- 14 Mart 2013
- 7.981
- 4.008
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Bir çözüm bulursan bana da söyle
Ben de içiyorum tamam ama günde bir-iki tane ya
Deli gibi her an elinde alıp atıyorum sürekli sinirlerim bozuldu
Bir şey olcak diye korkuyorum ya kanser riski taşıyor zaten aileden genetik :18:
Nasıl bıraktırabiliriz ya bir de dünya para gidiyor ona
ben bencilim sanırım biraz ona olan zararından çok kendi rahatsızlığıma odaklandım şuanda, öpesim gelmiyo içince bi kere şakayla söylemiştim de sigara içersen beni öpme diye. kırılır daha da diyemiyorum.
Benim babam da bundan bir 11 yıl önce falan çok içiyordu. Annem babam her sigara aldığında aldı paketi yırttı. O kadar ki babam gizliyordu paketleri. Bir gün (babamın o zamanlar bisikleti vardı) babam bisikletine binerken o koltuğunun altıntan sarı bez sarkmış annem de bezi çekmiş ne bu böle pis pisine derken sigara paketi düşmüşalmış annem de hemen kırmış sigaraları . babam da lanet olmasın . Bir daha içersem ne bu böyle nereye saklasam buldun o zamandan beri ne içiyor ne evde misafire içirtiyor
sizinkiler de biran önce bırakır inşallah
Kızlar eşim sigara içiyor, ve ben sigaradan inanılmaz rahatsız oluyorum. İçtikten sonraki ağzında,elinde kalan koku,tat vs. den dolayı. Kendisine olan zararı apayrı bi konu zaten. Kaç kez bırakmayı denedi, bırakamadı olmuyor işinden dolayı strese giriyo içiyo ben de adamın bi dünya stresi var bari sigarasına dokunma diyorum ama olmuyo taktım kafayı hergün dırdır ediyorum sigara içerken, yok bugün kaç tane içtin yok şu kadar içiceksin şu zamana kadar paket almak yok filan.
yakında iyice sigara bağımlısı olacak dırdırımdan
bi çözüm öneriniz varsa bilmeyi çok isteriim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?