Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

Ben olsam gayet güzel bir hediye alırdım ona. Laf da sokmazdim.
O muhtemelen beceriksiz hediye konusunda.
Çocuk gibi kısasa kısas bana doğru gelmiyor.
Olgun ve iyi olun. O da zamanla öğrenir hediye almayi. Gözünde de yücelirsiniz

Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum:oops: ama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum:kızgın: ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.:KK62:Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim:KK36:
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss:KK9:

Benzeri bir durumda kinder sürpriz yumurta aldim. Guzelce kutuya koyup hediye ettim.

Herseyin vardi ne alsam sasirdim, en sürprizli olani aldim sana dedim. Cok şaşırdı bir heyecanla acti şok oldu :KK76:Bozuntuya vermedi, kizimla birlikte yedi cikolatasini. Coook teşekkür etti.
12 yildir icinden cikan minik tahta oyuncak oyle durur goz onunde :halay:

Onemli olanin maddi yüklü, essiz benzersiz hediye olmadığını; hatirlanmak oldugunu anladi artik :spor:

Benzeri bir durumda kinder sürpriz yumurta aldim. Guzelce kutuya koyup hediye ettim.

Herseyin vardi ne alsam sasirdim, en sürprizli olani aldim sana dedim. Cok şaşırdı bir heyecanla acti şok oldu :KK76:Bozuntuya vermedi, kizimla birlikte yedi cikolatasini. Coook teşekkür etti.
12 yildir icinden cikan minik tahta oyuncak oyle durur goz onunde :halay:

Onemli olanin maddi yüklü, essiz benzersiz hediye olmadığını; hatirlanmak oldugunu anladi artik :spor:
valla helal olsun:KK52:

Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum:oops: ama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum:kızgın: ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.:KK62:Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim:KK36:
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss:KK9:
bence al hediyeyi verirken de söyle anneler günü gibi gerçi babalar gününe de zam yapmışlar ama ben yine de aldım tabi

Alma tabi.. O sana o kadar değer verseydi senin düşündüğün gibi bir sürpriz düşünürdü.

Eşiniz size yada siz eşinize neden anneler gününde yada babalar gününde hediye beklentisine giriyorsunuz ki. sonuçta adı üstünde anneler ve babalar günü alması yada almanız gerekmiyor. Eşim de bana almadı.

hımm eşimde anneler günü gibi özel günlerde sadece sözle kutluyordu. nedense bişeyler bekliyordum. çünkü ben güzel sürprizler yapmasını seven biriyim. hayatın koşturmacasından işte fırsat oluyordu bizede. yoksa ben de biliyorum ben onun annesi değilim ya da çocuğumn 1 gün annesi değilim. neyse 4 yıllık evliyiz hamileliğimden itibaren de 3 anneler günümüz geçti ama yok. birisinde çarptım lafı da telefon aldı. ama ben hep bişeyler yapmaya çalıştım.
utansın da yapsın diye. ama yok.. o yapmıyor. bu anneler gününde pasta almıştı ama. neyse diyeceğim o ki siz bu seferlik yapın. bakın bakalım ders almış mı bir daha ki yıllarda. baktınız olmuyor siz de almayıverin hediye falan.

Şöyle ki eşiniz parasını verim hediyeyi sen al diyen bir adamsa sizin düşünüp yaptığınız resimli albümden hiç etkilenmeyeceğine emin olabilirsiniz. Bide siz emek verdiğiniz ve oda umursamadığı için o günün akşamında kavga etmenizde muhtemeldir :) Bence yormayın kendinizi

Eşiniz size yada siz eşinize neden anneler gününde yada babalar gününde hediye beklentisine giriyorsunuz ki. sonuçta adı üstünde anneler ve babalar günü alması yada almanız gerekmiyor. Eşim de bana almadı.
kızımız adına düşünceli davranmak için. yoksa hediye değil konu.

ben alırdım ama güya fiyatı indirmişler ama pahaylıdı
olsun sana değer diye ufaktan ucundan dokundururdum

bence yapma boyle seyler
para yuzunden huzurunuz kacmasın
eger boyle yaparsan haklıyken haksız olursun
ben olsam guzel bı hedıye alır evladımızla hedıyemız der operdım :)

Bana eşim öyle birşey yapsa, ki yapmaz, hadi yaptı diyelim. O zaman günlerce asık suratıma maruz kalacağını bilir, buna takılacağımı ve bu olayı büyüteceğimi bilir.
Demem o ki, özel günler bizde kutlanır. :deli:

Ya bana anneler babalar gününde eşlerin birbirlerinden hediye beklemesi tuhaf geliyor.
Siz eşsiniz, kendi annenizin babanızın anneler babalar gününü kutlamanız değil mi mantıklı olan.
Kızınızla mutfağa girin pasta yapın "babasıı bak kızımız sana pasta yaptııı" diye şirinlik yapın kızınız gitsin babasına sarılsın tamam işte babalar günü. :KK51:
bende aynen senın gıbı dusunuyordum :D
5 ay once anne oldum ılk anneler gunum dıye esım hedıye almıs
o alınca bende aldım
bu artık boyle gıder taaa kı bebısımız buyuyup kendı kucuk kalbınde buyuk seyler yapmak ısteyınceye kadar :)

Ben olsam sanırım hediye alırdım ama iğnelerdim de.
Yani yılda bir gün alacağı çiçeğe 50 değil 60 lira versin ne olacak yani. Ayıp etmiş.
Hadi yaptın öyle bir cimrilik bari dan diye zamlıydı almadım deme.
Hediyeyi alırken ben 5 10 lira için bu günü es geçmek istemedim derdim sanırım.

Ben olsam sanırım hediye alırdım ama iğnelerdim de.
Yani yılda bir gün alacağı çiçeğe 50 değil 60 lira versin ne olacak yani. Ayıp etmiş.
Hadi yaptın öyle bir cimrilik bari dan diye zamlıydı almadım deme.
Hediyeyi alırken ben 5 10 lira için bu günü es geçmek istemedim derdim sanırım.
valla bu öneride çok yerinde damardan tam istediğim gibi bi cümle benim tarzım. ya demin aradı iftara arkadaşlarla dışarıdayız dedi. cuma cumartesi pazar zaten arkadaşlarıyla dışarıda yapmıştı iftarını bu akşamda dışarıda. yok ben çok ince düşünüyorum. paraya kıyıp alamadım herşey çok pahalıymış sanada vermeye kıyamıyorum babalar günün yinede kutlu olsun mu desem. ayyyyy çok sinirliyim şu an elim ayağım titriyo:KK62::KK62::KK62:

valla bu öneride çok yerinde damardan tam istediğim gibi bi cümle benim tarzım. ya demin aradı iftara arkadaşlarla dışarıdayız dedi. cuma cumartesi pazar zaten arkadaşlarıyla dışarıda yapmıştı iftarını bu akşamda dışarıda. yok ben çok ince düşünüyorum. paraya kıyıp alamadım herşey çok pahalıymış sanada vermeye kıyamıyorum babalar günün yinede kutlu olsun mu desem. ayyyyy çok sinirliyim şu an elim ayağım titriyo:KK62::KK62::KK62:

Olgun bir tavır değil benim önerim. Aranız bozulsun istemem.
Ama düşünüyorum ilk anneler gününde istemesen de kazık yedik hissinde olsa alman lazım ya.
Hani hediye almayayım misilleme yapayım diyemem muhtemelen alırım bir şey de ama o çenemi de tutamam yani laf sokarım kesin.
Köyü bir huy ama.. Siz en iyisi şaka gibi bir iki iğneleyin anlar bence.

Back
X