ESİME NASİL SOYLEYECEGİM...

Satmadan önce neden eşinizle konuşmadınız ki?

Butun bunlari esinizden habersiz mi yaptiniz?peki bunlari yaparken eliniz ayaginiz titremedi mi. ?yapcak bisey yok mecbur itiraf ediceksiniz.ama kaybettiginiz guveni nasil kazanirsiniz orasini bilemem.

alırken pahalı satarken neredeyse yarı fiyatına iniyo tek taşlar setler bilmemneler.İşçiliği için fiyat artıyor ama satarken altınına karatına göre kuyumcuya satıldığı için böyle çok düşüyor fiyat. Bilmemeniz çok garip.Ek olarak bazı yüzükler vardır o yüzden alırken 2 sene içerisinde satma durumunda alınan fiyata satabiliceğinizin garantisi verilen. Yani burdan anlayabilirsiniz alınan fiyatla satılan arasındaki uçurumu.

Valla bin iki yüze aldığım ful taşlı işlemeli bilekligimi 600 yüz liraya bozdular iki üç gün evvel bilrziklerimi değiştirdim üzerine 13 gram daha ekleyip sonra pisman oldum iade edip nakit çevirip başka beğendiğim modeli almaya karar verdim 65 gramlık bilezigi 60 gram parası veriyor 6000 lira yuh dedim altının gramı 100 lira ama 93 liradan bozuyorlarmış

sen simdi setimi soruyosum yoksa ayrıca tek tastamı annen sattı eger tek setse cok normal 22 de olsa 14 te olsa taslı sette % 50 den fazla zarar 22 ayar tassız pres setse %30 zarar kı sen hemen satmıssın zaten keske set almasaydın anne dogru demis

tek tas icinde 2000 e alsa bile suan anca 750 e satar cünlü böyle seyler heleki pırlanta falan satarken cok deger kayebeder

bide böyle 14 ayar yada 22 ayar setleri aldın mı en az 3 yıl bekliycem cünlü mesela suan altının gramı 100 farzetin ama set alırken adam 130 den sana gramı ölcüyo iscilik oldugu icin 22 ayar olsada degismez bu ama satarken altının gramı 100 düya 9 lira düser bozarken 91 liradan alır seti yani % 40 her zaman kaybın olur haaa 5 10 sene beklersin o ayrı ama 2 3 yıl icinde zor yani kar yapamazsın

peki annen tek tası kaca satmıs

yani setin 14 mü bide buna emin ol eger 8 ayar falan sa bide tek tas kesin pırlantamı esin sana hava atmıs olabilir mi baktırmaz diye hani bu pırlanta görünümlü tektaslar varka onlardan olabilir mi

Aynen öyle ama bi türlü eşimi ikna edemyrm

Ben yūzūklerimi degiştirmek istecigom ic8n kuyumcuya gittik esimle alyanlarimizi 3.500 aldik . PirLanta tektasimi 3000 almisdik . Toplamina 2.250 verdilrr. Sok gecirdim vcermedim tabi takmaya devam ..

Eşiniz size kızmakda haklı

Esimin haberi var ,takılarımi annemde unuttuğum için anneme sattirma zorunda kaldım acil bir hastaliktan dolayi cunku ne esimin ne benim ailemin yardim edecek durumu yoktu fiyati söyledi bizde kabul ettik tektasla beraber az mi acaba diye dusudum sadece

Bu olay olalı 6-7 ay oldu gecenlerde bi konudan açıldı da aklima geldi sorayim dedim

annenizde kalsaydı keske niye sattınız ki , adamlar bizden habersiz ekmek alsa kızarız siz altın satıyorsunuz valla ıyı cesaret

Hastalıktan dolayı ihtiyacımız olduğu için satmak zorunda kaldik esimin haberi var borç alacak kimsemizde olmadığı için mecbur kaldık

Setin işçiliği çoksa ve beyaz yada yeşil altınsa ucuza gidiyor maalesef.. Ama yüzükte pırlanta varsa ucuza gitmiş.. Yada yüzüğün sadece altın kısmı sayılmış taş kısmı swaroski veya zirkonsa taşı saymıyorlar.. Şuan ne desek boş çünkü o tip şeyler satılırken bir kaç yere sorulur.. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…