• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime nasıl söyliycem yada söylemesem mi?

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.

sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.

Son düzenleme:

"Hayatım ya geçen gün benim şifreme de bişey oldu..
Bazen virüsler değiştirebiliyormuş" falan derseniz inanabilir..:52:

"Hayatım ya geçen gün benim şifreme de bişey oldu..
Bazen virüsler değiştirebiliyormuş" falan derseniz inanabilir..:52:

hama hem face i hemde hotmailini değiştirdim. bide kurtarmak isterse direk benim hotmailim gözükecek oraya gönderelimmi diye ozaman çakar kesin.

Bir şey yapmasada şifreleri değiştirip bu benim özelim deme lüksü yok bence.
Sen şifreleri değiştirirsen bende şifreyi kırarım dersiniz olur biter. :ssz:

Bir şey yapmasada şifreleri değiştirip bu benim özelim deme lüksü yok bence.
Sen şifreleri değiştirirsen bende şifreyi kırarım dersiniz olur biter. :ssz:

aslında bunuda düşündüm çünkü sinirlenip çıkıştığımda takip et ozaman çip tak bana falan diyodu. bende yaptım o yüzdenmi desem. adam boşuna paranoyaklaştın demiyomuş yani. zaten şifreleri değiştirme nedenide beni kudurtmak. daha iyi anlıyorum şimdi. bide şifreleri biliyodum ama değiştirinceye kadar hiç girmezdim merak etmezdim.

Acikca soyleyeceksin, bu hareketlerin beni suphelendirdi, mail adresim de vardi vs vs.

Bundan sonra da esinin senden sifrelerini gizlemesini kabulleneceksin.

benım bildiğim eski şifreyi tahmın etmeden şifre kırmak zor yeni programlar vs çıktıysa bilemem ama tahmın yoluyla kırdıysan tekrar eski şifresini yapıver anlamaz bişey :31:

Eski sifremi hatirlamiorm derse mail adresine yonlendiriyor, konu sahibi mail adresi olarak kendi mail adresini yazmis.

Bu ble cok sinir bozucu, ben esinin yerinde olsam acayip sinirlenirdim. Evli olanlar birbirinde birsey gizlememeli diye bir sey yok bana gore, esim facebook sifremi bilmez ben de onunkini bilmem.

Bu kadar buyuk bir sorunsa sizin icin bunu acikca konussaydiniz, mail adresi olarak kendinizinkini yazmak falan resmen karsindakini salak yerine koymak

eşiniz şifreleri değiştirmesine rağmen kurtulamamış elinizden,
yazık üzüldüm adama şimdi:50:
nasıl kandırırsınız bilmiyorum,
inşallah yine yüzünüzde salak bi gülümsemeyle kalmazsınız...

ben olsam söylerim direk ama suçlu psikolojisiyle değil
ayrıca şifreler gizlenicek kadar ne olabilir eşler arasında
sevgilim benim mail şifremi kırıp girmişti eski sevgilimin eski maillerini silmeyi unutmuşum onları bulmuştu
ben de sorun yapmadım hatta kırmasını kafaya bile takmadım o da bişey karıştırmadığımı anlayınca rahatladı
face şifremı de biliyordu kendi değiştirtti sonra hala da söylememi istemez
üstüne gitme bence inada bağlamışsınız bu kadar abartılacak bişey değil bu şifreler o da inat yapmasın bence çok saçma eşinden gizleyecek ne özeli olabilir ki

Benim eşim de bir tartışma sonucu bütün şifrelerini değiştirdi.Bu da yetmiyormuş gibi teline şifre koydu.Yani o şifreyi bilmeden ne mesajlarına bakabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.Onun yaptığı ne varsa ben de yaptım.Telim şifreli şuanda yalnız bu işin sonu kötü bitecek.

evli insanların boyle davranmalarına anlam veremiyorum.. sen butun sifrelerini gizler ozelim dersen karsıdakinden iyi tamam deyip rahat rahat oturmasınımı bekliyorsun tabiki merak edicek tabiki altında birsey arıycak..bence hotmail hesabına girip o verilen ek mail adresini silin ve facebookuna girdiginizi belli etmeyin gerci guvenlik ayarlarından en son saat kacta girilmis nerden girilmis yazar esiniz anlamayan biriyse bunlardan bulamaz zaten

Son düzenleme:
sen bu konuya çok fazla takılmışsın....

eşini tanımıyormusun? güvenmiyormusun ?
en yakın arkadaşımın bile sözlerine göre hareket etmem ben. güvenip evlendiysem doğru kişi diyorsam ki şüphelenecekte birşey yokken bu tür şeyler yapmak bence yanlış üstelik eşinin sırf sana kızdığı için böyle birşey yaptığını söylüyorsun.

ben evlilikte iki kişininde kendine ait bir sosyal alanı olması gerektiğini düşünüyorum. ama bu benim özelim maiilerim facebook hesabım giremezsin gibi olmamalı çok çok zorunlu kalmadıkça girilmemeli birbirinizin özeline saygı duymalısınız.

Atılan bir imza insanın özel hayatını bitirmez.

Atılan bir imza diğer kişiye özel alana izinsiz girme hakkıda vermez.

Şifre bilmek, face kurcalamak, mail deşmek (bence) çok çirkin ve insanın kendisine yakıştıramayacağı davranışlar.

Eğer ben karşımdaki adama güvenmiyorsam niçin onunla beraberim ki, ona güvenmek için şifrelerine ihtiyacım yok.

Bütün gün herkes işyerinde cinsel anlamda aldatmak ise 10 dk. :34: insan öğlen tatilinde yapar gene yapar.

Eşimle sevgiliyken aynı işyerinde çalışıyorduk ve işyerimize çok yakın bir yerde ev tutmuştuk. Öğlenlerimizi orada geçiriyorduk şimdi soruyorum birimizden biri evli olsa idi eşlerimiz bunu bile bilebilir miydi ?

Güven, güven, güven.

Güven yoksa şifre bilseniz ne olur, şifre bilmeseniz ne olur.

Hemcinslerimin gerçekten böyle şeylere takmasını anlamıyorum çünkü yapacak adam yada kadın her halükarda yapar.

Atılan bir imza insanın özel hayatını bitirmez.

Atılan bir imza diğer kişiye özel alana izinsiz girme hakkıda vermez.

Şifre bilmek, face kurcalamak, mail deşmek (bence) çok çirkin ve insanın kendisine yakıştıramayacağı davranışlar.

Eğer ben karşımdaki adama güvenmiyorsam niçin onunla beraberim ki, ona güvenmek için şifrelerine ihtiyacım yok.

Bütün gün herkes işyerinde cinsel anlamda aldatmak ise 10 dk. :34: insan öğlen tatilinde yapar gene yapar.

Eşimle sevgiliyken aynı işyerinde çalışıyorduk ve işyerimize çok yakın bir yerde ev tutmuştuk. Öğlenlerimizi orada geçiriyorduk şimdi soruyorum birimizden biri evli olsa idi eşlerimiz bunu bile bilebilir miydi ?

Güven, güven, güven.

Güven yoksa şifre bilseniz ne olur, şifre bilmeseniz ne olur.

Hemcinslerimin gerçekten böyle şeylere takmasını anlamıyorum çünkü yapacak adam yada kadın her halükarda yapar.

Al benden de o kadar. Her seyini bilicez, mesajlarini okuyabilicez vs vs. Ben de anlamlandiramiyorum. Ha bu sekilde anlasilmistir ona birsey diyemem. Ama anlasilmadigi ortada.. Eslerin birbirinden ozeli olmaz ne demek? Belki annemle bir isim var ya da babamla, esime her seyi anlatmak zorunda degilim o da bana degil.

...
bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum.
...

Ay kızmayın ne olur ama çok güldüm buna yaaa :1: :1: :1:
Çok şeker yazmışsınız valla :1: :1:
Ben olsam arkadaşların dediği gibi "sen değiştirirsen ben de kırarım" diye üstüne atlarım adamın :1:

Ahh ahh minareyi çalan kılıfını hazırlamayı unutmuş :) 2 yıl var ya dürüst olup herşeyi itiraf edeceksiniz -ki eşiniz kızacak ve hep temkinli olacak- ya da "aaa ben nerden bileyim, niye herşeyde beni suçluyosun" diyip ağlayacaksınız :)

eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.

sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.

bence haberin yokmuş gibi davran zaten çok anlamaz diyorsun aaaa aynısı benim facemede oldu bende bir türlü giremedim falan de virüs bulaşmıştır de :52:

Back
X