- 5 Aralık 2015
- 407
- 394
- 18
- Konu Sahibi audrey2016
-
Satmadan önce neden eşinizle konuşmadınız ki?Arkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
Butun bunlari esinizden habersiz mi yaptiniz?peki bunlari yaparken eliniz ayaginiz titremedi mi. ?yapcak bisey yok mecbur itiraf ediceksiniz.ama kaybettiginiz guveni nasil kazanirsiniz orasini bilemem.Arkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
setler cok düser dur konuyu okuyım yazıcamBen size kimin yardımcı olacağını biliyorumlimoncu28 gelirmisin set fiyatları satarken ne kadar düşer yardımın gerekti
sen simdi setimi soruyosum yoksa ayrıca tek tastamı annen sattı eger tek setse cok normal 22 de olsa 14 te olsa taslı sette % 50 den fazla zarar 22 ayar tassız pres setse %30 zarar kı sen hemen satmıssın zaten keske set almasaydın anne dogru demisArkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
peki annen tek tası kaca satmısArkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
yani setin 14 mü bide buna emin ol eger 8 ayar falan sa bide tek tas kesin pırlantamı esin sana hava atmıs olabilir mi baktırmaz diye hani bu pırlanta görünümlü tektaslar varka onlardan olabilir miMaddiyattan dolayı sattirdik esimin haberi var ben sadece setimi sat dedim anneme elimizde seltifika filan yok,annemi asla suclamiyorum ama setimin öyle işçiliği filanda yoktu kolye iki kupe bileklik ve tek taşım i satmış beyaz altindi tek tasim esimin tek taşı sattığından haberi yok anneme ilk sorduğumda satmadim dedi sonra sattim dedi yanlış anladi herhalde diye dusudundum çok ucuza gittiğini biliyorum ama kolye,küpe ,yüzük ,bileklik ve tek taş 1200 eder mi
Sertifikalı bile olsa çok ucuza alıyorlar.
5000 TL'ye aldığımız tek taş pırlantamı boşandıktan sonra satayım dedim, 1000 TL verdiler.
Dedim ne satıcam o fiyata, kızım evlenirken ona takarım, deli miyim ben
Aynen öyle ama bi türlü eşimi ikna edemyrm
Eşiniz size kızmakda haklıArkadaslar maddiyattan dolayı düğünde takılan setimi anneme sattirip parasını aldım anneme sattirma nedenim istanbula giderken setimi ,tek taşımı ,kolyemi ve oğlumun kunyesini yanıma alıp dönerken istanbulda unutmamdi setimi 3 sene once 3.200 e almistik esimde tek tasi 2.000 e almis ben yoktum yaninda sahit degilim ne kadara aldigina anneme setimi sat dedim oda 1.200 e satmış parasını yolladı tek tasimida satmış esimin ağzını aradım ben onu 2.000 e aldım dedi setimin parasida gozume az gelmişti ,sakin yanlış anlamayin annemi suclamiyorum asla az önce aradiginda sacmalayin 2.000 e tek taş mi olur ben mi yedim parasini dedi bende yok anne onuda satmayalim diye sakladin mi diye sordum dedim kapattık eşime soylesem çok kızar belki aklina baska bisey gelir ne yapacağım ben ya aglayacagim sinirimden ,elim ayagim titriyor,eşime ne diyeceğim ben ...
Annenize maddiyattan dolayı set ve yüzük kendi bilidiğinize sattırmanız tuhaf.. Tamam maddiyatta, sonuçta maddi sorun eşinizinde sorunu, neden eşinize söylemediniz böyle düşünceniz olduğunu? Hem anneniz hem siz zan altında kalmışsınız.
Belki takı setinin ayarı düşüktür, belki tektaşın taşı zirkon yada swarovski dir. Gramı ne kadar yüksek olursa olsun takı seti 18 ayar gibi olursa işçilik vs düşer.. Belki yüzüğü eşiniz fiyat olarak abarttı. İnşallah anlayış gösterir.
Bence az...şimdi anladım, tek taş ta o 1200 tl için gitmiş. Bence çok az ya.
Annenizle bir konuşsanız? Ya anne yanlış anlaşılma olmuş. Yüzük için ne kadar verdilerse onu geri iade edip, yüzüğü geri alsak satılmadan deseniz?
annenizde kalsaydı keske niye sattınız ki , adamlar bizden habersiz ekmek alsa kızarız siz altın satıyorsunuz valla ıyı cesaret
işte konunun uzmanı gerekli açıklamaları yaptı umarım anlamışsınızdır.
haklısınız tek taştan yatırım olmaz satınca yarıdan da fazla ucuza gider almışsanız saklamanız lazım çocuğunuza hatta torununuza
Setin işçiliği çoksa ve beyaz yada yeşil altınsa ucuza gidiyor maalesef.. Ama yüzükte pırlanta varsa ucuza gitmiş.. Yada yüzüğün sadece altın kısmı sayılmış taş kısmı swaroski veya zirkonsa taşı saymıyorlar.. Şuan ne desek boş çünkü o tip şeyler satılırken bir kaç yere sorulur.. Geçmiş olsun..Esimin haberi var ,takılarımi annemde unuttuğum için anneme sattirma zorunda kaldım acil bir hastaliktan dolayi cunku ne esimin ne benim ailemin yardim edecek durumu yoktu fiyati söyledi bizde kabul ettik tektasla beraber az mi acaba diye dusudum sadece
O bahsettiğiniz takılar alırken pahalı satarken ucuzdur.
Keşke kendiniz satsaydınız anneyi de suçlamamış olurdunuz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?