- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi guneslihava
-
Yaa şimdi diyecekler ki ne kadar kötü düşünceli fesatsınız ama ben yine söyleyeceğim.
Bak canım o zihinsel engelli olsa da 23 yaşında bir yetişkin. Yani dışarıda gördüğün her erkek kadar cinsel anlamda sağlıklı bunun yanında, o benim yengemdir diyemeyecek kadar dürtüleriyle hareket eden, akli melekeleri yerinde olmayan bir erkek. Kimse yanlış anlamasın yani Allah da kimsenin başına vermesin ama ciddi anlamda bu çocuklarımızda hırçınlık oluyor her anlamda. Kendi tanıdıklarımdan biliyorum kimseyi dışlamak için değil.
Kocana şunu diyeceksin onunla aynı evde kalmam dinen de ahlaken de vicdanen de insanen de uygun değil. Kendine ve bana zarar verebilir. Annen bakmaktan yorulduysa gelsin birlikte bakalım, annen otursun ben ilgileneyim ama tek başıma olmaz..
Bunu da anlamayacak bir adamsa bir şey diyemem. Kayınpederim iki üç günlüğüne geldi kalmaya. Eşim evde olmadığı gün ben yatak odasına çekildim kapımı kilitleyip uyudum. Bu da tedbirdir adaptır
Canım Lafa gelince herkes hümanist olur ama gerçekten çok zor bir durum herkes kaldıramaz, tepki verecek de bir zahmet bayanın yerine kendini koysun. Bu kıza bir şey olsa kimden sorulacak hesabı. Ablası annesi dururken niye gelinde kalıyor. Bu düpedüz başından savmaktır. Şuna inanıyorum o annenin bir molaya ihtiyacı vardır Allahım sabır versin ama bunun yolu bu değil.Ağzına sağlık yazının baştan sonuna kdr katılıyorum bende aynı düşünceleri yazmak istedim ama tepki alirim diye cekindim daha güzel yazılıp açıklanamazdı herhalde !
Bunun için boşayacaksa hiç durmasın zaten!!merhaba kizlar
23 yasinda kaynim var zihinsel ozurlu bizde yine yaza kadar kalacakmis gecende bir bucukay kalmisti. ama esim gece 00 kadar evde yok sabah cikiyo evden. ben sorumluluk almak istemiyorum esim evdeyken kalsin veya kaynanamla. benim zaten pisikolojim bozul yani sorunluluk hic alamam. kendini balkondan attigina sahit oldum bendede aynisini yaparsa suclu ben olucam. bugun esimle konusucam belkide cok kizacak bosicak beni. ne yapim ne edim bana fikir verin bunalima girdim resmen
Çekincelerini dile getirdin di mi? Bunda ayıp veya yanlış birşey yok, korkabilirsin, istemeyebilirsin. Merak ettim nasıl haklı çıkardı kendini eşin, nasıl kalmasına ikna etti seni?simle konustum sonuc kaynim yine burda....
Madem size zarar verme olasiligina karsi evde kalmasini istiyor.simle konustum sonuc kaynim yine burda....
Hayır yani amaç ne? Annesi neden bırakıyor size?simle konustum sonuc kaynim yine burda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?