- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi guneslihava
-
o da sizin dusuncenizboşasın di,yosunuz ama bayanlar için bu durum çok zor. erkek için okadar zor olmuyabilir ama. sonuncta evlilik yapan bir kadına çok iyi bakılmıyor. ama erkek için sorun olmuyor
merhaba kizlar
23 yasinda kaynim var zihinsel ozurlu bizde yine yaza kadar kalacakmis gecende bir bucukay kalmisti. ama esim gece 00 kadar evde yok sabah cikiyo evden. ben sorumluluk almak istemiyorum esim evdeyken kalsin veya kaynanamla. benim zaten pisikolojim bozul yani sorunluluk hic alamam. kendini balkondan attigina sahit oldum bendede aynisini yaparsa suclu ben olucam. bugun esimle konusucam belkide cok kizacak bosicak beni. ne yapim ne edim bana fikir verin bunalima girdim resmen
kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar
oha.kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar
valla ben diycektim sen dedinoha.
Bu konuda istek duyup kendini tatmin edebiliyorsa size karşı bi davranışta bulunmayacağının garantisi mi var. Engelli birinden bahsediyoruz bide doğru yanlış ayırt edemiyor olabilir. Eşinize böyle yakaladığınızı söylediniz mi? Koskoca adam bu çocuk değil
İyi de ya üstüne saldırsa ne yapacaksın? Kendini tatmin ediyorsa cinsellik dürtuleri var demektir.kaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar
banada öyle geldi kabul etmezse bakmayı boşar diyo çünküEşiniz sizinle bunun için evlenmiş olabilir mi acaba?
Aynen katılıyorum.Kaynına bakmıyorsun diye kocan seni boşayacak mı?
Arkadaş evlenirken tüm sülalene bakarım diye kontrat imzalamadın ya? Hem de adam divane yani. Ben değil tüm gün aynı evde kalmak bir saat kalmaya çekinirdim. Ya tutup sıkıverse boğazını nolcak? Kim alcak sorumluluğu?
Yatırsınlar hastaneye bakırköy müsün sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?