Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

mrb esinizin davranisinin aynisini hemen hemen her ozel gunde yapan bir esim var benimde..bende sizin gibi dedim hediyenin ne oldugu onemli degil sadece o seyi secip begenipte bana getirmen o hediyeyi daha degerli kiliyor bu bir milyonluk biseyde olabilir mesela dedim..ama iste cvp yaa inanki bende bu konuda okuzluk var kabul ediyorum erkekler kadinlarin penceresinden bakmiyor ..falan filan dedi..sen istedigini al bilmem ne..bende bi alirim bi almam o anki ruh halime gore iste..ama bak alsanda almasanda esine misilleme yaptigini soyleme hic hos bir davranis degil bence..ama cok almak istiyorsan al bisey demene gerek yok o zaten anlar anlicagini..anlamiyorsa zaten dicek bisey yok.

İyi unutsa almasa ya da parasını vereyim al diye jest yapmasa kızmakta haklı olabilirdiniz ama seçememiş demek ki belki de gerçekten kazıklanmak da istememi olabilir sonuçta parasını verince de gönülden vermiş olmuyor mu. Hayır al diye de ısrar etmiş üstelik. Siz bilirsiniz misilleme de yapabilirsiniz ama eşinizde ben kötü bir niyet görmedim
İyi de sonrasında da bişey vermediki. Yanlış anlaşılmasın konu para falan değil asla

Anne ve babalar gününde eşlerin birbirine hediye almasını garipsiyorum.o_O Anneler gününün amacı, evladın annesine hediye almasıdır. Ki hediye asla şart bile değil. Çok küçük şeyleri kafaya takıyor insanoğlu..

Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum:oops: ama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum:kızgın: ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.:KK62:Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim:KK36:
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss:KK9:
Ya valla konu çok şeker neden bilmiyorum okurken güldüm sürekli en azından düşünmüş hediye olayını bence sende ufak bir hediye al ver misilleme olayını şakaya vulabilirsin. Mesela hediyeyi vermeden önce canım herşey pahalı alamadım falan de tabi eşin o anda şok tam o şokunu atlatamamışken hediyeyi ver olmaz mı :))))

Ya valla konu çok şeker neden bilmiyorum okurken güldüm sürekli en azından düşünmüş hediye olayını bence sende ufak bir hediye al ver misilleme olayını şakaya vulabilirsin. Mesela hediyeyi vermeden önce canım herşey pahalı alamadım falan de tabi eşin o anda şok tam o şokunu atlatamamışken hediyeyi ver olmaz mı :))))
olur tabii ki
Ya konu bir derdim var forumunda olduğu için hani ortada bi kötü durum var gibi algılanıyor. Tabii ki tatlı sürtüşmeler bunlar. Ah biraz da romantik olsa bu erkekler tatlarından yenmeyecekler:kk77:

Ben olsam senin ddigini yapip " hersey cok pahali" derdim. Anlasin garip bi davranis oldugunu. Sonra taaa gunun sonunda hediyemi verirdim, hadi bizden sana kiyak, hatani anlamissindir dye umuyorum gibisinden.

Back
X