- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi guneslihava
-
İnanmıyorum ya ne malum bi gün sana saldırmayacağı eşinle konuş annem baksın ben onun sorumluluğunu alamam dekaynim guclu kuvvetli biridir kendi kendini tatmin ederken bile yakaladim kendi ihtiyacini kendi goruyo. esimle goruvu usulu oldu. kaynanam kayinbabam yasiyolar
Niye kabul ediyorsunuz suç sizdeanca cevap verebiliyorum kusura bakmayin. kayinvalide kp saglar gorumcemde var bakacak onun basina bisey gelse suclu ben olucam gecen geldiginde kaybolmustu esim bana bagirdi cagirdi. bauraya gelmesinin sebebi keyfi. ben birde daha yedi aylik evliyim. onceden niye abisinin yanina gelmemis anlamiyrum esimin ailesi baska sehirde
asla kabul etme. sürekli sende kalır yoksa. ana baba bacı sağ madem, onlar baksınlar. onların kardeşi, evladı ama senin için yabancı. mecbur değilsin. ailene söyle gerekirse. üstelik engelli olduğu halde her yaptığı yanlış için kocan sana kızacaksa, bu evlilik değil, bakıcı almışlar demek ki seni.anca cevap verebiliyorum kusura bakmayin. kayinvalide kp saglar gorumcemde var bakacak onun basina bisey gelse suclu ben olucam gecen geldiginde kaybolmustu esim bana bagirdi cagirdi. bauraya gelmesinin sebebi keyfi. ben birde daha yedi aylik evliyim. onceden niye abisinin yanina gelmemis anlamiyrum esimin ailesi baska sehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?