- Konu Sahibi Deruchette
-
içmeyen bilemez gerçekten bakın çok zor, tekrarlıyorum çok zor. içinde olan için bir kısır döngü bu. ha deyince bırakılmıyor. bırakılsa her an geri dönülebiliyor. kendisi de elbette kötü etkilerini biliyordur bunları sizin tekrarlamanız, ona söylemeniz bir anlam ifade etmez. belki bir süre fiziksel temastan çekinebilirsiniz. en azından size yanaşacağı zaman kokuya ya da tada bir şeyler bulmaya çalışır.
ben bencilim sanırım biraz ona olan zararından çok kendi rahatsızlığıma odaklandım şuanda, öpesim gelmiyo içince bi kere şakayla söylemiştim de sigara içersen beni öpme diye. kırılır daha da diyemiyorum.
ne güzel sizi tercih etmiş çok beğendim nasıl basardınız
nikotin sakizlarini deneyebilir,
Benim esimde tiryakiydi hic bir zaman birakacagina inamiyordum,
bugun birakacagim diyor 2 gun sonra tekrar iciyordu,
simdi nikotin sakizlarindan cigniyor yavas yavas onuda azaltip tamamen birakacak INSALLAH
cokkkkk pisssss kokdugunu söyle ve sus duramayip arada sorarlar kokuyormuyum dediginde hemde cok kötü kokuyorsun söyle sus
bü böyle 6 ay suruyor ic icme birsey deme sadece kokuyorsun de ve sonunda birakiyorlar tarafim tarafindan denendi onaylandiiii
sigarayi biraktiii
nasıl yani biraz daha detaylı anlatır mısın yardımcı olur musun banada
eşimin arkadaşıda sıgarayı bırakmak için o sakızlardan almış.1,2 tane eşimede vermiş.eşim bende alacağım eczanede satılıyor demişti.yarın, öbür gün şu gün derken geçiştirdi.hani alacaktım dediğimde ee larisya pahalıydı demezmi.sıgaraya verdiği parayı sakıza verseydi ne olurdu sanki.sigaraya para harcarken hiç parasına kıymıyor ama sakıza para harcamak istemedi.kızdığım zaman ben suçluyum neden karışıyormuşum sigarasına.. başka kötü alışkanlığı yokmuş sigaradan başka kendini öyle savunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?