- 21 Ekim 2014
- 622
- 474
- 53
- 40
- Konu Sahibi audrey2016
-
3 sene önce 3200 Tl imiş ama, şu an 1200 çok az değil mi? 2000 'lik işçiliği mi varmış, altın hiç mi değer kazanmamış onca zaman.canım set ve yüzüklerde satarken yarı fiyatına iniyor nerdeyse bi sorun yok yani normal bu fiyat
set ve tek taşın toplam 1200 tutması çok az geldi banaArkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
örneniğin ben geçen yıl 14 ayar künyemi zedelendiği için satmıştım(günlük takmak için eşimin 3-4 yıl önce hediye aldığı bir künyeydi)3 sene önce 3200 Tl imiş ama, şu an 1200 çok az değil mi? 2000 'lik işçiliği mi varmış, altın hiç mi değer kazanmamış onca zaman.
Olmuş ile ölmüşe çare yok ama eşinizden habersiz satılması yanlış tabi. Sonuçta annenizi kazıklamış da olabilirler.
3 sene önce 3200 Tl imiş ama, şu an 1200 çok az değil mi? 2000 'lik işçiliği mi varmış, altın hiç mi değer kazanmamış onca zaman.
Olmuş ile ölmüşe çare yok ama eşinizden habersiz satılması yanlış tabi. Sonuçta annenizi kazıklamış da olabilirler.
Birde eşinin arkasından nasıl iş çevirmeye cesaret edebildin?
adam ondan habersiz sattırdığını öğrenirse bir daha sana güvenir mi?
he o zaman neden başlık ben eşime nasıl söyleyeceğim miktar yüzünden mi?Eşimin haberi var,Beraber karar verdik satılmasına
O zaman üzülme canım ya, annenin sattığı fiyata eşin razı olmayacakdıysa önceden "anne satarken bizi ara, fiyatta teyidleşelim" demeliydi.Eşimin haberi var.Beraber karar verdik satılmasına
he o zaman neden başlık ben eşime nasıl söyleyeceğim miktar yüzünden mi?
O zaman üzülme canım ya, annenin sattığı fiyata eşin razı olmayacakdıysa önceden "anne satarken bizi ara, fiyatta teyidleşelim" demeliydi.
Sıkma canını yapacak bişey yoksa. Paranın elden çıkacağı varsa bir şekilde çıkıyor zaten. Hastalık, dert olmasın yeterki.
Evet ederinden az mi verdiler acaba diye ama buradaki yorumlara gore normal demekki ben yanlis dusunmusum
Annem sordu zaten bizde tamam dedik , ben tektasida satacağını dusunmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?