supriz falan.. ertesi gün geldi aldi biraz gezdik bir kitaociya girdik. Sevdigim bir yazarin bölümünde durduk sec hediyeni dedi. Kitapliginda hangilerinin olmadigini bilmiyoeum dedi. Bazen erkekler böyle odunca ama kendilerince kibar davranabiliyorlar..
sizin yerinizde olsam esinizin soyledugi gibi soyler caktirmadan da supriz yaparım

İyide kızınız daha küçükse (10 yaşından küçükse mesela) hediye almanın anlamı yok ki.
Kendi alabildiğinde beraber gidersiniz o seçmiş olur kendi verir babasına bu daha mantıklı şahsen.
ne bileyim mutlu olsun istiyorum. babalığın tadını kutlanarak da çıkarsın istiyorum.

ne bileyim mutlu olsun istiyorum. babalığın tadını kutlanarak da çıkarsın istiyorum.
Tamam işte kızınızın tatlı parmaklarının değdiği bi pasta hazırlayın birlikte ve kutlayın.
Nasıl olsa büyüyünce alacak babasına hediyeler

Alın bence. hatta kırıldığınızı da söyleyin. İlk anneler günümdü, bir daha ki sefere öyle yapma falan diyin hatta.
Bence, evliliklerde en büyük sorun, iletişimsizlikten oluyor.
Erkekler, dümdüz adamlar. Bizler gibi hisleriyle yaşamıyor. dnalarından gelen avcılıkla yaşıyorlar. Yani beyinleri sadece hedefe odaklı. Ona anlatmazsanız hayatta anlamaz.
Ben söylemeden yapsın, ben kırıldığımı söylemeyeyim ama o anlasın falan bunlarla kendinizi harab edeceğinize tek tek anlatın inanın daha mutlu olacaksınız

Ben de biraz tuhaf buluyorum bu durumu. Doğum günü falan olsa neyse de anneler-babalar günü. Dıdımın dıdısı gibi bi durum...
Tabi sizin değerleriniz, saygı duyuyorum.
Ben eşiniz de bi art niyet sezemedim. Çok samimi davranmış.
Siz çok önemsiyorsaniz böyle şeyleri yapın, kendiniz de mutlu olursunuz.
Kendimden örnek vermek gerekirse ben çok ticari ve zorlama bulduğum için pek sevmiyorum böyle günleri. Birileri benim için sürpriz yaptığında da açıkçası çok heyecan duymuyorum.
Bu konuda herkes birbirinin beklentisine saygı duymalı, orta yolu bulmalı.. Eşiniz de öyle yapmis sanırım

neyin pesindesiniz ben anlamadim once misilleme yapmaktan sonra romantik suprizler hazirlamaktan bahsediyorsunuz.

evet artık ben de bunu farkettim aslında. yani hem buradaki genel anlamdaki konular ve varılan sonuçlardan hem de hayat tecrübemden anladım ki asla bizler gibi düşünmüyorlar. hatta bazen hiç düşünmüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…